anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am fost la biserica la pocaiti am vazut acolo ceva ce ma uimit numa masini tari oamenii bogati in timpul circului unu predica ca nu trebie sa strangem comori pe pamant si in cer m-am dus afara cand i-am vazut masina mi-a venit greata apoi m-am mai dus sa vad cateva nunti ba frate fetele numa cu bogati se casatoreau sincer nu mint dar is ipocriti mari nu inteleg de ce strang pe pamant daca stiu ca vor ajunge in rai? macar popi ortodoxi nu tin predici de strans comori in cer le ei circul e mai pamantesc sa zicem imi pare ca nu am pus virgule nu am butonul virgula

Răspuns Câştigător
| Raniia a răspuns:

De ce o ponegresti pe Ema, o persecuti pentru credinta ei in Hristos.Folosesti tot felul de instrumente necinstite si răutăcioase pentru a-i face rău.Principiile care ar trebui să guverneze comportamentul crestin au o motivatie supremă importantă:--dragostea să vă fie fără prefăcătorie--- Există o singură putere destul de tare pentu a birui răul, si aceasta este binele. Oricare formă ar lua răul impotriva Emei, răspunde intotdeauna cu binele corespunzător.Biruind in felul acesta răul prin bine,Ema este părtasă biruintei lui Hristos asupra răului,asa cum este ea descrisă in Corinteni:--in adevăr, noi suntem inaintea lui Dumnezeu o mireasmă a lui Hristos, printre cei ce sunt pe calea mintuirii si printre cei ce sunt pe calea pierzării--2 Corinteni-2:15--La fel ca Maria din Betania,care si-a vărsat mirul pe capul lui Isus,Ema umple toată zona din jurul nostru cu o mireasmă plăcută. Chiar si tu care esti impotriva ei, fără indoială, esti binecuvintat de mireasmă.

162 răspunsuri:
| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Tocmai ai dat definitie pocaismului.

| justitiarul a răspuns:

Religia a devenit pentru ei o metoda rapida de imbogatire.Toate aceste secte religioase sunt sustinute financiar de oameni cu bani din strainatate care urmaresc un singur lucru:cresterea numarului de adepti.
Iti dai seama ca nu credinta puternica ii face sa se smulga din sanul religiei in care au fost botezati ci ajutorul material care lor chiar le pica din cer.
O sa realizeze mai tarziu ca se numesc farisei.Mie unul imi provoaca o imensa scarba genul asta de oameni care cu o mana se inchina iar cu alta parca cersesc ajutorul strainilor.

| EmaS a răspuns (pentru anonim_4396):

Cine vorbeste!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru justitiarul):

Asa e cata dreptate ai

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru EmaS):

Ema in primul rand ai putea sa spui mersi ca am fost

| EmaS a răspuns (pentru justitiarul):

Mie imi provoaca scarba oamenii care vorbesc in necunostinta de cauza.Ei nu au de-a face nici in clin nici in maneca cu cele sfinte, doar vorbesc ca sa se afle in treaba sau ca sa se certe. Oameni fara de caracter.

Unde,pe la scoala?

anonim_4396

Mie uni ce au bogati da predica ca nu-s materialisti sincer l-as gaza pe toti pe rand as avea ce gaza cam multi

anonim_4396

Da la liceu invat gramatica da nu stiu ce rost are sa invat ma car din Romania ce sa fac aici sa mor de foame

De ce nu ma mira nimic ce iese din gura ta?

| EmaS a răspuns (pentru caractere):

Pocainta este porunca lui Dumnezeu pentru fiecare om.Fiecare dintre noi incearca sa se apropie cat mai mult de Dumnezeu.El ne spune ca putem sa mancam orice,nu ce intra in gura spurca pe om,ci ce iese din gura caci iese din inima. Daca cuvintele care ies din gura ta sunt bune si curate,si inima ta este buna. Sa te pocaiesti inseamna sa te caiesti de pacatul facut sa iti ceri iertare, si sa te lasi de el.
Poti sa fii pocait la ortodocsi, si poti sa mergi intr-o adunare si sa nu fii pocait.Domnul Isus nu are doctrina nici unei religii sau denominatiuni nu instiga impotriva vreunei grupari religioase nu cere adeziuni.Singura sursa infailibila de adevar a fost este si ramane Cuvantul lui Dumnezeu.Doctrina adevarata este invatatura si exemplul Domnului Isus Hristos. Daca vii inaintea Lui cu o inima plina de cainta,sincera si curata si daca crezi din toata inima, Isus te spala in sangele Lui, si iti iarta toate pacatele.

anonim_4396

Du-te la biserica numai te duci

| justitiarul a răspuns (pentru EmaS):

Mie imi provoaca scarba gospodinele care in loc sa mestece in ciorba o ard pe net si fac pe intelectualele cand de fapt sunt niste pseudo-intelectuale de toata jena.
Vorbesc in cunostinta de cauza:-am vecini o familie de nespalati cu 7 copiii care riscau sa moara de foame in casa, nu din cauza lipsei posibilitatilor de a munci ci a lenei.De cand merg la nu stiu care pocaiti nu numai ca au ce manca(tot fara sa munceasca)dar si-au luat si o masina. Daca asta nu e dar picat din cer atunci ce e? Cu ce respect sa-i privesc eu pe indivizii astia?
-Nu-mi vorbi tu mie de cele sfinte, tu care l-ai cunoscut pe Dumnezeu recent iar eu m-am nascut si am crescut cu el de mic.
Nu te mai baga in seama singura ca o sa inteleg altfel aluziile tale! Stii bine ce a spus Lorra! Nu am discutat cu tine deloc, nu inteleg de ce nu taci si trebuie sa comentezi ce spun eu!
Invata sa respecti punctul de vedere al altora.Asa dai si tu dovada de maturitate!
Esti intr-o tara ortodoxa si daca nu iti convine religia noastra(si a ta pentru ca in ea ai fost botezata)poti sa faci pasi!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru justitiarul):

Bravooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

De unde si pana unde tara ortodoxa? Mai informeaza-te domnule.Cat despre gospodarie,de unde stii tu cat de gospodina sunt? Afla ca sunt, am avut chiar si musafiri, dar o femeie gospodina isi chiverniseste bine timpul.Pseudo-intelectual esti tu.Esti ca o tata.Pentru o femeie este mai usor de acceptat, dar pentru un barbat? Unde iti miroase a cearta, hop si tu! Tu sa nu vorbesti de religie.Nu cunosti nici macar cele mai elementare notiuni de baza ale crestinismului.Mai bine taci decat sa vorbesti ce nu stii.Fa tu pasi, aici este categoria de religie.Nu iti place, la revedere!

anonim_4396

Te-ai enervat fac pariu ca ne injuri de numa

| CandyTetris a răspuns:

In biserici nu se predica saracia si lenea. Uneori pastorii nostri se cam incura in cuvinte,hai ca iti explic eu:Ce incearca tipul ala sa spuna e ca sunt niste limite in a obtine averi pe pamant(nu furi,nu calci pe nimeni in picioare,s.a.),nu s-a spus niciodata "stai toata ziua in pat,nu muncii,ca sa nu stangi averi pamantesti,ca e pacat"straight face.
Si a doua parte,daca ai muncit,si ai castigat masina aia,bravo, e pe buna dreptate e ta,dar nu o folosi in scopuri doar egoiste(adica mai du un vecin pana la servici,ca sa nu ia autobuzul,mai fa o vizita unui batranel singur, s.a.), ceea ce 95% dintre pocaiti fac, chiar daca nu scriu in caps pe TWITTER "azi am facut o fapta buna, l-am ajutat pe x si i-am dat y suma de bani".
De ce oare ne place atat sa judecam fara sa avem toate datele?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru CandyTetris):

Eu nu am judecat dar ei spun ca nu strang nimic material pe pamant

Nu obisnuiesc sa injur. Face parte din educatie.Tu crezi ca eu sunt ca tine, crezi ca daca m-as enerva as rezista atator adversitati? Dumnezeu este cu mine si imi da putere, El imi da roada Duhului Sfant printre care este si indelunga rabdare.Roada Duhului, dimpotrivă, este: dragostea, bucuria, pacea, îndelunga răbdare, bunătatea, facerea de bine, credincioşia,

blândeţea, înfrânarea poftelor. Împotriva acestor lucruri nu este lege.

Esti de o ignoranta coplesitoare! Sincer e vina noastra ca te luam in seama!
Cultura ta nu ajunge nici la genunchiul broastei asa ca nu-mi vorbi tu mie de religie si crestinism.
Si iti spuneam sa faci pasi din tara nu de pe TPU.
O gospodina buna dupa ce isi termina treaba isi mai intreaba si copiii de sanatate, ii mai educa putin,(Andra20 are mare nevoie), mai ia legatura cu sotul, socrii etc.Nu fuge pe net sa stea cu orele la taclale cu barbatii! Tu insa iti chivernisesti bine timpul pe TPU.Nu ramane tip cu care sa nu te certi.http://www.TPU.ro/......ina-6.html Chelstone te-a facut praf aici dar de unde nu e nici Dumnezeu nu cere!

Răspuns utilizator avertizat

Aici se vede extrem de mult cultura ta insa:"substantivul raspunde la intrebarile "cine" si "http://www.TPU.ro/......ina-1.html
Daca mai vrei exemple iti mai caut!

| CandyTetris a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu stiu cine ti-a spus asa ceva, dar iti spun eu sigur ca ala nu e pocait.

| miradoniz a răspuns (pentru lolosaurus):

Crede-mă-sunt pe aici unii care știu mai bine ca tine câte probleme există(nu eu, de mine nu vorbesc la persoana a treia).Da, suntem într-un moment important al bisericii ortodoxe-au mai fost și altele în 2000 de ani(și unele cam la fel s-au manifestat). Trebuie dată jos spoiala comunistă.
Pentru aceasta-Domnul e sprijinul nostru! ȘI ce mai sprijin!

Ai gasit in sfarsit o greseala si o fructifici.Eu nici macar nu catadicsesc sa iti caut.Egal!

De ce dai exemple ale ateilor, oameni care nu accepta cu nici un chip existenta lui Dumnezeu? Tu te dai un bun crestin ortodox.Eu nu ma cert, doar raspund la intrebari.

Ai uitat ca este libertate? Cu ce drept imi spui tu sa plec din tara,comunistule! Si nu cred ca esti chiar atat de redus ca sa nu stii ca daca as avea alte scopuri nu as scrie aici la aceasta categorie, sunt alte categorii sau pentru aceasta sunt site-uri de socializare.Dar, nu stiu de ce am pretentii! Atata poti.

| MMihai a răspuns:

1) Există tasta virgulă, nu se poate să nu o ai, poate ai tastatura defectă și nu îți funcționează tasta respectivă.
2) Pastorii neoprotestanți sunt destul de generatori de scârbă, dar nici cu prelații ortodoxi sau catolici nu îmi este rușine.
Mie îmi este scârbă de toți prelații, indiferent în ce religie latră.

| Catalinnna a răspuns:

Acesti "pocaiti" ademenesc lumea prin mijloace financiare, o mare parte din oamenii naivi ce li se alatura o fac pentru bani, e normal ca cei "mai inalti in functie", cica, sa aiba parte de un asemenea confort. Acestia sunt numiti in popor, pocaiti, lucru deloc corect, pentru ca prin ceea ce fac ei, il supara pe Dumnezeu, nu sunt interesati nicidecum de pocainta sincera.

| William a răspuns (pentru EmaS):

Ce faci daca cineva te injura pe strada sau se ia de tine fara motiv? nici macar nu te enervezi? sau ii tai belegata?