Întrebare recomandată | KhludCiprian a întrebat:

Ce opinie aveti de acest sit 100% crestin: http://notalllikethat.org/? E un sit crestin ce doresc ca orice comunitate LGBT sa aiba drepturi egale! Sunt acestia crestini?
Are si o sectiune pentru suportul biblic: http://notalllikethat.org/......sexuality/

Un comentariu (ateu) in care spune de problemele luptei in lumea evanghelica si referentiaza situl ante-mentionat intr-o lumina pozitiva. Partea cheie e ca se discuta pierderea luptei in lumea crestina impotriva minoritatilor sexuale:
https://www.youtube.com/watch?v=lfThcKNGdtc

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Când vrei să urăşti, Biblia îţi poate da motive; când vrei să iubeşti, să fii binevoitor şi tolerant, de asemenea.

http://i.imgur.com/UUzxBuI.png
http://i.imgur.com/aMq8nWk.png

Oamenii din link-urile tale nu doresc să fie nişte opresori fanatici, cruzi, egoişti, stupizi, ipocriţi şi violenţi, ca majoritatea creştinilor, care au ales homofobia, ci încearcă să judece raţional (atât cât permite creştinismul) şi să fie binevoitori (aşa cum pretinde a fi creştinismul, deşi nu mereu este).

Mie personal, mi se par mai puţin ipocriţi, decât restul, iar argumentele lor sunt de bun simţ şi au sens (mai mult decât ura iraţională şi gratuită).

Religia creştină (şi nu numai) dacă nu vrea să o ia prea curând pe urmele miturilor greceşti şi să rămână doar istorie, trebuie să se adapteze şi să renunţe la barbaritate, la absurdul dus la extrem...

Probabil şi când s-a renunţat la sclavie, majoritatea creştinilor s-au opus agresiv (câtorva minţi luminate), citând din Biblie, ca să-şi justifice gândirea şi comportamentul subuman. Dacă nu şi-au fi adaptat mentalitatea, percepţia dreptăţii şi nedreptăţii la noile cerinţe ale societăţii din care făceau parte, poate şi până-n ziua de azi vedeam proteste creştine Pro-Sclavie (cum sunt acum cele Anti-LGBT).

http://i.imgur.com/6ZleOMW.jpg
http://i.imgur.com/NxgGfaF.png

Dar mă bucur să văd că unii dintre ei sunt mai puţin discriminatorii şi chiar încearcă să-şi iubească necondiţionat aproapele (chiar dacă zeul lor nu a putut).
Probabil încearcă să compenseze cumva pentru nedreptăţile săvârşite de "fraţii" lor, făcând ce e uman şi drept; şi să unească, nu să dezbine (ceea ce ar fi bine să înceapă să facă şi religia).

| Anonim a răspuns (pentru NOname):

Odata tineam pe cineva in brate si am aparut intr-o poezie in orthograffiti:)), ceva despre gomora of course. totusi m-am tinut langa propagandistii ortodocsi, mi-am spus, ca faptul ca ma bat pe umar este cel mai dragut lucru din lume. inca ma intalnesc cu ei si doar imi ureaza sanatate, ca unui monstru, asta ma face sa ii urasc absolut
talentul meu de a uri e atat de tare incat cand urasc pe cineva acea persoana nu mai exista pe pamant, e indiscutabil criminala.
matusa mea locuieste cu o femeie, toata viata nu a facut decat sa impleteasca paine si sa faca patul dintr-un fel de rusine. nu stiu daca poti numi o astfel de persoana lesbiana.
ultima data cand m-am intalnit cu el plangeam pentru ca nu avea prosoape curate. oamenii cred ca esti cu cineva din placere, poate esti chiar din opusul ei. nu avem decat un corp tras din toate partile, el este campul de lupta. nu putem decat sa ne imaginam ca vom scapa de el odata cu orice iluzie care ne-a fraierit pana acum. pentru cei mai multi dintre noi hedonismul pe care il vad ei e speranta ca murim cate putin cu fiecare dimineata de durere. nu vei vedea un homosexual care sa nu munceasca 8 ore pe zi. hedonismul adevarat il fac unii preoti care cred ca placerea te scapa de melancolie, catastrofal, altii o moarte corporala din care nu poti sa iesi fara sa negi ca ai suflet, altii un concept de dezvoltare personala, morala, o realitate in timp ce idealul ramane de neatins. cum a facut si psihiatria, tot ce au facut a fost sa blesteme dorinta, fara sa o ucida.
cred ca dorinta sau iubirea primitiva este intotdeauna cu tine incat poti sa suferi fiind multumit. cu cat suferi mai mult cu atat e mai tare si mai multumita. cel putin asa simt.
si nu preotii ar trebui sa iti spuna cum sa o folosesti, cred ca e un impuls de rezistenta, si astazi, impotriva ta insuti, a statului si a oamenilor. nu de hedonist ma droghez sau fac un anumit lucru ci doar pentru ca frigul ma face sa simt ca sunt dincolo de cei impotriva carora vreau sa rezist.
in evul mediu religia era in plin death to the world si femeilor li s-au parut mai usor sa renunte la mancare decat la orice altceva, gen bani, sex, familie. era mai dificil sa iti renegi familia, sau sa strici planurile de casatorie ale tatalui tau sau sa il refuzi pe sotul tau decat sa renunti la mancare... postul femeilor era acceptat ca o forma de ascetism pentru ca ce era mai evident in ce faceau ca sotii, mame, slujnice de castel era sa faca si sa serveasca mancarea mai mult decat sa o manance. daca se imbolnaveau nemancand era o forma minunata de manipulare.
erau sfinte din care o tin minte pe caterina de siena http://stmarystcatherine.org/......menico.jpg si ida de louvain care refuzau mancarea pe care o cumpara tatal lor, christina mirabilis, care a renuntat la mancare pentru ca nu avea nimic altceva de care sa se lase pentru isus.
sa nu mananci si totusi sa faci mancarea insemna sa imiti fragilitatea si generozitatea lui isus. sa postesti si sa ii hranesti pe ceilalti era practic un act de caritate pe care puteai sa il faci fara sa apartii unei institutii
femeile astea si-au controlat lumea si pe ele insele. sexualitatea, fertitlitatea, sotii, copii, parintii, biserica, duhovnicii, pe insusi dumnezeu si pe oamenii egoisti, toate doar pentru ca s-au abtinut de la mancare

| NOname a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu sunt o mare fană unor astfel de iluzii. Mi se par distructive şi degeaba.
Prefer artă, iubire...

| Anonim a răspuns (pentru NOname):

Nu voiam, nici nu am incercat sa iti impartasesc iluzii.era vorba despre dorinta. dorinta fara niciun om, fara arta, fara dumnezeu, dorinta pura. care te face sa calci in fata masinilor si sa scoti sufletul din oameni. azi de la spital acasa am plans toata ziua si am dormit putin si am sangerat pe toate cersafurile albe, am mancat 8 smochine, am calcat pe o para si am murdarit parchetul pentru ca eram suparat. am baut 9 pahare de apa

| NOname a răspuns (pentru anonim_4396):

Îmi pare rău.
Chiar ar fi atât de grav dacă ţi-ai îngădui câteva plăceri nevinovate...sau îţi place să fii masochist?
Nu-mi place când oamenii frumoşi şi blânzi suferă sau sunt obligaţi să sufere (de aia nici nu voi fi vreodată de acord cu homofobia, sclavia, violul, sadismul, etc.).

| Anonim a răspuns (pentru NOname):

Doamne Noname, sunt cel mai mare idiot care a existat vreodata, pana acum am crezut ca fiecare om sufera de dorinta ca mine. iubeste de unul singur, crede de unul singur si moare de unul singur. niciodata nu am baut vin singur, god is always watching. am baut patru pahare, am sa ies sa alerg. probabil. am sa ma simt rau
*isi ia motanul in brate*
*canta rolling in the deep*

30 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Desigur, nu se putea fără claunii precum milan9 şi LegionarulRoman.
http://i.imgur.com/AtpHQks.png

| milan9 a răspuns:

Libertate responsabila are fiecare om sa faca orice fapta buna sau rea;
Dumnezeu respecta libertatea responsabila a omului, aceea de a face bine sau de a face rau, de a fi cauza a binelui sau cauza a raului, dar omul este responsabil pentru consecintele morale ale faptelor sale...

| KhludCiprian explică (pentru milan9):

"Sunt acestia crestini? " Este o pozitie biblica in a sustine grupurile LGBT sa aiba toate drepturile legale si in biserica?

Cred ca astea erau intrebarile.

A face cu mana de la distanta si a raspunde la alta problema, nu imi pare un raspuns!

| milan9 a răspuns (pentru KhludCiprian):

La spovedanie sunt primiti, asta e clar happy
Exista insa contradictiile morale bine cunoscute, cele legate de pacatul desfranarii, pentru care nu invatatura morala a crestinismului trebuie sa se schimbe ci moralitatea persoanei.

| Anonim a răspuns (pentru KhludCiprian):

"Este o pozitie biblica in a sustine grupurile LGBT sa aiba toate drepturile legale si in biserica?"... pozitia biblica e KILL 'EM ALL.

| KhludCiprian explică (pentru milan9):

Repet intrebarea: "Sunt acestia crestini? "

Acestia ce sustin minoritatile sexuale, sunt acestia crestini? Ii vezi asa?

| martzian a răspuns:

Observatii:

Faptul ca cineva apare hlizind pe paginile unui site si spune: "buna, eu sunt crestin si nu cred ca curvia, minciuna, furtul sau crima nu sunt pacate" nu face ca acel material sa devina automat "crestin".

Daca acceptam autoritatea suprema a Bibliei, ce cred eu sau ce cred autorii site-ului este irelevant. Important este ce spune Dumnezeu despre acest subiect. Prin urmare voi sari direct la acel link despre care se spune ca ar reprezenta "suportul biblic".

Nu voi incerca sa apar acele grupari crestine care au urat pacatosul si nu pacatul. Generalizarea nu ajuta si nici nu este un argument ce poate fi folosit (asa cum procedeaza site-ul) ca introducere pentru suportul biblic. Faptul ca inchizitia a ucis oameni cu cruzime nu inseamna ca acesta este un argument pentru biblicitatea practicii. Eu, ca si crestin, nu procedez astfel, bazat nu pe o parere personala ci pe principiile scripturale.

Apoi, autorii identifica fara echivoc pasaje din Biblie – atat din Noul Testament cat si din Vechiul Testament care afirma sus si tare ca homosexualitatea ESTE pacat, cu pretentia ca le vor explica. Hai sa le reluam doar pe cele noutestamentale, ca sa nu intram in discutii legate de Legea lui Moise si incercand, unde este cazul, sa redam contextul imediat:

"Sau oare nu ştiţi că cei nedrepţi nu vor moşteni Împărăţia lui Dumnezeu? Nu vă înşelaţi! Nici cei desfrânaţi, nici cei idolatri, nici cei adulteri, nici bărbaţii care practică prostituţia, nici homosexualii, nici hoţii, nici cei lacomi, nici beţivii, nici bârfitorii, nici tâlharii nu vor moşteni Împărăţia lui Dumnezeu." (1 Corintieni 6:9-10, NTR)

- Primul pasaj ne spune ferm ca homosexualitatea este o nedreptate care nu ne permite sa intram in Imparatia lui Dumnezeu. Un pacat, prin urmare. Observati ca el apare intr-o lista, ceea ce anuleaza logica distinsilor crestini pro-gay. Nu este ceva ce se adresa local, pentru ca, daca gandim asa, atunci legalizam si prostitutia, si hotia, si talharia, etc – toate in aceeasi lista!

"Ştim, de asemenea, că Legea nu este făcută pentru cel drept, ci pentru cei fără de Lege şi pentru cei răzvrătiţi, pentru cei neevlavioşi şi pentru cei păcătoşi, pentru cei lipsiţi de sfinţenie şi pentru cei lumeşti, pentru ucigaşii de tată şi pentru ucigaşii de mamă, pentru ucigaşii de oameni, pentru cei desfrânaţi, pentru homosexuali, pentru negustorii de sclavi, pentru mincinoşi, pentru sperjuri şi pentru orice altceva care este împotriva învăţăturii sănătoase" (1 Timotei 1:9-10)

- Al doilea pasaj statueaza la fel de clar faptul ca homosexualitatea este pacat. Din nou, intr-o lista ce include, atentie, uciderea propriilor parinti.

„Mânia lui Dumnezeu se descoperă din cer împotriva oricărei lipse de evlavie şi împotriva oricărei nedreptăţi a oamenilor, care înăbuşă adevărul în nedreptate. Fiindcă ce se poate cunoaşte despre Dumnezeu le este descoperit în ei, căci Dumnezeu le-a arătat. De la crearea lumii, însuşirile Lui invizibile – puterea Lui veşnică şi dumnezeirea Lui – au fost percepute clar, fiind înţelese din ceea ce a fost creat, pentru ca ei să fie fără scuză, pentru că, deşi L-au cunoscut pe Dumnezeu, ei nu L-au slăvit ca Dumnezeu şi nici nu I-au mulţumit, şi astfel gândirea lor a devenit fără folos, iar mintea lor nesăbuită s-a întunecat. Pretinzând că sunt înţelepţi, au înnebunit şi au schimbat slava Dumnezeului nemuritor într-o imagine făcută după asemănarea omului muritor, a păsărilor, a patrupedelor şi a animalelor mici. De aceea, Dumnezeu i-a lăsat pradă necurăţiei, ca să urmeze poftele inimilor lor, dezonorându-şi astfel trupurile între ei. Ei au schimbat adevărul lui Dumnezeu într-o minciună şi s-au închinat şi au slujit creaţiei în locul Creatorului, Care este binecuvântat în veci, amin! Din pricina aceasta, Dumnezeu i-a lăsat pradă viciilor ruşinoase, căci femeile lor au schimbat relaţiile intime naturale cu unele care sunt contrare naturii; tot astfel şi bărbaţii, au părăsit relaţiile intime naturale cu femeile şi s-au aprins de poftă unii pentru alţii, săvârşind lucruri scârboase unii cu alţii şi primind astfel în ei înşişi răsplata pe care o meritau pentru rătăcirea lor. Pentru că n-au socotit că merită să-L aibă pe Dumnezeu în cunoaşterea lor, Dumnezeu i-a lăsat pradă minţii lor corupte, ca să facă lucruri pe care n-ar trebui să le facă. Sunt plini de orice fel de nedreptate, de nelegiuire, de lăcomie, de răutate; sunt plini de invidie, ucidere, ceartă, înşelătorie, sunt duşmănoşi, şoptitori, bârfitori, Îl urăsc pe Dumnezeu, sunt obraznici, aroganţi, lăudăroşi, născocitori de rele, neascultători de părinţi, necugetaţi, nu-şi ţin promisiunile, sunt fără afecţiune, nemiloşi. Şi, deşi cunosc hotărârea lui Dumnezeu, potrivit căreia cei ce înfăptuiesc astfel de lucruri sunt vrednici de moarte, ei nu numai că le fac, ci îi şi încuviinţează pe cei ce le înfăptuiesc". (Romani 1:18-32)

- Al treilea pasaj ne invata ca homosexualitatea este nimic altceva decat rezultatul respingerii si a nesupunerii fata de Dumnezeu.

Nimic despre faptul ca se da liber la pacat!

Urmand explicatiile domnilor care au creat site-ul... nimic din ceea ce apare in NT nu ar mai avea valoare si astazi, pentru ca absolut toate lucrurile sunt scrise in contextul de acum 2000 de ani si abordeaza probleme care existau si atunci, nu doar acum. Argumentul ca Isus nu a spus nimic despre asta este de-a dreptul absurd. Isus nu a spus nimic nici despre pedofilie, viol, dependenta de internet, etc. De fapt acesta este un contraargument. Oamenii din acele vremuri traiau sub autoritatea Legii lui Moise, care condamna nu ferm ci dur acest pacat. In conditiile in care Isus ar fi vrut sa il stearga de pe lista pacatelor, ar fi facut-o cu siguranta. Mai mult, el a vorbit despre familie ca fiind uniunea dintre un barbat si o femeie! Da, Mantuitorul a incurajat la rabdare si la toleranta, mai mult - la a privi catre propriile vieti inainte de a judeca pe altul. Dar, dupa ce a salvat-o de la moarte pe femeia prinsa in preacurvie, i-a zis: du-te si sa nu mai pacatuiesti!

Concluzia este simpla. Autorii site-ului NU ofera o baza biblica pentru care homosexualitatea nu este un pacat. Incercarea lor este doar o explicatie fara baza biblica si care ma duce cu gandul la autojustificare, la innecarea puseurilor propriei constiinte. Ei doar au ales sa nu creada acest lucru scris clar, negru pe alb, in Bibliile proprii.

Da, homosexualul care doreste sa traiasca o viata crestina trece printr-o drama de nedescris, dar acest lucru este valabil si pentru alcoolic si pentru dependentul de heroina! In Hristos exista speranta pentru fiecare dintre ei! Da, atitudinile care exprima ura si intoleranta nu isi au locul printre cei ce afirma ca urmeaza o lege a iubirii. Eu cred ca Biserica trebuie sa vina mai mult in intampinarea celor care se confrunta cu aceasta problema, cu intelegere si rabdare, fara a se confrunta cu omul, ci cu pacatul din viata acestuia. Sa uram pacatul dar sa il iubim pe pacatos! Dar sa nu confundam iubirea aproapelui cu legitimarea pacatului! Degeaba ii spun ca este OK daca Dumnezeu spune ca nu este! Nu il ajut cu nimic si nu demonstrez dragoste fata de el.

"Partea cheie e ca se discuta pierderea luptei in lumea crestina impotriva minoritatilor sexuale" - lupta nu este intre ei si noi, ci intre mine si mine insumi. Fiecare este responsabil pentru propriile alegeri.

| KhludCiprian explică (pentru martzian):

Iti multumesc de raspunsul larg!

Raspunsul cred ca prezinta pozitia crestina "clasica" si chiar tind sa cred ca situl prezentat e "alt fel de crestini" de obicei numiti "liberali". Totusi eu ii vad inca crestini.

Acum e randul meu sa imi prezint argumentele:
- 1 Corinteni 6 prezinta de exemplu ca cei lacomi, betivii, barfitorii - categorie mult mai larga in lumea "crestina" - sunt acceptati in orice adunare. Sa clarific: daca nu esti lacom, betiv, barfitor in mod prea evident, esti primit in absolut orice adunare/biserica ce o stiu! Sub aceeasi nuanta, chiar daca tu nu crezi ca "merita" sa ajunga in Imparatia Cerurilor, nu te face sa ii excluzi sau sa ii bati tot timpul la cap! In fapt probabil stii ca-s vreo 90 de versete impotriva bauturii (nu toate-s directe, dar jumatate sunt), si atitudinea este clar impotriva alcoolului, dar nimeni nu ar spune: ai fost (si probabil ai sa mai fii betiv) asa ca nu credem ca trebuie sa fii in adunare
- in aceeasi idee, sunt multe pacate ce pot fi considerate la fel de esentiale, intre care: minciuna (ce stiintific este masurat ca cineva ce vorbeste probabil minte de cateva ori la 10 minute ( http://curiosity.discovery.com/question/average-person-tell-lie )
- sunt multe versete legate de iubire neconditionate (daca vrei ti le referenntie, intre care faptul ca daca esti samaritean sau vames, esti un model mai bun; ca cine va da un vas cu apa e ceea ce cauta Isus, sau 1 Ioan 4:8, 12,16- nu le iau pe sarite, te rog sa citesti tot contextul!)
- presupunand chiar ca interpretarea ar fi gresita, beneficiul in a include acesti ceilalti oameni in lumea crestina cred ca exista alte beneficii: copii lor (daca sunt intr-o tara unde pot adopta copii) pot interactiona cu alti copii crestini; pacatosii au suportul moral ca sa isi schimbe atitudinea (daca pot), sau cel putin sa li se ofere un mediu crestin de unde au de invatat. "Though on crime" poate exagera exact izolarea LGBT de orice biserica (si inclusiv la salvarea lor)
- apoi, asta nu neaparat scris in pozitia ta (poate mi-a sarit daca ai scris) e ca acestia doresc sa aiba aceleasi drepturi in adunare (chiar presupunad ca au pacat) si mai ales sa stie ca acesti crestini sunt de partea LGBT in suportul legal (ce e o discutie a domeniului civil). Acest argument cred ca il poti prezenta foarte usor pentru oricine nu e credincios ortodox in Romania si ar avea legi ce ar trebui ca fii lor sa se inchine la o icoana ortodoxa, sau sa tina postul miercuri si vineri. Aici argumentul nu e cine are dreptate (ortodocsii sau ne-ortodocsii) dar legislatia e pur si simplu alta discutie, si ca si crestin ar trebui sa sustii cineva (alt fel de crestin) sa aiba tot suportul tau, ca sa fie sigur ca ai facut voia lui Dumnezeu! Nu vrei sa fortezi pe unii sa posteasca cu forta, ci speri ca sa vada in tine cineva iubitor si inclusiv.
- acum sa te "corectez" legat de Ioan 7 (femeia prinsa in precurvie) probabil ca daca ai sa cauti, ai sa vezi ca e traditie mai veche (aka e adaugat dupa in Biblie, nu apare pana prin secolul VII daca-s corect, si nici un sfant parinte sau orice comentator antic al Bibliei nu o referentiaza). Aici e de exemplu o Codex Sinaiaticus: http://www.codexsinaiticus.org/......cript.aspx

Totusi teologia femeii nu cred ca este adresata in special femeii (desi este o nota importanta) dar mai ales impotriva acelora cu piatra!

Important de extins, dar nu e argument principal, dar e argument de principiu:
" "Partea cheie e ca se discuta pierderea luptei in lumea crestina impotriva minoritatilor sexuale" - lupta nu este intre ei si noi, ci intre mine si mine insumi. Fiecare este responsabil pentru propriile alegeri."
Ai vazut clipul acela ateu? Pur si simplu l-am rezumat (pentru cei ce nu vor sa urmareasca "din principiu" un link doar ca autorul sau este un ateu). Lupta din clip e din bisericile evanghelice americane (in special).

Dat fiind ca am stat in Spania, pot zice ca lupta a fost pierduta acum cel putin o generatie, ca pe nimeni din Madrid cel putin nu-i deranjeaza persoanele LGBT, dar nici musulmanii sau hindusii. Probabil cuvantul in Madrid e "apatie" sau "dezinteres" cand e legat de minoritati de orice fel si separarea lor.

In lumea crestina (sau cum unii zic: "adevaratii crestini" vs "ceialalti ce se numesc crestini") sunt multe optiuni, si fiecare este clar ca va lua o pozitie (inclusiv: "mi-e indiferent") totusi cand se discuta "lupta se pierde" este legata de numarul majoritar si azi tendinta este clar in crestere in a se accepta minoritatile sexuale!

| martzian a răspuns (pentru KhludCiprian):

Ciprian, nu am de gand sa polemizez pe tema asta, cu atat mai mult cu cat cu cat tu vorbesti pe baza unei paradigme democratice, umaniste, in timp ce eu sunt 100% setat pe una teocratica. Pot doar sa te asigur ca sunt putine lucruri la care nu as renunta pentru nimic in lume. Credinta crestina fundamentata pe Sfanta Scriptura este una dintre ele. Mi-ai cerut parerea. Eu ti-am oferit perspectiva biblica – pe care mi-am asumat-o si ca parere personala.

Am citit cu mare atentie ceea ce ai scris. Nu m-ai contrazis cu privire la faptul ca homosexualitatea este pacat, iar presupunerile domnilor in cauza nu au justificare, dupa cum spuneam. Despre asta discutam aici, nu despre cine merita sa ajunga in cer. Pentru ca trebuie sa stii ca nimeni nu „merita", ci mantuirea ne este oferita ca dar nemeritat, prin jertfa lui Isus. Eu nu iau pe nimeni de sus si nici nu arat cu degetul, dar nu pot numi pacatul altfel decat pacat. Si voi avea aceeasi atitudine si fata de barfa, furt, minciuna, etc. sau fata de pacatele proprii ca si fata de homosexualitate.

Cunosc tot ceea ce spune Biblia despre iubire neconditionata si fac din asta un stil de viata, dar lucrul acesta nu schimba cu nimic ceea ce spun aici, pentru ca vin in acelasi pachet. Urasc pacatul si il iubesc pe pacatos. Eu nu am spus ca oamenii cu astfel de probleme nu trebuie primiti in Biserica si inconjurati cu dragoste (din contra) ci ca, odata cu nasterea din nou, Dumnezeu le cere sa renunte la aceasta practica. Nici nu ii apar pe acei crestini care ostracizeaza omul sincer care isi marturiseste o problema ca aceasta. Dar disciplina in Biserica pentru cei ce persista in pacat este cat se poate de clar solicitata si delimitata. Pot avea intelegere si mila pentru drama omului care simte ca este diferit si ca nu poate altfel.

Pe de alta parte, homosexualul care se intoarce la Dumnezeu (ca si alcoolicul, ca si curvarul, etc) este pus in fata unei alegeri radicale, pe care nu o poate ocoli daca citeste Biblia pe indelete. Trebuie sa facem diferenta intre a fi homosexual si a practica un stil de viata homosexual. Biblia nu acuza tentatia, inclinatia catre ceva, ci pacatul savarsit ca urmare a acelei ispite.

Ca sa fie si mai clar de ce sunt atat de ferm... Eu am intalnit oameni cu aceasta problema, mai ales prin prisma slujbei pe care am avut-o in trecut. Pentru ca voi fi acuzat ca mint sau ca exagerez, voi spune doar atat: Dumnezeu ne da putere sa infrangem acest pacat si poate schimba radical vietile noastre, odata ce il acceptam in vietile noastre. Nu vorbesc din carti, ci din viata.

PS: Nu am de gand sa polemizez nici pe pasajul Ioan 7:53-8:11 (deja rasdiscutat), cu atat mai mult cu cat principiul „du-te si nu mai pacatui" este unul care se regaseste si in alte pasaje ale Bibliei, nu aduce o teologie noua.

| LegionarulRoman a răspuns:

Raspuns : crestini sunt cand constientizeaza ca sodomia este un pacat infiorator, se pocaiesc si se spovedesc. Atunci. Altfel nu sunt crestini. Si "Martorii lui Yehova" zic ca sunt crestini, dar ei sunt de fapt o secta foarte departata de crestinism (ca toate sectele de altfel).

Un articol(la care subscriu in totalitate) care arata de ce crestinismul nu i accepta de homosexuali si care arate de ce argumentele homosexualilor sunt false:

http://www.razbointrucuvant.ro/......e-tornada/


De asemenea in cartea "Feminismul si Noua Ordin Mondiala " scrisa de dr. Henry Makow mi-a intarit convingerea ca homosexualitatea innascuta reprezinta o manipulare grosolana si de amploare. Iti recomand cartea:

http://www.librarie.net/......societatii


http://www.razbointrucuvant.ro/......-familiei/


De altfel, sunt profund dezgustat de campania gretoasa gen LUNACEK prin care vor sa bage toti "homofobii la parnaie.

Articol recomandat despre neomarxismul "elitelor" care ne conduc in acest moment :

http://www.familiaortodoxa.ro/2014/03/02/huxley-orwell-lunacek/

| LegionarulRoman a răspuns:

Cel mai bun site dedicat homosexualitatii, cu categorii diverse. Demonteaza pas cu pas, intrebare cu intrebare, ideea cum ca ar fi innascuta.De altfel, site-ul nu este unul credincios autentic, cu citate din Biblie, cu parerea Sfintilor Parinti, dar tot ce spun e adevarat. Stiinta e o arma cu 2 taisuri.

http://www.homosexualitate.ro/index.html#axzz2zLUto4SU

http://www.homosexualitate.ro/stiinta.html

http://www.homosexualitate.ro/intrebari.html

http://www.homosexualitate.ro/marturii.html

http://www.homosexualitate.ro/credinta.html

http://www.homosexualitate.ro/societate.html

http://www.homosexualitate.ro/resurse.htmlhttp://www.homosexualitate.ro/resurse/mituri.pdf

http://www.homosexualitate.ro/resurse/stiintahomosexualitatii.pdf

http://www.homosexualitate.ro/resurse/creierehomo.pdf

http://www.homosexualitate.ro/planpersonal.html

http://www.homosexualitate.ro/......antica.pdf


Vad ca iar apare alde NoName(adica anonima,non-valoare) cu judecatile ei de mare finete.I-as demonta toate vorbele cu precizie chirurgicala,dar asta necesita pagini intregi,citate din Sfintii Parintii(Paterice,Filocalii,Scara Raiului etc) si din Sfanta Scriptura(cu tot cu Vechiul Testament,prost inteles de mintile unor oameni care au ramas cu inteligenta la nivelul claselor primare, in sensul decriptarii mesajelor biblice, care oricum nu se fac dupa capul tau, ci sub indrumarea scrierilor Sfintilor Parinti).

Nu-i nimic, i scot pe toti din adidasi.

https://www.youtube.com/watch?v=ZbIgeZEJpFM

Oamenii precum NoName imi provoaca dezgust.De ce? Sunt profund anti-romani,anti-nationali,anti valori crestine fundamentale pe care se bazeaza tarisoara asta(cum bine arata in cartea "Ortodoxie si nationalism" parintele Dumitru Staniloae). In acelasi timp(banuiesc) sustine contraceptia si avortul(care duce in final la imblonavirea organismului femeii,si asta e indubitabil; care duce la traume-in cazul avortului- in general greu de recuperat,si care reprezinta clar o crima asupra unei fiinte omenesti-ca tot vorbim de "Human Being" ),sustine indobitocirea prin televizor,internet,stat pe telefon,tableta,muzica moderna satanica( demonstrate clar de cartile lui Virgiliu Gheorghe - Efectele televiziunii asupra mintii umane, Revrajirea lumii, Televiziunea si Razboiul sfarsitului-lumii; dar si de cartea "Dependenta in lumea si cultura mortii" de lector universitar Andrei Dragulniescu ), probabil sustine pornografia, masturbarea si afisarea acesteia pe internet si pe strazi(prin reviste si imagini obscene) (desi cartea "Pornografia-maladia secolului 21" de Virgiliu Gheorghe arata cat de periculoasa e pornografia pentru sanatatea mintala si fizica-prin masturbare).

Cam atat am avut de zis... Ceaules!

| KhludCiprian explică (pentru LegionarulRoman):

Imi permit sa zic ca tu esti fara valoare:
- nu raspunzi la intrebari: sunt acestia crestini?
- arati tot ce este considerat de cineva ne-crestin ca fiind rau la crestinatate: discriminare, atac la persoana, totul inchis intr-o cutie mica de

La final excluzant situl asta anti-LGBT si niste RAP, ce altceva "crestin" crezi ca e de invatat la tine? Cum sa omori aproapele si sa justifici asta cu "dragostea" de tara? Sau cum sa arestezi cei ce nu vor sa isi faca cruce cu 3 degete?

Legionar e numele tau? Felicitari, esti alaturi de alti ucigasi in serie: Antonescu! Daca asta e modelul tau de om, ma simt minunat ca-s in Minsk, macar ca iti trebuie viza inainte de a ma intalni sa imi invinetesti ochii - bineinteles din dragoste crestina!

| NOname a răspuns (pentru KhludCiprian):

: )))

| LegionarulRoman a răspuns (pentru KhludCiprian):

Iti permiti ...cam multe.

https://www.youtube.com/......tps?/watch

1.Raspunsul meu a fost cat se poate de clar : daca recunosc ca au o problema, se spovedesc si vor sa lase aceasta aceasta nebunie, atunci da, se pot numi crestini.Altfel, nu! "Ca nu oricine zice > va intra in Imparatia Lui Dumnezeu ".

2. Dupa cum ti-am mai spus, nu am avut nimic cu nimeni niciodata.Ba mai mult,fiind din Banat am o gramada de romano-catolici in clasa.Dar, dar... ortodoxia(singura forma de crestinism valabila, din pacate pentru ceilalti) e toleranta cu pacatele(mult mai toleranta decat romano-catolicii sau protestanti -deschide o carte de istorie) personale, insa nu accepta erezia.De ce? E un pacat care atenteaza la Duhul Sfant,si a fost combatut de catre mari sfinti(Sfantul Spiridon Taumaturgul-facatorul de minuni,Sfantul Nicolae,Sfantul Vasile cel Mare,Sfantul Grigore de Nyssa,Sfantul Grigore Teologul,Sfantul Grigore Palama,Sfantul Marcu Evghenicul -cel care l-a facut de ras pe papa, Sfantul Maxim Marturisitorul ).

Cat despre discriminare, daca a spune pacatului pe nume(adica homosexualitatea e un pacat impotriva firii ) sau ereziei pe nume este discrimare, atunci da, discriminez. Incorect politic.Sau?

3.Nu te-am atacat pe tine de nici o culoare. NoName este o fiinta pe acest site cu state vechi, profund anticrestina, si am avut vechi probleme (m-a facut nebun -adica faptul ca o puneam la punct reprezenta nebunie pentru ea, motiv pentru care, vazand ca m-a atacat din nou pe mine si pe milan9 i-am raspuns intr-un mod indirect-adica nu m-am adresat direct ei, nu merita ).

Site-ul nu este anti-LGBT, ci cel mai tolerant site care doreste vindecarea homosexualitatii. Daca atat ai inteles...scuza-ma,nu mai am nimic de zis.

Argumente asupra propagandei mizerabile(pe strazi,guverne,scoli) ale LGBT-istilor sunt mai mult ca evidente, iar faptul "ca nu este vindecabila" este evident un fas presupus "stiintific ".E si normal, caci homosexualii sufera de o schizofrenie usoara, adica depersonalizare, lumea lor nu corespunde cu realitatea organica.In mod evident. Cine nu vrea sa creada sa se duca unde o dori.

4.Arata-mi citatul in care am zis sa-ti omori aproapele si sa inchid pe cei ce nu-si fac cruce cu 3 degete. Restul sunt povesti pentru adormit copii de un anisor.

https://www.youtube.com/watch?v=CkzK0ahCsNw

5.https://www.youtube.com/watch?v=s0FAmT02YfA

Este aceeasi greseala specifica ateilor: crezi ca daca sustii crestinismul pur nu faci fapte bune, nu ajuti oamenii din jurul tau.De fapt, ei se vad pe ei insisi. La cate teme am dat eu in clasa ...as putea fi bunul samarinean.

6. Pune mana si citeste istoria. Miscarea Legionara era strans legata de Corneliu Zelea Codreanu, nu te Antonescu. Nici nu ma asteptam la altceva...in fine, Antonescu a dizolvat Miscarea Legionara pentru ca nu erau de acord cu faptul ca parea prea moale in relatia sa cu Hitler.

Antonescu a fost un erou(cu bubele lui).

a) L-a sustinut pe Zelea Codreanu cand a fost bagat la inchisoare (cand acesta a fost bagat in mod clar abuziv de Nicolae Iorga, prin actiunile sale), motv pentru care a fost si el inchis de regimul criminal al lui Carol 2.

b) A preluat Romania cand nu avea absolut nimeni cine sa o conduca. Politicienii erau ca si acum, niste lepre(chiar daca in istorie sunt "mari" personalitati, alde Maniu sau Titulescu). Armata era praf, la inchisoare erau detinutii politici ai lui Carol 2 ...multe probleme, plus ca putea profita de Germania lui Hitler(care castiga clar razboiul, dar datorita unor circumstante-Italia - nu a facut-o ) ca sa recupereze Basarabia de la bolsevici si sa recupereze si Transilvania.Nu pot sa stiu daca a fost o greseala faptul ca am trecut si de Nistru mai departe...numai Dumnezeu stie.Parerile sunt impartite.

c)Nu i-a exterminat pe evrei, ba mai mult i-a lasat sa plece in Palestina(da, au murit vreo 200.000 atunci cand au fost deportati in Basarabia,putin, caci daca venea Hitlar "facea pac-pac la ei" ). Oricum, nu vreau sa intru in discutie pe chestiunea evreiasca(motiv pentru care Eminescu a fost si asasinat), caci s-ar putea sa nu mai fiu viu maine.Au facut atat rau omenirii, oamenilor si crestinismul(prin ura lor fata Mantuitor)... dureros.

d) A fost lucrat pe la spate de regele tradator Mihai I(care a declarat la radio ca am devenit aliati cu rusii, total neadevarat, caci timp de 2 saptamani am fost inamici, in timp ce 120.000 de soldati au fost deportati in Siberia) si de politicienii, prins si predat comunistilor(desi Mihai I isi puea exercita dreptul de gratiere) si desigur, ucis de catre comunisti...care stim ce au facut, nu mai e nimic de zis.

https://www.youtube.com/watch?v=Ak6jwsLS9Sk

Pana si Manualul de istorie de a 8-a are o tenta oarecum neutra, iar tu, mare "scula" in cunoaterea istoriei zici ca " Nu-i asa! ". Fereasca Bunul Dumnezeu


Ramai in Belarus-ul tau. Sentimentul de roman este departe de tine."E" fain in Minsk? Nu-s pe acolo "rusnaci" care sa te inspaimante?

P.S: http://www.scribd.com/......-1917-1947

Cea mai buna carte citita despre anii 1917-1946. Atat de aproape acesti ani(fata de anul 1000) si tot nu a fost inteleasa istoria. Cel care a scris cartea a fost Ministru de Externe pentru o scurta perioada, si a trait pe viu evenimentele anti-romanesti ale politicienilor liberali, conservatori, taranisti si alte specimene.


Discutia se incheie aici.Intelegi ce doresti. Poti fi ateu, homo, zoofil, pedofil ...nu ma priveste. Restul e redundant.

| KhludCiprian explică (pentru LegionarulRoman):

Punctul 2: e non-sens:
"Dupa cum ti-am mai spus, nu am avut nimic cu nimeni niciodata.Ba mai mult, fiind din Banat am o gramada de romano-catolici in clasa.Dar, dar... ortodoxia(singura forma de crestinism valabila, din pacate pentru ceilalti) e toleranta cu pacatele(mult mai toleranta decat romano-catolicii sau protestanti -deschide o carte de istorie) personale, insa nu accepta erezia."
Nu poti vorbi de toleranta in timp ce ataci pe toti ceilalti!

Alt citat fara sens:
"Argumente asupra propagandei mizerabile(pe strazi, guverne, scoli) ale LGBT-istilor sunt mai mult ca evidente, iar faptul "ca nu este vindecabila" este evident un fas presupus "stiintific ".E si normal, caci homosexualii sufera de o schizofrenie usoara, adica depersonalizare, lumea lor nu corespunde cu realitatea organica.In mod evident. Cine nu vrea sa creada sa se duca unde o dori."
Esti psiholog? De unde stii ce sunt LGBT? Vad ca nici macar nu faci distinctie intre LGB si T. Uite o organizatie mai inclusiva decat biserica ta (sau ceea ce crezi tu ca este crestinatate). Mozilla (deci daca folosesti Firefox, e bine sa renunti, foloseste un browser heterosexual precum IE):
http://www.mozilla.org/en-US/about/governance/policies/participation/

"but not limited to people of varied age, culture, ethnicity, gender, gender-identity, language, race, sexual orientation, geographical location and religious views."
Vezi ca separa "gender" de "gender identity". Sper ca acum "prinzi" diferenta!

La final, in loc sa aperi pe Antonescu, ce zici ca a facut voia lui Hitler, subliniez: a ucis 200.000 oameni nevinovati: Odessa, Iasi, si nu numai! Chiar te rog sa citesti carti de istorie si apoi si gandeste despre ce scrie acolo!

Te rog raspunde la intrebare: "sunt acestia crestini?"
- Da, pentru ca
- Nu, pentru ca

Gargara si standardul tau de discutie cu colegii tai de clasa ma lasa rece! E hipnotic cat de mult poti sa scrii fara sa raspunzi la intrebarea pusa!

Mai mult, redu tonul, nimeni nu e pedofil pe aici, adica sunt crestini ce au fost ("fratii" catolici), dar discutia nu e de asta. Nu e nici macar de atei! E de crestini ce apara LGBT: sunt crestini sau nu?

| KhludCiprian explică (pentru LegionarulRoman):

Si legat de crucea cu 3 degete, cauta "reformele lui Nikon" din 1666. Sa nu crezi ca iti iau peste picior ceea ce zici si sa vezi ca ortodocsii macar o data s-au schimbat. Si da, ortodocsii indreptatiti invineteau (cel putin) ochii celor ce faceau crucea cu 2 degete:

"
Vasily Surikov's Boyarynya Morozova, depicting the defiant Boyarynya Morozova during her arrest. Her holding up two fingers (instead of three) refers to the dispute about the proper way to make the Sign of the Cross on oneself."

http://en.wikipedia.org/wiki/Old_Believers

| LegionarulRoman a răspuns (pentru KhludCiprian):

" Si da, ortodocsii indreptatiti invineteau (cel putin) ochii celor ce faceau crucea cu 2 degete "

Posibil, n-am auzit.Insa nu neg ce zice "Wikipedia". Oricum,ca de fiecare data, cei care erau cu adevarati ortodocsi nu s-a atins de niciun fir de par (adica cei care se despatimesc, se nevoiesc si cultiva dragostea dumnezeiasca). Plus ca se intampla in Rusia, tara cu puternici radacini tatare, unde oamenii care nu practica real ortodoxia imediat dupa ce beau o Votca incep sa faca urat.


"Te rog raspunde la intrebare: "sunt acestia crestini?"
- Da, pentru ca
- Nu, pentru ca "

Raspunsul meau a fost clar mai sus.Si mai clar:daca esti homosexual si te complaci si zici ca e normal, dar crezi in Dumnezeul crestinesc(poti sa crezi in alti Dumnezei mai perversi, care accepta homosexualitatea, dar nu in cel crestin)... nu te poti numi crestin. La fel si aceia care zic ca ei cred in Dumnezeu, insa nu fac cele crestinesti.Aceia nu sunt crestini.

"E de crestini ce apara LGBT: sunt crestini sau nu? "

Zii si tu asa. Nu! Cei care apara sau sunt din organizatia LGBT(Lesbian-gay-bisexual and transexual) nu se pot numi crestini.Pot zice ce-or dori, dar nu sunt. Punct.


" E hipnotic cat de mult poti sa scrii fara sa raspunzi la intrebarea pusa!"

Am raspuns destul de clar, dar se pare ca nu pentru toti.Si da,mi s-a mai spus,pot sa te tin de vorba pana iti "fura hotii caruta".


Ma simt mult mai bine sustinand "criminali " ca Antonescu de cat oameni ca Churchill si Roosevelt(care au lasat Romanai cu buna stiinta in mainile comunistilor),ca Stalin(care apropo,nu a fost condamnat,desi a facut crime de razboi de zeci de ori mai abominabile ca nemtii) sau Hitler, ca revolutionarii francezi sau rusi, ca evreii sau bandele lui Horty etc.

Dupa cum spuneam, nu imi pare rau de loc ca aceste plagi evreiesti au disparut, caci subjugau neamul de decenii bune (plus ca erau infiltrati in societatea de varf). Antonescu nu e criminal petru cei 200.000 de evrei deoarece el nu i-a pus pe nimeni sa-i omoare, ci au murit singuri din cauza conditiilor grele de transport(ca doar nu avea sa-i care in lectici), de razboi.La Odessa e clar,oamenii au fost pedepsiti(in special evreii si bolsevici,de fapt evreii find in majoritate tot bolsevici) pentru atentul asupra armatei romane,plus ca s-au razbunat si pentru masacrele facute de acestia in Basarabia,inainte ca armata romana sa treaca Prutul.

"Ochi pentru ochi si dinte pentru dinte". Oricum, relatarile nu stiu cat de reale sunt (da, e "Wikipedia" ), iar expresia asta mi se pare umflata cu pompa :", familii întregi din orașul Odesa, împușcați, spânzurați, explodați, sau arși de vii ".

De altefel, singurele documente legate de "masacru" sunt cele pe care le tot arunca in fata Institutul Mafiot de Cercetare a Holocaustului.Mai ca ma sterg cu ele la popou.


"Esti psiholog? De unde stii ce sunt LGBT? Vad ca nici macar nu faci distinctie intre LGB si T. "

Este o organizatie care se ocupa cu propaganda lesbi-gay-bisexual si transexuali.Cica protejarea drepturilor lor... de parca nu aveau dreptul la votare, munca etc. Absurd.Nu au voie la casatorie, asta e altceva. Oricum, majoritatea "casatoriilor" gay esueaza in procent de peste 70%, iar violenta intre gay nu este o noutate(sau boli intre ei).

T sunt transexualii. Iarta-ma, dar ei sunt cei mai absurzi dintre toti.Cazul care m-a facut sa rad a fost al unui transexual barbat)schimbat in femeie), care ramas singur cu o femeie in camera a inceput sa i se scoale. Penibil.

"Nu poti vorbi de toleranta in timp ce ataci pe toti ceilalti! "

Eu nu sunt "Razboinicul Luminii". Ortodocsii nu au obiceiul sa mearga din casa in casa sau in alte tari ca sa le bage Biblia sub nas. Eu raspund doar daca aud ca Ortodoxia e atacata, sau cand ma intreaba cineva.Acum a fost un caz special.De altfel n-am mai intrat la categoria "Religie" de luni bune.

Si ca sa nu crezi ca atac pe cineva sau am ceva de impartit, ma retrag din discutie fara sa mai revin. Te rog frumos sa nu raspunzi, sau daca o faci nu-mi raspunde mie si raspunde-ti tie insusi(ca sa nu-mi apara ca mi-ai trimis raspuns). Asta ca discutia sa se incheie aici| KhludCiprian explică (pentru LegionarulRoman):

"Posibil, n-am auzit.Insa nu neg ce zice "Wikipedia". Oricum, ca de fiecare data, cei care erau cu adevarati ortodocsi nu s-a atins de niciun fir de par (adica cei care se despatimesc, se nevoiesc si cultiva dragostea dumnezeiasca). Plus ca se intampla in Rusia, tara cu puternici radacini tatare, unde oamenii care nu practica real ortodoxia imediat dupa ce beau o Votca incep sa faca urat."
Sa iti subliniez cateva probleme in acest argument pus de tine:
- tu ai spus ca nu s-a atins un fir de par, cand tocmai lipovenii (ai auzit de ei, ei sunt in Iasi de exemplu), au fugit in Romania ca erau discriminati
- de asemenea e indiferent daca era pe Wikipedia sau nu, daca nu crezi o sursa, poti cauta si daca nu gasesti nimic, cere inapoi o sursa. Eu iti dau Wikipedia de pe convenienta.
Uite, aici o sursa ortodoxa, priveste poza din dreapta ce prezinta exact aceeasi tema:
http://orthodoxwiki.org/Old_Believers

- la final nici nu conteaza daca Rusia are radacini tatare (sau cazace, sau de orice alt fel!), reformele din cadrul Bisericii Ortodoxe ruse, sunt aplicate in BO Romana, nu-i asa ca iti faci crucea cu 3 degete? Daca da, atunci ai o sursa tatara dupa care o faci. Daca ei au ales la o vodca sau nu, la fel, nu conteaza!

Si am sa iti mai scot ochii o ultima data cu Antonescu:
http://en.wikipedia.org/wiki/Ion_Antonescu#Antonescu_and_the_Holocaust

Sigur, sursa asta Wikipedia vrea sa denigreze pe marele patriot, totusi sa iti explic doar un lucru, ce poate iti da de gandit: in Iasi (de unde sunt) 1 om din 3 era evreu! Antonescu a reusit ca in 2 zile sa omoare 1 din doi evrei!

Imagineaza-ti ca un autor interesat in genocide, deoarece a avut o drama personala: bunicii sai au fost omorati!
http://topdocumentaryfilms.com/genocide-worse-than-war/

Te rog sa vezi doar ultimele 10 minute, si sa vezi ca romani ortodocsi ca tine "nu au atins un fir de par" doar au ucis cu sange rece evrei! Multumita romanilor exista documentare ce dezbat international genocidul, multumim ortodoxilor ce au ascultat ordinele lui Antonescu!

| LegionarulRoman a răspuns (pentru KhludCiprian):

"Ortodoxe ruse, sunt aplicate in BO Romana, nu-i asa ca iti faci crucea cu 3 degete? Daca da, atunci ai o sursa tatara dupa care o faci "


Nu am auzit de asa ceva in Romania. Romania respecta cu strictete practica inchinarii cu 3 degete.

Articolul asta e mai lamuritor.

http://ro.orthodoxwiki.org/Semnul_crucii

Dupa cum observi, semnul Sfintei Cruci a fost acceptat unanim(si explicat de Sfintii Parintii cu 3 degete).Se pare ca in Rusia timpurie s-a perpetuat practica Crucii cu 2 degete (asa cum romano-catolicii, din cauza influentei barbare au introdus adaosul eretic Filioque) si asta (dupa cum ti-am zis) din cauza influentei puternici a trasaturi barbare, tataresti.

" in Iasi (de unde sunt) 1 om din 3 era evreu! Antonescu a reusit ca in 2 zile sa omoare 1 din doi evrei!"

Foarte rau ca erau atatia evrei! Antonescu a dat ordin sa fie deportati, nu omorati. Faptul ca din conditiile grele au murit pe drum, asta e altceva.Era razboi(plus ca au facut atata rau tarii), doar nu avea sa-i transporte in leagan.


" Multumita romanilor exista documentare ce dezbat international genocidul, multumim ortodoxilor ce au ascultat ordinele lui Antonescu! "

Da de unde. Dar de asta de ce "cautatorii de genociduri" nu a auzit?

http://www.razbointrucuvant.ro/......-franceza/


Crezi ca eu stau sa ascult laturile scoase pe gura de tot felul de jidovi sau apropiati de-ai lor?

Uite aici exemplu clar de manipulare absolut grosolana despre Miscarea Legionara din Romania.

http://www.ziare.com/......ar-1279622

Comentariile din subsol spun totul. Oamenii nu sunt prosti si nu se lasa manipulati!


Dea altfel Miscarea Legionara si maresalul Ion Antonescu nu au fost pomeniti pe la Nurnberg.

"Te rog sa vezi doar ultimele 10 minute, si sa vezi ca romani ortodocsi ca tine "nu au atins un fir de par" doar au ucis cu sange rece evrei! "

Pfff... in 10 minute pot sa rastalmacesc totul (evident fara nicio dovada) incat o sa crezi ca maru-i para.


Daca romanul a ucis (fiind un popor,consemnat de toata lumea,pasnic si nedoritor de rau) vreau evreu sau alt neam inseamna ca s-a intamplat ceva foarte rau,foarte grav.E greu de inteles asta pentru un "libercugetator" din Minsk.


De altfel, cu evreii treaba era parsiva, caci ei luptau impotriva statului, furau copii si i sacrificau pentru ritualurile talmudice(vezi cazurile vremii, sec 19, vezi publicistica lui Eminescu si articolele despre evrei,vezi Nicolae Paulescu "Spitalul,Coranul,Talmudul, Cahalul, Francmasoneria" ), au organizat rascoala de la 1907, cu scopul de a se infiltra ca un ciot in statul asta(si asa sacatuit de politicieni anti-romani si corupti)... ce sa mai zic. Dureros. Bunicii mei aveau o vorba: in loc de "cand o zbura porcul" spuneau "cand s-o intoarce ovreul de la sapa", ilustrand involuntar atitudinea ovreilor fata de munca.Ce ziceau evreii in Noul Testament, cand urlau sa-L rastigneasca pe Iisus? "Sangele Lui sa cada asupra noastra"!

http://moldovacrestina.md/doctrina/cauza-masacrului-evreilor

| KhludCiprian explică (pentru LegionarulRoman):

" Ce ziceau evreii in Noul Testament, cand urlau sa-L rastigneasca pe Iisus? "Sangele Lui sa cada asupra noastra"!"
Sunt ateu, nu-mi pasa scuzele sub care unii crestini ignora uciderea in culpa. E rusinos pentru conditia umana!

E ultimul mesaj ce ti-l dau, deoarece vad ca totusi n-ai pierdut nici macar timpul sa vezi ultimele 10 minute, doar ai pierdut mai mult timp sa comentezi despre ce sfant ca Antonescu.

Te rog sa vorbesti cu preotii (ca se pare ca nu iti vine sa crezi): Kiev a fost centrul ortodoxiei de cand Constantinopolul a fost cucerit.

Nu imi pasa auto-justificarea si atacul asupra celorlalte credinte fara posibilitatea sa te auto-corectezi! Scuze, esti doar un pusti si trebuie sa mai cresti!

| LegionarulRoman a răspuns (pentru KhludCiprian):

"Nu imi pasa auto-justificarea si atacul asupra celorlalte credinte fara posibilitatea sa te auto-corectezi! Scuze, esti doar un pusti si trebuie sa mai cresti! "

E OK daca asta crezi.Si eu cred despre tine ca auzi ce vrei, interpretezi cum vrei si sub masca zeului tolerantei respingi adevaruri cocludente.

"Kiev a fost centrul ortodoxiei de cand Constantinopolul a fost cucerit. "

Kiev-ul si Moscova. Evident ca a fost asa.Si? Care-i problema? Treaba cu semnul Sfintei Cruci a fost stabilita fratica la primele 7 Sinoade Ecumenice (deci, cu cateva secole inainte de momentul 1054).


" despre ce sfant ca Antonescu."

N-am pomenit de niciun sfant. Am zis doar ca si-a iubit tara si a murit demn.


"Sunt ateu, nu-mi pasa scuzele sub care unii crestini ignora uciderea in culpa. E rusinos pentru conditia umana!"

Asta pentru ca nu stii caracterul evreului, om in general rasist si care se crede alesul Domnului.Asa a fost, desi si in VT existau profetii destule despre risipirea poporului evreu, pentru neascultarea si necredinta sa.

Mai e ceva ciudat(lucru citit in alta carte). Evreii bastani(care controleaza in general masoneria si institutiile lumii) au profitat de nebunia lui Hitler si de Al Doilea Razboi Mondial, sacrificand evreul de rand.De ce? Ca in prezent sa aiba IMUNITATE absoluta. Lucru care se pare ca il revolta si pe Mircea Badea, prezentatorul emisiunii "In gura presei".

E interesant cum vine pedeapsa lui Dumnezeu ...tot prin evrei. Caci evrei(detinatori de fabrici de armament, petrol, gaze etc) sunt autorii ascunsi si morali ai celui de-al Doilea Razboi Mondial.

Rusinos pentru om ca s-a departat de Dumnezeu. Foarte frumos ilustra in cartea sa Sfantul Nicolae Velirimovici,"Razboiul si Biblia", intr-o discutie din SUA cu niste intelectualii cum omul cand se departeaza de Dumnezeu, decade moral vine si un razboi.Este si cazul evreilor din VT, care au decazut foarte mult, iar o natiune mai puternica (prin care vine pedeapsa) i va inrobi. Natiunea aia la randul ei datorita decadentei morale va fi nimicita, spulberata de alta natiune.Este un ciclu.


"Nimic fara Dumnezeu! "

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Ma simt foarte prost cu sexualitatea mea, sunt un habotnic care idolatrizeaza heterosexualitatea. totodata foarte feminin. si daca esti mai feminin de ce oamenii cred ca iti iei rolul de homosexual?
iar daca vrei un prieten care sa te satisfaca 24 din 24 ce cauti de fapt la biserica, mergi intr-un bar si joaca sfarsitul lumii. nu inteleg de ce trebuie sa iti spuna cineva ce sa faci, lumea evanghelica e opresiva si naspa, atunci fa ce vrei tu sa faci.

| feysofit a răspuns:

Iti doresc Ciprian, din toata inima sa descoperi personal ce inseamna sa fi crestin.
Daca speri ca exista un Dumnezeu Viu intreaba-L pe El. Aici vei primi doar raspunsuri omenesti.

| KhludCiprian explică (pentru feysofit):

Scuze daca iti pare ca sunt cineva rau, dar asta e raspuns la intrebare? Eu ce spun e ca "pisica" discriminarii unor minoritati este o problema a crestinilor in general si poate a bisericii din care face parte (sau chiar a ta) in particular.

Iti voi da clipul de pe Youtube al acestei miscari crestine:
https://www.youtube.com/watch?v=bjxooqCJbb4

PS Indiferent daca sunt, sau am fost crestin, acesta este mesaj crestin pentru crestini. Iubirea aproapelor este tehnic domeniul crestinatatii (sau asa pretinde!), de asemenea suportul biblic impotriva lor (fapt ce l-am afirmat cu ceva timp inainte pe aici) este foarte slab. Daca nici Biblia ce o inteleg (eu) nu o pot folosi ceilalti crestini ca sa justifice iubirea aproapelui, ce este justificat pentru tine in a iubi aproapele?

| InnocentSin a răspuns:

Ciudathappy