| Ak47Mcmxc a întrebat:

Biserica se foloseste de mii de ani de imaginea lui "Dumnezeu,, pentru a obtine putere si promoveaza simbolurile ei pentru a strange avere.Captivi intr-un labirint "Spiritual,, cu reguli false, oamenii sunt manipulatii usor

ca nu pot intalni "Divinitatea,, decat cu ajutorul lor. Oamenii alimenteaza constant locomotiva asta lacoma ireal de infometata. "Mari Preotii,, isi etaleaza crucile de aur la Vatican, in timp ce oamenii zac infometati. Aveti nevoie de "Preotii,, care fac "Miracole Sfinte,, din toiagul lor in timp ce oamenii mor de foame?

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Nu.

17 răspunsuri:
| milan9 a răspuns:

O serie de vreo 70 de citate din Noul Testament stau mărturie asupra faptului că Biserica şi preoţia ei provin de la Mântuitorul Iisus Hristos! Ea a fost întemeiată, instituită de însuşi Fiul lui Dumnezeu Întrupat.

- Hristos leagă Biserica de transmiterea harului preoţiei şi de ierarhia bisericească (distincţia dintre episcopi, diaconi şi preoţi).

| milan9 a răspuns:

Nu e bine ca de la abateri ce tin de libertatea umana (uneori cu adevarat iresponsabila) sa negi preotia crestina, pentru ca atunci renegi si Scriptura, si lucrarea Fiului lui Dumnezeu incredintata anumitor persoane ( apostoli, preoti, episcopi), renegi de fapt crestinismul.
Abuzul si iresponsabilitatea sunf detestabile oriunde apare aceasta "uscatura", fie in cadrul credintei, fie in cadrul unei scoli, a unui spital, a unei familii, a oricarui grup in general...

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Te pune cineva sa judeci ceea ce se intampla, lasa ca vine stapanul tau antihrist si atunci n-o sa mai comentezi nimic pentru ca tu si altii ca tine l-au vrut; tu ce faci ca sa schimbi lumea in mai bine in loc sa stai pe margine si sa fii chibit? te pune cineva sa te duci la biserica?

| Moisie a răspuns:

Decandentza!
Asa se numeste cand Sarltania a ajuns sa fie considerata sfanta, si cand Dumnezeu este Domnul Nimeni de Niciunde!
Decadenta si degradarea spirituala in numele "spiritualitatii" bazate pe minciuna si sarlatanie!

| Jardelin a răspuns:

Eu da, am nevoie! Te deranjeaza?

| Someonewhoappreciatelife a răspuns:

Salut

Isus a spus: "Dumnezeu este Spiritşi cei care i se închină trebuie să se închine cu spirit şi adevăr". (Ioan 4:24)

Pentru a te bucura de o relaţie cu Creatorul nu e necesar să plăteşti pe cineva să te ajute în acest sens. Asta contravine celor spuse de Isus.

Cele bune!

| Ak47Mcmxc explică (pentru Someonewhoappreciatelife):

Nu vorbesc despre ''Dumnezeu,, ''Iisus',,.''Credinta,, trebuie sa fie in tine,
nu in plastic, lemn sau piatra.Eu ma refer strict la latura umana.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Da tu cum iti faci averea ma? ori esti sarac si muritor de foame prin urmare prost, ca asa vru biserica? ori esti vreun imbuibat care nu crede si prin urmare, neavand Dumnezeu iti permiti sa furi, sa inseli si sa tyraiesti ca un paduche pe spinarea muncii altora? prin munca cinstita nu faci avere.nu ai cum.deci eu sant crestin ortodox, nu am dat nici un ban anul asta nici popii nici bisericii, si nu sant nici infometat si nici nu am vazut vreun mort de foame in Romania. puturosi da am vazut.hoti,talhari,interlopi,politicieni cersetori legali plini de bani si totusi nesatui.da am vazut.in plus o gramada de prosti care tot posteaza e TPU, despre preoti, si care nu se pot ei insisi imbogati ca le iau popii toti banii.mai du-te-n pana mea ma blegea care nu poti dormi noaptea ca au popii averi.si eu am avere ma si nu sant popa.muncesc.cinstit.dar eu sant un cinstit destept, care-si vede de munca lui nu de averea popilor.astai treaba prostilor.si stii cum e; canii latra, caravana trece.

| Ak47Mcmxc explică (pentru anonim_4396):

Cunoaste fiecare persoana, dar inainte pe a ta.Din moment ce te cataloghezi singur ca fiind destept si dai un raspuns de acest gen lasa-ma sa fiu rezervat in aceasta privinta. Daca am un ''Dumnezeu,, nu cred ca te priveste.Prea multi il aveti pe ''Dumnezeu',, doar cu vorba.

| Jardelin a răspuns (pentru anonim_4396):

"in plus o gramada de prosti care tot posteaza e TPU, despre preoti, si care nu se pot ei insisi imbogati ca le iau popii toti banii"

Bine zis, chitobagule! Stii ce am observat, cu cine am mai discutat pe ici pe colo? Cei care au ciuda pe preoti chipurile ca "ii scurg de bani", sint in general calicii, puturosii si ranchiunosii. Astora li se pare ca popii is putrezi de bogati, casele popilor sint automat viloaie, iar golfurile 4 de 3.000 € sint limuzine scumpe! Probabil ca un specimen de asta, este si cel care a postat aceasta geniala intrebare!

| Ak47Mcmxc explică (pentru Jardelin):

Aceasta intrebare geniala a fost pusa cu scopul de a putea fi inteleasa si de persoanele cu nivelul tau de intelegere.''Ranchiunos,,, ''Calic,,, '''Puturos,, ''Specimen, ''Ciudos,, de unde ai dedus tu aceste lucruri despre mine?

| Jardelin a răspuns (pentru Ak47Mcmxc):

Nu le-am dedus, le-am presupus! De obicei pe genul asta de oameni ii freaca grija de popi, in loc sa-si vada de propria lor micime!

| Anonim a răspuns (pentru Jardelin):

Jardeline? nu stiu cum se face, dar eu cunosc numai popi harnici, muncitori, care chivernisesc banii cu intelepciune.ai bisericii.iar banii lor ii administreaza cum trebuie, de aceia au.au invatat si iertat sa ne fie nu oricine ajunge popa,deci cine are carte are parte,iar cei care au credinta au si de toate caci cuvantul este intelepciune.dar prostii cum pot pricepe? mai mult de ata,eu sant ortodox, am cununat, am botezat, am avut si decese, da nu si-a facut nici un popa macar un perete de casa cu banii FURATI de la mine.am tot respectul pentru omul care stie ca sa faca cu banii, si mai ales care ca popa are 4 copii si munceste nu sta o clipa, si nici rusine nu-i e de munca.deci pentru putorile carcotase atee sataniste ori cum veti vrea sa va numiti; la munca dragilor, la carte, si la a fi si voi un bun exemplu pentru ceilalti.lichelelor

| Anonim a răspuns (pentru Ak47Mcmxc):

Gagiule? ai dreptate.nu oricine spune Doamne-Doamne va intra in imparatia lui Dumnezeu.dar slujitorii bisericii nu au ajuns acolo precum politicienii, prin manipulare, minciuna, demagogie, mita si coruptie.in plus fiecare are o slujba si lucreaza intr-un fel sau altul la mersul acesta al lumii.a munci, este una.iar a lucra impreuna cu Dumnezeu este alta ciorba.deocamdata lucrarea ta este impotriva slujitorilor Domnului.ori ingerii, oamenii, preotii sfintii santem impreuna lucratori intr-un mare plan.nu santem sa strigam unii asupra altora, ca care are mai mult si de ce.cacofonie voita, ca asa-mi bineplacu mie.sa ierte ochii si urechile fudule.

| Jardelin a răspuns (pentru anonim_4396):

Si eu cunosc o multime de preoti la locul lor care slujesc pe Dumnezeu si comunitatea din care fac parte. Cu 3 - 4 copii mai toti, si se lupta cu greutatile vietii ca oricare din noi. Preotul din satul vecin de unde sint parintii mei are 7 copii (sau 8, dar nu mai conteaza), munceste pe brinci la pamint, are tractor, semanatoare, plug, etc. si ramii interzis cind o vezi uneori pe preoteasa conducind tractorul! Este un exemplu extraordinar pentru sat, dar ghici ce? Lenesii si calicii il clevetesc ca e chiabur, si ca uite ce dea utilaje are! Nu stiu cum se face ca despre preotii buni si despre exemplul pe care il dau ei, nu vorbeste lumea, in schimb le sar imediat in ochi preotii burtosi si aia care se dau jos dintr-o masina luata din tirg cu vreo 3-4.000 de euro. Ca cica sint bogati si umbla dupa bani! Da pe pastorii sectantilor nu-i vede nimeni. Stai sa vezi aia ce lovele invirt!

Apropo de perceptie falsa, de dezinformare voita si de manipulare. Este o sectanta mizerabila pe aici care are boala pe ortotocsi si Ortodoxie si care in permanenta loveste in acesta directie. Citat dintr-o postare de-a ei: "pline bisericile de preoti curvari, si manastirile de homosexuali". Asta e situatia cu oameni care vorbesc din auzite si din presupuneri! Adica vorbesc prostii, dar nu-i nimic, sper ca acolo sus, la dreapta judecata Dumnezeu sa-i intrebe: "De unde stii ce se intimpla in manastiri, ai fost acolo cumva? De unde stii ca bisericile sint pline de preoti curvari, ai facut vreo statistica? Stii citi oameni ai jignit prin vorbele astea?" Dar pina la Dumnezeu, stii cum e, avem de infruntat astfel de oameni josnici care abereaza aici pe pamint. Sa ne ajute Dumnezeu sa le putem duce pe toate!

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Ti se pare, de foame.

| Nujjjjjjjjghf a răspuns:

Aaa..nu...