| Ferii a întrebat:

Salutare.
Am 14 ani și sunt băiat.
Simt ca mama nu mai are încredere în mine și ca nu ma mai iubește asa de tare cum m-a iubit mai de mult și nu știu de ce... Nu beau, nu fumez, nu stau pana târziu afara...

Răspuns Apreciat de Editori
| Syrten a răspuns:

Discută cu ea, poate are vreo problemă din alte cauze și emană o energie negativă, ceea ce îți dă impresiile pe care le-ai spus. Poate are greutăți la locul de muncă sau altele pe cap. Dacă nu te iubea realizai asta până acum. Trebuie să îi arăți că ești acolo lângă ea și o susții

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Asa sant oamenii la noi multe greutati si nu apreciaza copii cand au nevoie de afectiune. Nu inteleg dc te-a facut daca nu stie sa fie alaturi de tine. Inveti in viata sa treci peste toate singur

| Salontanul a răspuns:

Stai linistit! Este perioada pubertatii cand foarte multi am avut multe intrebari si prea putine raspunsuri. Trece. O mama care te iubeste cand esti mic nu se poate schimba peste noapte doar daca are o boala psihica. Sper ca nu-i cazul tau!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Poate fi ce spun eu aici.
Când erai mic, mama te iubea ca pe un copil mic. Acum ești în curând bărbat. Dacă mama te iubește prea mult nu este bine. Dar oamenii se schimbă și ei în timp, chiar și mama. Poate că te iubește la fel ca până acum, dar se manifestă mai puțin.

| Mosotti a răspuns:

Dar te-o fi iubit vreodata ma intreb eu? Nu cumva acum e ea cu adevarat?! Tocmai ca esti baiat cuminte si nu ar avea motive sa nu te mai iubeasca. Daca mai inveti si bine, chiar nu are motive.
Inveti bine? Sau...ai decazut cu invatatura?
Este doar o parere, poate ma insel, si au ceilalti colegi de forum dreptate.

O mama nu are scuze sa faca pe copil sa simta ca nu-l mai iubeste, nu conteaza ce are sau n-are.
Mamele care isi iubesc copiii, stiam eu ca-i iubesc si daca ajung la parnaie chiar in mod repetat, asa ca aia e, deci si cand sunt praf de tot, si ii iubesc indiferent de varsta pe care o au copiii, dar si indiferent de problemele pe care le au ele mamele.
Dar eu nu cunosc toate amanuntele.
Iar daca nu iubesti pe cineva, nu e nevoie de motive, adica nu conteaza ca omu ala e cuminte sau nu e cuminte.

| anonimg a răspuns:

Dacă vrei ca să te bucuri de dragostea ei pentru tine, dacă vrei ca inima să-i fie sensibilizată, atunci fă-i cadou cartea aceasta:
https://www.viatasisanatate.ro/viata-lui-iisus
I se va părea ciudat la început. Dar la urmă îți va mulțumi.

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Da' tu te-ai gandit ca poate are niste probleme ce o streseaza in permanenta?
Nu, te-ai gandit numai la tine.

| Lucian4 a răspuns:

Gandeste-te ca poate simti tu gresit, este doar o senzatie/presupunere de a ta. Orice parinte are incredere in propriul copil.
Zici ca ai 14 ani, deci esti persoana responsabila pentru ca o autoritate publica iti da un buletin cu un cnp (nr unic in tzata ta). inseamna ca de la 14 ai ai responsabilitati si obligatii. Deci asta e o incredere mare din partea statului.
Gandeste-te ca mama vrea sa te lase mai liber (iti da incredere in tine) pentru ca nu ai vicii (nu bei, nu fumezi) dupa cum ai spus. Nu te astepta sa te iubeasca ca la 10 ani, sa te dezmierde. Si nu te iubea la 10 ani cum te iubea la 5 ani. Crede-ma ca primul userul nu are dreptate, tu nu ai niciun pacat