| Daniel323 a întrebat:

Ce ar fi daca ceea ce stim despre Dumnezeu ar fi complet gresit?

12 răspunsuri:
| lupudepenet a răspuns:

Nimic.Oamenii fiind învățați din tată-n fiu să creadă în Domnul zeu, continuă să creadă nu să cerceteze, perpetuând acest program impus cu forța de Catolici în perioada inchiziției.
Semne și dovezi clare există până-i lumea dar oamenii le ignoră.

| sadrian46 a răspuns (pentru lupudepenet):

Semne și dovezi clare pentru ce ce? De când semne și dovezi demonstrează existența a ceva, de parcă am fi la tribunal?

| lupudepenet a răspuns (pentru sadrian46):

Normal că trebuie, altfel cum să crezi doar fătă să știi în ce crezi?
Cum poți alege dacă habar nu ai ce alegi?
Omul este liber asemeni unui animal sălbatic dar comparativ cu cele pe patru picioare, datorită rațiunii cu care a fost înzestrat a devenit cel mai vicios dintre acestea.

| sadrian46 a răspuns (pentru lupudepenet):

Normal că trebuie, altfel cum să crezi doar fătă să știi în ce crezi?
Simplu și comod. Te iei după popa din amvon și nu comentezi. Citești Biblia și bolborosești tot ce scrie în ea. Așa fac aproape toți habotnicii. Iar popii, pentru asta își primesc salarul.
Cum poți alege dacă habar nu ai ce alegi?
Simplu și practic, iei la întâmplare, chiar cu ochii închiși și apoi te juri că asta a fost alegerea ta, și găsești și argumente absolut raționale ca să arăți la alții că aceasta a fost alegerea ta, așa fac aproape toți.
Omul este liber, dacă este liber, de ce face sex, de liber ce e?
asemeni unui animal sălbatic, care nu a fosr și nu va fi niciodată liber,
dar comparativ cu cele pe patru picioare, datorită rațiunii cu care a fost înzestrat a devenit cel mai vicios dintre acestea.
Să afirmi că viciile izvorăsc din rațiune, este un fel de somnul rațiunii naște hamburgheri. Dar mna, dacă ai spus-o și pe asta copypaste din puțul gândirii pseudo filosofice, să nu mă mai mire nimic și să tac, ca să-mi rămână mintea când cei din jur și-o pierd, și fiindcă o am, mă mustră cu vorbe care dor, și dacă mai cred în mine, când alții nu mai cred, și-i iert, te iert și pe tine, pentru prăpăstiile din mintea ta.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Păi sigur este complet greșit.
Va trebui să se întâmple încă 1000 de consilii de popi ca să schimbe geneza făcută de popii evrei cu geneza fizicienilor, care începe cu Big Bangul, cu Marea Bubuială.

| TamplaruAnisoara a răspuns:

Daca tot ceea ce știm despre Dumnezeu a fi greșit, atunci nu am exista nici noi pentru ca nu exista o alta alternativa la creație.

| laSoledad a răspuns:

Si cine ar zice ce e corect si ce e gresit? Cine are decizia absoluta?

| Helper07 a răspuns:

Mi-ar fi greu sa cred. Viata n-ar mai avea sens daca El n-ar exista insa daca doar ar exista doar ca era complet diferit fata de cum l-am perceput, nu stiu, dar stiu ca nu vom fi judecati pentru ceea ce n-am stiut ci fiecare va fi judecat dupa lumina pe care a primit-o. Spun astea imaginandu-mi cum ar fi daca s-ar intampla cum ai zis tu insa am spus DACA.

| Allin_Zallin_1992 a răspuns:

Cine a spus ca nu este. Pana nu avem dovada concreta ca este sau nu, este gresit tot ce stim in exact aceeasi masura cat este si corect.

| 131r514 a răspuns:

Și de ce ar fi greșit?

Întrebări similare