anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am fost la biserica la pocaiti am vazut acolo ceva ce ma uimit numa masini tari oamenii bogati in timpul circului unu predica ca nu trebie sa strangem comori pe pamant si in cer m-am dus afara cand i-am vazut masina mi-a venit greata apoi m-am mai dus sa vad cateva nunti ba frate fetele numa cu bogati se casatoreau sincer nu mint dar is ipocriti mari nu inteleg de ce strang pe pamant daca stiu ca vor ajunge in rai? macar popi ortodoxi nu tin predici de strans comori in cer le ei circul e mai pamantesc sa zicem imi pare ca nu am pus virgule nu am butonul virgula

Răspuns Câştigător
| Raniia a răspuns:

De ce o ponegresti pe Ema, o persecuti pentru credinta ei in Hristos.Folosesti tot felul de instrumente necinstite si răutăcioase pentru a-i face rău.Principiile care ar trebui să guverneze comportamentul crestin au o motivatie supremă importantă:--dragostea să vă fie fără prefăcătorie--- Există o singură putere destul de tare pentu a birui răul, si aceasta este binele. Oricare formă ar lua răul impotriva Emei, răspunde intotdeauna cu binele corespunzător.Biruind in felul acesta răul prin bine,Ema este părtasă biruintei lui Hristos asupra răului,asa cum este ea descrisă in Corinteni:--in adevăr, noi suntem inaintea lui Dumnezeu o mireasmă a lui Hristos, printre cei ce sunt pe calea mintuirii si printre cei ce sunt pe calea pierzării--2 Corinteni-2:15--La fel ca Maria din Betania,care si-a vărsat mirul pe capul lui Isus,Ema umple toată zona din jurul nostru cu o mireasmă plăcută. Chiar si tu care esti impotriva ei, fără indoială, esti binecuvintat de mireasmă.

162 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Da, pocaitii se ajuta intre ei, au tot felul de afaceri si o duc bine.

| Anonymus314 a răspuns:

Preotii ortodocsi*

| negru30 a răspuns:

Nu exista padure fara uscaturi

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru negru30):

Da asa multe e cam uscata la ei

| negru30 a răspuns (pentru anonim_4396):

Uscata ai dreptate dar se spune sa faci ce spune popa - sa nu faci ce face popa

| EmaS a răspuns:

Dragul meu de ce esti atat de frustrat, te-a refuzat cumva o pocaita deoarece nu aveai destule masini, sau care este treaba?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru EmaS):

Sunt un pic amuzant ca nu faceti ce va zis isus da va dati sfintii mari deci il urmezi pe isus sau nu

anonim_4396

Eu am o filizofie propie ema omul iubeste banul si cam atat restul e ipocrizie ma intelegi

| EmaS a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca ai citi atent raspunsul meu in care ti-am explicat ai intelege cum stau lucrurile.Dar se pare ca stai cam rau la capitolul rabdare.

| ROBERT89 a răspuns:

Ce cauti la pocaiti? Pocaite? Sau esti pocait si nu stii.

anonim_4396

Zi il urmezi pe isus?

Da.Pana la moarte.

anonim_4396

Atunci fa cum a zis ala el de acord?

Eu ascult de El, bineinteles.

anonim_4396

Isi dau o pilda mergand pe drum isus are cu apostoli se apropie de el un rabin bogatas si spune cum pot ajunge in imparatia domnului el i spune du-te da tot ce ai arunci esti vrednic de imparatia mea rabinul facea parte din aia care apio lau judecatat ala i ea luat partea

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru ROBERT89):

De curiozitate sunt ateu daca nu stiai

| ROBERT89 a răspuns (pentru anonim_4396):

Te-ai dus la cersit. Acum totul se leaga.

| morningstar a răspuns:

Eu nu am inteles niciodata o chestie : Daca noi, pocaitii avem masini, case si alte bogatii, nu e bine asa ca 'ne strangem comori pe Pamant' ( ma intreb daca alt verset din Biblie mai stiti ). Spuneti ca le avem prin mijloace necinstite si cate mai cate. Daca nu suntem instariti, iar nu va pica bine. Ca sunt copii multi, ca nu ne ajutam, etc. Cine sa va mai inteleaga?
Si inca ceva, odata ce si unii din religia ta ( daca ai vreuna) sunt ipocriti ( ca sa nu exagerez, sa spun, 'toti' ), atunci n-ai niciun drept sa te referi la altii cand nici voi nu sunteti mai buni. Faceti observatii gratuite in momentul cand sunteti perfecti, daca nu, nu uita ca toti avem defecte.
Si o intrebare de final: pe tine chiar te deranja ca oamenii aceia nu implineau versetul din Biblie sau te cam ofticai ca ei au?

Uneori auzim spunându-se că "banii sunt ochiul dracului".
Nu am identificat o asemenea afirmaţie în Sfintele Scripturi, de aceea am căutat să aflu ce spune Biblia despre bani, şi iată ce am aflat:

Bogăţiile sunt date de Dumnezeu.
Dumnezeu îngăduie, în unele cazuri, să fim bogaţi, dar bogăţiile date au două scopuri:

Dar dacă a dat Dumnezeu cuiva avere şi bogăţii, şi i-a îngăduit să mănânce din ele, să-şi ia partea lui din ele, şi să se bucure în mijlocul muncii lui, acesta este un dar de la Dumnezeu. (Eclesiastul 5:19)

- primul : să te bucuri de ele.
- al doilea: să-ţi iei partea ta dar să conştientizezi că acestea îţi sunt date de Dumnezeu, şi să ajuţi şi pe alţii.
În cartea Eclesiastul aflăm că bogăţiile sunt un dar de la Dumnezeu.
Dar nu orice care e bogat – înseamnă că a primit în dar de la Dumnzeu.

Bogăţie ta nu poate fi o sursă de siguranţă.
Indiferent cât de bogat eşti – moartea, boala, falimentul – te pot afecta oricând. Dar sunt unii care consideră că un sprijin financiar este suficient ca să-ţi rezolvi orice problemă.
Mai nou, a apărut şi expresia "În ziua de azi banii fac totul."
Iată ce spune Scriptura:

" Averea este o cetate întărită pentru cel bogat; în închipuirea lui, ea este un zid înalt." (Proverbele 18:11)

| caractere a răspuns (pentru EmaS):

Tu pana la urma esti pocaita? Ca eu tot nu pricep.

anonim_4396

Esti dusa cu pluta se vede

anonim_4396

Da ma nu va laudati ca nu sunteti materialisti ok

| caractere a răspuns (pentru anonim_4396):

Tot incerc sa iti spun, bai nene, tu nu esti prost! Ai potential, dar ce faci cu gramatica asta ingrozitoare?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru morningstar):

Voi in predici spuneti ca nu sunteti materialisti ca adunati bogati in cer

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru caractere):

Pai fac liceu momentan las ca invat

In liceu se invata gramatica?

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396

Da si in liceu se invata / tu nu ai invatat

| ROBERT89 a răspuns (pentru anonim_4396):

Faci 100 de Sterline pe zi in fata la bisericile de pocaiti?

anonim_4396

Nu un miliard sa te oftic nu ca tine 20 pe centura