De ce o ponegresti pe Ema, o persecuti pentru credinta ei in Hristos.Folosesti tot felul de instrumente necinstite si răutăcioase pentru a-i face rău.Principiile care ar trebui să guverneze comportamentul crestin au o motivatie supremă importantă:--dragostea să vă fie fără prefăcătorie--- Există o singură putere destul de tare pentu a birui răul, si aceasta este binele. Oricare formă ar lua răul impotriva Emei, răspunde intotdeauna cu binele corespunzător.Biruind in felul acesta răul prin bine,Ema este părtasă biruintei lui Hristos asupra răului,asa cum este ea descrisă in Corinteni:--in adevăr, noi suntem inaintea lui Dumnezeu o mireasmă a lui Hristos, printre cei ce sunt pe calea mintuirii si printre cei ce sunt pe calea pierzării--2 Corinteni-2:15--La fel ca Maria din Betania,care si-a vărsat mirul pe capul lui Isus,Ema umple toată zona din jurul nostru cu o mireasmă plăcută. Chiar si tu care esti impotriva ei, fără indoială, esti binecuvintat de mireasmă.
La slujbă? am fost asta seară-și încep sa ma întreb cât mai durează până mă dau afară din bise
Este o iubire falsă, genul asta de iubire. Miroase putred a strâmbătate.
Dar problema se pune cam așa "Nimeni nu poate să slujească la doi domni, căci sau pe unul îl va urî și pe celălalt îl va iubi, sau de unul se va lipi și pe celălalt îl va disprețui; nu puteți să slujiți lui Dumnezeu și Banului"(Matei 6.24)
Suna bine-dar aplicarea este cam... dureroasă.
Aoleo-păi,nu ai nevoie să mă ameninți,ți-i las și așa-mai ales că s-ar părea că s-a cam depreciat dolarul în ultimul timp! Aurul ar fi, zice-se, o valoare de viitor.
P.S.sunt obosita acum deci mai vb altădată-noapte bună!
Si pe tine chiar te doare faptul ca pocaitii isi incalca un principiu? Ca altfel nu inteleg ce te framanta la situatia asta. Despre care 'voi' vorbesti? Invata sa nu bagi toata lumea in aceeasi oala. Daca unui crestin ii merge bine o afacere sau are un job si un salariu bun, ar trebui sa arunce banii la cos pentru a demonstra ca nu este materialist? Sigur ca ii cheltuie pentru el si pentru cei care sunt in nevoi. Nu vad ce e rau in asta.