| mentholinks a întrebat:

Cine i-a înaltpreasfințit pe toți mafioții ăștia? Că văd că toți sunt acum care mai de care preasfinți, preacuvioși și alte prostii din astea.

25 răspunsuri:
| ToKen a răspuns:

S-au preasfintit singuri, pentru ca li se permite.

| VelaJohnny a răspuns:

Satan le-a creat iluzia ca sunt sfinti, inselandu-i. Si da...sunt in spre paguba enoriasilor, nu am vazut preot sarac, toti au burta mare laughing desi subortonatii lor, enoriasii nu o duc toti bine, insa le iau donatiile oamenilor, nu ii ajuta cu nimic, ei asteapta ca Dumnezeu sa ii ajute dupa ce le face o slujba care costa, dar daca ar pune ei intai mana ca sa le fie bine? Ar fi mult mai apreciati preotii si clerul...insa adevarul despre ei e trist si chiar frustrant pentru unii

| Iliotropion a răspuns (pentru VelaJohnny):

E o diferență între sfânt care este o persoană din Biserica Biruitoare declarat post mortem și Sfințit NU în virtutea personală ci în accepțiunea binecuvâtării apostolice și a Harului care lucrează în Biserică.
Ei pot fi oricând depuși din treaptă dovadă că nu se face confuzia între sfânt și sfințit.

Biserica ortodoxă are activitate social misionară http://map.patriarhia.ro/ te rog verifică așezămintele, pe lângă asta a mai derulat și programul „Sănătate pentru Sate" în care au fost tratate gratuit persoanele defavorizate dar și alte tabere pentru persoanele cu risc de abandon școlar.

NICIODATĂ o Biserică nu va putea acoperi necesarul societății nici măcar în Occident și dacă e vreo obiecție aș vrea să văd o dovadă că ALT CULT legal recunoscut investește mai mult în România sau cel puțin egal cu B.O.R.

Există preoți care nu-și văd salariul cu lunile, în sate depopulate, îmbătrânite unde doar ei și primarul ajută oamenii și abandonate în rest de stat.

| mentholinks explică (pentru Iliotropion):

Pai normal ca din atatea milioane de euro dau si ei inapoi o mica particica.

| Iliotropion a răspuns (pentru mentholinks):

Până acuma era vorba că nu fac nimic, acuma că fac prea puțin, să zici tu ce au făcut pentru sărmani onegiștii care mușcă din biserică care sunt plătiți cu granturi în valută nu în leuțul românesc, de 20 de ani de când tot fac proiecte și clamează că filantropia nu depinde de religie.
Ba mai mult în ultimul raport al discriminării făcut de ei, persoanele sărace nici măcar nu sunt trecute ca fiind supuse linșajului și defavorizării sociale deși au fost denigrați și stigmatizați în campania electorală, toți la grămadă ca fiind o povară pentru stat și niște impostori.

| mentholinks explică (pentru Iliotropion):

Nu ma intereseaza ce fac alte onguri sau alti oameni ci biserica fiindca ea pretinde ca este a lui Dumnezeu. Ori eu nu vad nimic care sa o faca sa-si merite acest statut.

| Iliotropion a răspuns (pentru mentholinks):

Pe românește cine nu mișcă un deget pentru sărmani să nu înjure pe cei care o fac și să nu se folosească de tema asta pentru manipulare că Adevărul nu se lasă batjocorit.

| Anonim a răspuns (pentru VelaJohnny):

Ai ramane uimit sa afli, ca in urma unor rugaciuni, de 40 de zile, su in urma sfaturilor preotului din sat, i sa-u intors acasa 100 de oi,unui om care nu credea in nimic, si injura de ti se facea pielea de gaina, dar a facut si el o incercare, iar dupa ce i s-au intors oile dupa un an de zile, acuma e nelipsit din biserica? nu cred.Vei spune ca e o coincidenta.dar eu am intalnim cam prea multe coincidente unele ciudate altele minunate.Iar preotii, nu iau Donatiile.e un pleonasm.fiindca acelea sant DONATII si ei LE PRIMESC. AAfla ca un popa cunoscut al meu,munceste creste animale, are tractor, cositoare, pamant cultivat, si are 4 copii dintre care pe unul il voia popa dar neplacandui cartea, munceste cot la cot cu taicasu, si e vrednic, impreuna cu fratele si surorile lui.Stii ce spun cei ca tine? Da-l mai incolo ca nu se mai satura, cine a mai vazut popa pe tractor? Chiar asa. oare Cine?

| VelaJohnny a răspuns (pentru anonim_4396):

Recunosc, sunt si preoti buni, insa „minunea" de mai sus... uite ce spune Matei 7:22 si 23 „Mulţi îmi vor zice în ziua aceea: «Doamne, Doamne, n-am profeţit noi în numele tău, n-am scos noi demoni în numele tău şi n-am făcut noi multe lucrări de putere în numele tău?» Şi totuşi, atunci le voi mărturisi: Niciodată nu v-am cunoscut! Plecaţi de la mine, voi, lucrători ai nelegiuirii!"
Prin faptul ca a facut o „minune" (pe care nu am cum sa o verific pe baza unei surse sigure) asta nu inseamna ca trebuie sa ma incred in el. Sa te intreb ceva si dupa raspunsul dat imi voi da seama. A mers la vot si in caz de razboi daca ar fi de acord sa binecuvanteze armele. Nu e nevoie doar de „Doamne, Doamne" ci sa implinesti vointa lui Dumnezeu, iar din cate observ nu o implineste nici un preot cu adevarat, doar presupun asta.

| Anonim a răspuns (pentru VelaJohnny):

Mantuitorul a spus tuturor celor care vindeca ori exorcizeaza ori sant partasi ai altor daruri duhovnicesti; FARA PLATA a-ti primit, FARA PLATA sa dati. dupa exemplul Doctorilor fara de arginti.Cat despre binecuvantarea armelor, nu uita ca si Sf Gheorghe era ostas, facea voia Domnului, dar probabil mergea si la razboi.Aduti aminte ce spunea badita Vasile dascalul din Humulesti, luat la oaste cu arcanul si plans din urma de catre mama lui? LASA MAMA, ca si la oaste poate fi omul vrednic, daca-l iubeste si crede in Dumnezeu.Mai vad de asemenea,niste comentarii,ale unora pe fascebook, postate unor soldati americani, intorsi de pe fronturile lumii, si imbrastisandu-si copii, ce va de genul; RESPECT.Respect? pentru cine? pentru un tata de copii, care a omorat si a lasat alti copii orfani? Nu pot sa respect asa ceva.in mod firesc, Slujitorii Domnului, nu trebuie sa se amestece in zbuciumul lumii, ploitica, si al; te chestii.Dar banul dicteaza totul.problema e ca voi spuneti de ei ca le plac banii, de voua nu si a-ti voi mai catolici decat papa.sa fim seriosi.Toata lumea alearga dupa bani, si cand va fi obligatorie implantarea cipurilor biometrice, veti fi primii prezenti la centru.

| VelaJohnny a răspuns (pentru anonim_4396):

laughing chiar au implinit vointa lui Dumnezeu? Biblia spune sa nu ucizi. Isus a spus sa iti iubesti aproapele ca pe tine insuti. De ce ai sfinti armele ca oamenii sa moara, daca viata e sacra si nu trebuie luata? In razboaiele mondiale prietene, preotii au sfintit armele ambelor parti implicate, si s-au rugat aceluiasi Dumnezeu pentru infrangerea dusmanului. S-au omorat ortodox pe ortodox, catolic pe catolic, de partea cui a fost Dumnezeu? Crezi ca a aprobat Dumnezeu asta? Ucigasii nu vor mosteni Imparatia lui Dumnezeu, mai ales ca ucizi oameni pentru lacomia conducatorilor, proasta lor competenta in a guverna peste oameni si nepasarea. Au trimis in frontul de lupta generalii si au sacrificat atatea vieti ale soldatilor, crezi ca Dumnezeu este de acord? Mai ales cu preotii care in numele sau si ale lui Isus (despre care Biblia il numeste Printul Pacii) au sfintit si binecuvantat armele, ca sa isi faca rau intre ei. Satan este numit ucigas in Biblie si mana lui a fost in joc. El isi doreste moartea oamenilor si suferinta, iar preotii au binecuvantat in numele lui Dumnezeu uneltele care au dus la implinirea scopului lui Satan, iar asta este o hula la adresa Dumnezeului iubitor.

| Anonim a răspuns (pentru VelaJohnny):

Ai dreptate, asa cum un singur cuvant a zguduit fronturile si esafodurile lumii; si anume strigatul; MAMA. Dumnezeu nu este de acord cu asa ceva.dar omul are de ales, iar judecata e a lui, nu a noastra.

| VelaJohnny a răspuns (pentru anonim_4396):

Deci prietene, imi pare rau dar nu pot fi de acord cu preotii. Nu spun ca nu sunt preoti buni printre ei, dar Biblia se pare ca ii clasifica ca fiind aceia care au facut lucrari de putere in numele lui Isus, insa au fost renegati de el, intrucat nu au lucrat conform vointei sale, doar au presupus ca ii implinesc vointa. Apoi, nu exista nici o dovada demna de incredere ca „Sf" Gheorghe este sfant conform normelor inalte ale lui Dumnezeu. Nu am de unde sti ca Dumnezeu si-a aratat aprobarea asupra lui, si ca e sfant intr-adevar. La fel ca si cu Constantin, zis si „sfant". Istoria arata altceva despre el. Dupa ce a aprobat crestinismul in imperiul sau Roman, tot batea monezi care ii arata devotiunea fata de anumiti zei romani. De ce ar fi sfant acel om din moment ce el inca era idolatru? Eu imi exprim dezaprobarea fata de el, si conform normelor divine prezente in Biblie, si Dumnezeu il dezaproba. Idolatrii nu vor mosteni Imparatia. Citeste carti de istorie, vei vedea dovezile ca era tot idolatru, desi agrease crestinismul ce crestea in imperiul sau.

| Anonim a răspuns (pentru VelaJohnny):

Ma baiete? Dracul bate razboi unde e cetatea mai tare.nu se duce in biserica, fiindca acolo deja e banul si ala-i face voia.merge in cete,la un biet schivnic, slaaab, prapadit, singur, dar tare in credinta si inarmat cu armele ei.Si daca este biruit, e maaaare victorie, asa cum este pentru cer, un suflet pacatos castigat in rai, prilej de maaare bucurie.Cum a fost Talharul de pilda, iertat in ultima clipa si care a castigat raiul.Caderea de la credinta, vine si prin biserica, fiindca e profetit; Vai de cel ratacit, dar mai vai de cel prin care vine ratacirea.preotilor le-a spus mantuitorul inca de atunci; Voi a-ti inchis imparatia cerurilor pentru multi, de aceia mai mare osanda veti primi.Va vbeni o vreme cand oamenii vor cauta prin crapaturile dealuruilor si prin grotele muntilor un om al lui Dumnezeu, ca sa-i invete si nu-l vor gasi.Cat mai e pana atunci? una-doua generatii, fiindca uitate pe internet la generatia digitala; copii lor vor fi cei care vor vrea sa afle daca povestile despre sfinti, preainalti si preafericiti sant adevarate.Ori despre mari duhovnici, si vor vrea sa afle macar unul.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Nu ai cum sa pricepi fiindca nici marii destepti din vremea lui Iisus nu au priceput, si destepti fiind si puternici s-au comportat exact ca niste oameni buni, inteligenti, asa ca tine.Ei au rastignit unul.Pe cel mai bun dintre ei.Tu ai inceput cu tagma preotilor,poti merge mai departe,cu,mincinosii,curvarii, betivii, drogatii, criminalii, blasfemiatorii, si orice individ care nu e asa destept ca tine si bun.Cand termini,poate ne intalnim sa stam de vorba despre Duhul sfant si cum purcede el; prin punerea manii dupa felul lui Melchisedec,si dupa cum le-a randuit mantuitorul apostolilor,cand i-a trimes in lume ca pe niste miei, intre lupi, sa infiinteze biserici, sa numeasca, preoti si alte functii din astea de administrat, ale Domnului din ale Domnului.Intrucat esti mult mai bun decat acestia, ma inclin si-mi cer iertare in numele lor, si sa le dai un semn si lor, de mila MARIEI TALE.Tin sa specific, ca atunci cand se intampla o hirotonisire clerul si credinciosii ii canta respectivului; VREDNIC ESTE.deci nu se preafintesc ori se numesc singuri cum spune alt idiot pe aici.

| mentholinks explică (pentru anonim_4396):

Isus i-a trimis pe apostoli sa predice evanghelia nu sa traiasca pe spinarea prostilor.

| Anonim a răspuns (pentru mentholinks):

Ce meserie are tactu mai nemernicule? dar un doctor? dar un pompier? dar un otelar? nu traieste fiecare, dupa obiectul muncii sale? cati puturosi ma iau banii, nefacand nimic, sin iau banii nostri? facand numai rele? si nu ti se pare normal ca, acestia sa traiasca de pe urma evangheliei? Doctoruul e doctor de trupuri.Laudabil ar fi sa fi fost si tamaduitori de suflete.Un doctor bun,chiar este.Dar popii sant doctori de suflete,pentru credinciosii traitori in sanul bisericii,ca parintii mei de pilda,fiindca eu sant cam departisor de biserica,sant pacatos.AAA,ca mai sant si uscaturi, ca in orice padure, da sa stii ca un popa trebuie sa si educe niste oameni buuuni, asa ca noi care santem ravnitori, cu sufletul dar foooaaarte zabavnici cu inima cand e vorba sa dezlegam baierile pungii.Nu am vazut om sa-i scalde pe acestia in bani,si daca eu sant destept si nu le dau decat cand vin si-mi aduc biserica in casa [DE SARBATORI} tu nici atata fiindca esti mai destept,pe spinarea caror prosti traiesc mai aratare? pe a parintilor si bunicilor nostri batrani? Prosti trebuie sa mai fie saracii de au aparut urmasi ca tine si ca multi altii pe aici,dar ma bucur ca sant oameni intelepti, au terait, au vazut desertaciunea lumii, si au ajuns la concluzia ca, Sufletul si pacea Domnului sant mult mai importante decat zbuciumul lumii.Sa fii iubit.Nu lua in seama, limbajul mai dur, ca asa sant eu, da nu sant rau.

| mentholinks explică (pentru anonim_4396):

Păi vezi? Tu esti exemplul perfect ca popii n-au niciun rol in societate. Sunt doar niste lipitori.

| Anonim a răspuns (pentru mentholinks):

Inaltimea ta,tu nu ai citit decat carti de joc,si reviste p...o,si doar postari de pe facebook? Din intreaga ta cultura generala ce-ti amintesti de neamul asta romanesc,de rolul religiei si credintei in pastrarea curata a moralitatii si integritatii lui,si mai ales ce stii tu despre lucratorii Domnului si rolul lor de-a lungul istoriei,ca invatatori in satele si orasele patriei,ca scriitori si predicatori nu numasi ai evangheliei dar si transmiterea altor invataturi,catre oameni harnici, dar needucati, fiindca nu toti au descoperit libertatea ce ti-o da educatia si stiinta de carte? daca ne potrivim subiectului, avem de disutat o gramada.ma tem ca nu stii cine era parintele Stefan care a spus; Locul meu nu este intr-o casa,din care bunul Dumnezeu a fost izgonit? Dar popa DUHU? dar parintele din SARACENI? dar de Duhovnicii contemporani,ce stii despre ei,despre viata lor, si vorbele duh, pentru care ii cauta atatia romani, si merg ori mergeau la ei, ca la izvorul cel bun?

| mentholinks explică (pentru anonim_4396):

Vorba multa, saracia omului.

| Anonim a răspuns (pentru mentholinks):

Ai dreptate preainalte.nestiinta si lenevia, merg mana in mana cu prostia, saracia, neajunsurile si necazurile.

| mentholinks explică (pentru anonim_4396):

Și popa ăla de care zici de unde are tractor?

| Anonim a răspuns (pentru mentholinks):

Pai cum spuneam.El munceste cu copii, si sotia lui e invatatoare.isi face si vila, in curtea parintilor sai, fiindca produsele de la oi, vaci si porci le vinde pe bani si are venit bun.In plus a sigurat multe locuri de munca si pentru oamenii din satul lui, pe care-i plateste. Daaa, e greu de crezut nu? e mai usor de barfit si de aruncat cu noroi in oameni pe care nu-i cunosti si care nu te stiu.

| ilialialia a răspuns:

Uite http://infidels.org/......crets.html este cam mult de scroll pana la capitole. :D

| mentholinks explică (pentru ilialialia):

Nu merge, ma da pe home page.