| unknown12345 a întrebat:

As vrea sa-i intreb pe cei nereligiosi:
Voi,dupa moarte, unde credeti ca mergeti? Fara comentari rautacioase.

57 răspunsuri:
| RAY a răspuns (pentru SmexyBoy):

Pentru tine, pentru mine stiinta ofera explicati foarte bune si logice

| SmexyBoy a răspuns (pentru Inferno):

Sola scriptura... Biblia este singura carte cu auto-traducere.
Stii de ce, nu?

| Inferno a răspuns (pentru SmexyBoy):

Nu,nu stiu, dar sunt sigur ca am sa aud ceva frapant si nu in sensul pozitiv al cuvantului. Ia spune-mi de ce?
P.S.:Astept inca raspunsul tau la cealalta intrebare.

| SmexyBoy a răspuns (pentru RAY):

Adevarat, pentru mine Biblia prezinta... Autorul, iar Stiinta prezinta maestria si priceprea Sa.

| Inferno a răspuns (pentru Inferno):

Biblice

| UnicornulInvizibilRoz a răspuns:

Pai, dupa moarte, "mergem" al cimitir. Unde ai vrea sa "mergem"?

| CryChristiAN a răspuns (pentru SmexyBoy):

Si religie. Stiinta lcureaza mana-n mana cu religia.

Răspuns utilizator avertizat
| CannbalCorpse a răspuns:

Mergem in sicriu, mormant... Sper că te.am putut ajuta.O seară bună!

| TheAndrew1987 a răspuns:

Pai se termina pur si simplu, dupa ce creierul nu mai functioneaza nu mai e nimic nu mai simntim nu mai vedem, auzim etc. Asta ne da un motiv sa ne traim viata "la maxim" este doar una.

| yanira4u a răspuns (pentru anonim_4396):

Pana la urma fiecare crede ce vrea.eu una cred ca nu exista nimic dupa moarte. daca ma insel si e cum spui tu asta e. nu sunt "necredincioasa" doar pentru a supara pe cineva sau pentru a fii altfel decat cineva.pur si simplu nu cred intr.o zeitate superioara.prin urmare nu cred in rai sau iad si cred ca dupa moarte nu se intampla nimic.e adevarat nu am inca o parere exacta despre tot insa raspunsul tau m-a facut sa ma gandesc altfel la moarte si la ce se poate intampla dupa.

| yanira4u a răspuns (pentru SmexyBoy):

Do you believe in zombie?

| yanira4u a răspuns (pentru tavadaresti):

Fiecare indeplineste un rol in lumea asta.uni sunt vanzatoti intr.un bazar, alti medici, uni devin astronauti iar alti iti spun ca fara sa dai le dai ceva nu iti fac o inmormantare, unele femei devin presedinte pe cand altele fac 2 copii si au avut pentru ce trai.fiecare are rolul lui in aceasta lume.asta nu ar trebui sa fie dictata de credinta fiecaruia.asta ar trebui sa fie rolul cuivba in lume sa faca o schimbare, sa schimbe o mentalitate, sa descopere ceva sa ajunte oamneni ce il inconjoara cumva.dar daca rolul suprem al cuiva e sa ajunga in rai asta e partea a doua.

| SmexyBoy a răspuns (pentru yanira4u):

What the hell is that Zombie?

| yanira4u a răspuns (pentru SmexyBoy):

Nu stii ce un zombi?

| EmaS a răspuns:

Ei cred ca mor si atat.Dar sigur ca se inseala pentru ca fiecare isi va primi rasplata dupa felul in care si-au trait viata.

| SmexyBoy a răspuns (pentru yanira4u):

laughing glumeam, gagico...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Alphawolf):

In primul rand nu stim cu cetitudine care este realitatea si daca ea nu se modifica in timp si spatiu.Creierul ne inseala cateodata,in afara de faptul nu este neaparat ce percepem prin simturi.
Referritor la demonstratia lui Tipler daca ai dubii,te poti convinge singur:toata demonstratia o gasesti in lucrarea sa "The Physic of Immortality" in anexa dedicata oamenilor de stiinta Iti specific ca lucrarea a fost tradusa si in l. romana. Daca gasesti ceva ce ti se pare in neregula, te rog sa ma sesizezi si pe mine. Daca ai parcurge lucrarea, macar si partea pentru cei mai putini avizati, ai vedea ca el se refera nu la o reinviere de genul biblic, sau altor religii.

| yanira4u a răspuns:

Mda.si tu stii asta de unde? nu.mi spune ca srie in biblie.si acum daca am sa te intreb de unde stii ca ce scrie in biblie e adevarat ai sa imi raspunzi simplu.asa scie in biblie

| yanira4u a răspuns:

Exact la ce ma asteptam.hai spune de unde stii ca ceea ce scrie in bilie e adevarat?

| PotatoMustDie a răspuns:

Nicaieri, murim si gata.

| unul1 a răspuns:

Nu stiu unde merg, posibil ma reincarnez dar stiu ceva clar: de-oi muri m-or pune-n groapa si la cap mi-or pune piatra!

| dragos9234 a răspuns:

Din pacate nu voi avea satisfactia de a-ti spune''ti-am zis eu'' dupa ce murim.

| Never4ever a răspuns:

Pai inainte sa ne nastem unde am fost? Gandeste-te si asa.Nu mergem nicaieri in afara de mormant nu vom exista pur si simplu cum nu am existat nici inainte de a ne naste.

| unknown12345 explică (pentru PotatoMustDie):

Si ce vedeti?

| unknown12345 explică:

Nu sti sa scrii normal? straight face

| RALenSEE a răspuns (pentru unknown12345):

Eu repedee am scris inbecilule!