|

Ce parere aveti (uitati-va la tot) : https://youtu.be/TE-PP5o3dFI

8 Raportează Evaluează
8 răspunsuri:
| a răspuns:

Povesti cusute cu ata alba.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ce facem cu cei care au hulit numele altor zeii si au murit? sunt foarte multe povesti cu cei care au furat din piramide si au murit si ei si familia lor, inseamna ca zeii aia exista? sau razbunat? iahve find un zeu razboinic are un singur popor cel evreu atat restul sunt basme, singurul legamant find cu poporul evreu atat, ba chiar iisus spune ca nu a venit sa incalce vechile legi sau sa le scimbe, iahve omoara peste 25 de milioane de persoane in vechiul testament

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Aroganta se plateste scump!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mentalitate de creiere spalate.
Iti poti programa creierul pentru succes sau pentru dezastru.
Criminalul din Biblie nu are legatura cu adevarata divinitate, care este in fiecare dintre noi.
Crestinii in loc sa fie fericiti, sufera de depresii, frica de iad, de teama ca vor fi pedepsiti de dumnezeul lor psihopat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

"Voltaire (1694-1778) a fost un mare filozof şi scriitor francez, dar, din păcate, a fost şi un mare adversar al creştinismului şi al Bisericii lui Hristos. Voltaire, în 1758, afirma într-o scrisoare către un prieten de-al lui, că profeţeşte că peste 20 de ani Biserica Creştină nu va mai exista, iar Biblia va dispărea, căci nimeni nu o va mai citi.

Istoria ne dovedeşte, că exact după 20 de ani, în 1778, Voltaire moare, iar casa în care el a scris epistola către prietenul său, a devenit una din multele tipografii destinate tipăririi Bibliei în numeroase limbi pentru a fi răspândită în lumea întreagă. Voltaire a profeţit pieirea Bisericii lui Hristos, dar în realitate şi-a profeţit pieirea lui; Biserica a rămas şi va dăinui până la sfârşitul veacurilor.

Doctorul care l-a îngrijit până în clipa morţii, mărturiseşte înspăimântat, că muribundul era chinuit de groaznice mustrări de cuget, din care cauză aiura. Abia atunci şi-a dat el seama cum ar fi trebuit să trăiască şi ce-l aşteaptă după moarte, căci îi zise doctorului: "Dacă-mi prelungeşti viaţa cu 6 luni, îţi dau jumătate din averea mea, iar de nu, să ştii că eu la dracu mă duc şi te iau şi pe dumneata cu mine."

Marele filosof francez Voltaire muri până la urmă la 30 mai 1778 la Paris. În timp ce filozoful se afla pe patul de moarte, preotul care îl spovădui îl întrebă dacă se leapădă de Satana. "Acum, dragul meu, nu e momentul să îmi fac duşmani", răspunse Voltaire. "

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru BogdantheDreamer):

Deci? A intrat in iad sau rai?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Superior):

Depinde de mila lui Dumnezeu(dacă a avut o sinceră părere de rău pentru ce a făcut, precum tâlharul de pe cruce e în rai, doar Dumnezeu poate ști ce a fost cu adevărat în inima lui)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca Dumnezeu exista si asta e reactia lui de fiecare data cand cineva nu e de acord cu el sau il ia peste picior, inseamna ca Dumnezeu nu este nimic mai mult decat un ucigas psihopat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează