| PαtнwαуTσBℓιѕѕ a întrebat:

Ce e cu spiritul denominatiilor, credeti ca Lui Dumnezeu iI place?

10 răspunsuri:
| ClassyAsFuck a răspuns:

Deci...o intrebare de....NIMENI NU STIE CE GANDESTE DUMNEZEU! Nimeni nu are cum sa stie ce gandeste Atotputernicul

| HueyFreeman a răspuns:

Normal ca ii place spritul.

| powergirl a răspuns:

DENOMINÁŢIE= Operaţie de atribuire a numelor; sunt multe lucruri pe care le face omul si nu sunt placute lui d-zeu dar totusi le face si daca e constient ca nu e bine. in ziua de azi e o mare nepasare fata de d-zeu nu stiu ce sa zic de spiritul asta dar nu cred ca e pe plac la d-zeu dar asta e lumea de azi

| AnduCamAtat a răspuns:

Nu ai de unde sa stii... happy

| PαtнwαуTσBℓιѕѕ explică (pentru ClassyAsFuck):

Putem vedea in Scriptura. Ca satan e cel cu despartirile el desparte biserica nu Dumnezeu, el e mincinosul

| RAY a răspuns:

Ce sunt aia mascati lui dumnezeu?

| PαtнwαуTσBℓιѕѕ explică (pentru RAY):

Nu! happy a lui devil mai bine zis.

| milan9 a răspuns:

În mod logic, Dumnezeu a păstrat în raport cu umanitatea o cale de transmitere a învăţăturilor, sfaturilor, legilor, O SINGURĂ CALE. Deoarece altfel, ar trebui să luăm în considerare o contradicţie flagrantă în cadrul mesajului lui Dumnezeu faţă de oameni, o contradicţie în însăşi esenţa divinităţii, dat fiind faptul că există zeci de mii de culte şi credinţe total diferite, având fiecare învăţături care le exclud pe celelalte! Numai creştinismul are vreo 39000 de versiuni!

Dar această contradicţie este de neconceput, iar Hristos Fiul lui Dumnezeu a insistat şi subliniat în tot Noul Testament că Biserica Sa este Una Singură!

Credinţa sau religia nu este altceva decât suma inconfundabilă de învăţături unice ale unei comunităţi. Dacă există undeva o astfel de sumă de învăţături atunci obligatoriu acolo este o religie sau o credinţă.

Religia revelată, cea prin care Divinitatea Şi-a transmis mesajul Său trebuie să fie doar una singură, aşa cum şi Dumnezeu este Unul.

| milan9 a răspuns:

Iar această credinţă unică, este bine definită în Noul Testament: Biserica, pe care Mântuitorul o confirmă de la început şi până la sfârşit.

- Despre Unicitatea Bisericii vorbeşte întreg Noul Testament : Efeseni 4, 13; Fapte 20, 28; I Corinteni 3, 11; Ioan 17, 22; Matei 16, 18; Efeseni 4, 4-6; I Corinteni 1, 12-13; Evrei 3, 14; Matei 18, 17, etc...

"Seriozitatea" afirmaţiilor Sale privind unicitatea sunt în legătură cu faptul că şi-a dat viaţa pentru ea, pentru ca acea Biserică să rămână Una Singură - Fapte 20, 28;

El a întemeiat-o, şi, în tot Noul Testament a conferit şi a suprapus prestigiul, sfinţenia şi puterea Sa peste aceea a Bisericii (prezentată la singular în toată Scriptura). El s-a identificat cu ea şi s-a numit pe Sine în repetate rânduri,, Cap al Bisericii".

Răspuns utilizator avertizat
Întrebări similare