| AlexDorinel a întrebat:

Azi cand am venit de la scoala mama mi-a zis ca mi -a luat un cadou.Mi-a luat 2 bluze si niste ghete,si eu le-am zis ca mi -au luat mare brânză,IN GLUMA!
Dupa aia mama l-a chemat pe tata si i-a zis ca cica am figuri in cap,bășini etc.,ca na pe vremea lor nu era asa, dar s-a mai modernizat lunea una alta.Asa dupa ce l-a chemat m-a bătut si m-a amenintat ca daca iau o nota mare nu mai am pulsuri in inima(amenintări).Ce e de facut, e vina mea sau ma mult a lor?

18 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Pai s-au simtit prost, tu sa faci un caodu cuiva si sa zica asta fie si-n `gluma` tu cum te-ai simti? faci un efort de timp si bani si auzi o remarca de genul, foarte frumos, ce sa zic. Si ei exagerati da tu ai pornit situatia.

| Cduncfujndf a răspuns (pentru Adry05):

Păi tu dacă îi iei un cadou unui prieten, și lui nu îi place însemna că trebuie să îl bați?

| Adry05 a răspuns (pentru Cduncfujndf):

Vreau și eu citat unde am spus așa ceva, am și spus că ei au exagerat, pur și simplu am subliniat că a fost foarte urât ce ai făcut că vorbesc cu tine, nu cu ei.

| Cduncfujndf a răspuns (pentru Adry05):

Ți-am dat decât un exemplu, îmi pare rău dacă te-am supărat. Nu asta a fost intenția mea.

| Bondarel99 a răspuns:

Parintii tai muncesc pentru toate lucrurile pe care ti le iau, iar imbracamintea si incaltamintea sunt o necesitate, nu sunt ieftine si mama ta a mai depus si efortul sa se duca sa ti le aleaga, e normal sa se supere ca nu apreciezi. Cand o sa fii si tu parinte o sa intelegi.

Răspuns utilizator avertizat
| Bondarel99 a răspuns (pentru AlexDorinel):

Nu am zis ca o sa faci asta, ci doar ca atunci cand te chinui sa ii oferi ceva copilului si el nu apreciaza o sa te cam superi.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Vina lor ca nu ti-au dat palma la timp. Invata si tu sa gandesti de doua ori inainte sa deschizi gura.

| PandaaPanda a răspuns (pentru supadeceapa):

De acord. Eu as fi foarte mulțumită, pentru ca gestul contează. Poate nu au avut bani sa îți ia ceva mai 'bun'

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A lor că nu ți-au luat tastatură mecanică

| venividivici2017 a răspuns:

Invata sa apreciezi ceea ce fac altii, muncind pentru tine sa te intretina.Cine stie, poate tu nu o sa ai bani deloc sa faci un astfel de cadou copiilor tai, raspunzandu-le parintilor tai cu un astfel de comportament.

| Edmonds2342 a răspuns:

E vina lor ca nu te-au educat destul când era timpul, atâta tot. Un cadou nu se ia în ras, dacă nu e cazul, măcar fii politicos și spune mulțumesc!

| Gafiţa_Ioana_1992 a răspuns:

Buna din punctul meu de vedere vinovati sunt parintii tai!
Ar trebui o perioada sa ii ignori putin bine inteles ii saluti cand intri in casa ca sa nu zica nu stiu ce dar in schimb iti vezi de ale tale.
Ca vad ca nu au procedat corect cu tine nu trebuia sa te bata nu este o solutie
si trebuia sa le spui ca ai glumit cu ei sad nici nu stiu ce sa mai zic

Răspuns utilizator avertizat
| 20Hertz a răspuns:

Ar trebui sa le multumesti pentru gestul lor. Ar fi mai bine daca nu ar avea ei oportunitatea aia de ati face tie cadou? Multumeste-te cu ceea ce primesti. Sanatate!

| Krone a răspuns:

Ba man. Depinde cati ani ai. poate vor doar sa te sperie, nu stiu ce sa zic. Dar nu e normal ca un parinte sa iti zica ca n-o sa mai ai plus la inima. adica ca si cum ai fi mort. Eu zic sa ai grija ce note iei la scoala si puii mei depinde cati ani ai. Stiu ca nu e un raspuns coerent dar au exagerat si parinti tai oricum!

| Hammurabi8227 a răspuns:

Pai si tu si parintii tai ati gresit.


1. Tu nu trebuia sa zici asta, poate mama ta a pus dragoste in bluzele alea si a durut-o ca nu le-ai apreciat, o gluma poate sa raneasca.


2. Ei au gresit MAJOR pentru ce ti-au spus, nu conteaza daca doar ca sa te sperie sau erau seriosi, ar trebui sa le spui ca pentru ceea ce au zis, se intra la puscarie pentru abuz, si ar trebui sa le mai spui ca lumea s-a schimbat, si ca sa iti bati copilul e ilegal si se pedepseste cu ani de inchisoare, daca se enerveaza, doua palme peste fund sau obraz nu sunt exagerate, dar nici chiar amenintari cu moartea, daca continua, discuta cu un psiholog.

Răspuns utilizator avertizat