| Jardelin a întrebat:

Crestinii sunt cel mai persecutat grup religios in acest moment, la nivel mondial. In medie, cam 8 crestini mor zilnic pentru credinta lor.

Ce parere aveti?


https://www.activenews.ro/......are-160105

21 răspunsuri:
| Teffan a răspuns:

Acel articol informeaza despre vesnicul conflict dintre crestini si musulmani.(un conflict fabricat)
Nu cred ca ii persecuta nimeni in Europa sau in tari cu populatia minoritara musulmana.
Musulmanii si crestinii se bat intre ei de veacuri,cu toate ca fac parte din aceeasi familie abrahamica.

Parerea mea este ca nu-mi pasa de "persecutiile" indreptate impotriva crestinilor,atata timp cat ei, crestinii, au facut exact acelasi lucru, si timp de mai multe secole, avand o influenta nefasta mult mai mare asupra intregii lumi decat a avut vreodata islamul.Islamul si crestinismul reprezinta aceeasi otrava, iar crestinii care se vaita ca sunt "persecutati", sunt asemenea "verilor lor mai mari".

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Vesti foarte bune.

| Digikey a răspuns:

Zilnic mor 25.000 de persoane de foame si tu iti faci griji pentru 8 doar pentru ca sunt crestini?

| GabiDumitrescu a răspuns:

Dintre aia 8, 7 mor in accidente rutiere cauzate de unul care isi face cruce la volan cand trece prin fata unei biserici sau a unei troite...

| Manciu_Emil_1976 a răspuns (pentru Teffan):

Creștinii nu au prigonit niciodată pe nimeni, ci preoțimea și adepții lor. La fel cum îi prigonesc și denigrează constant pe adevărații Creștini (adică neoprotestanții). Dar tu știi aceste diferențe dar vrei să pari interesant, așa că răspunsul meu este pentru persoanele care cred inepțiile pe care le debitezi.

| Manciu_Emil_1976 a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Creștinii nu-și fac cruce, ci preoții și adepții lor.

| Teffan a răspuns (pentru Manciu_Emil_1976):

Cred ca acei creștini de rand din evul mediu nu aveau nimic împotriva uciderii și torturii păgânilor, care erau jupuiti și maltratați de către autoritatea bisericeasca.
Apoi tu, protestant fiind, nu ai avea nimic împotriva acestor pogromuri, de asemenea. Biblia ta spurcata promovează violenta fata de alte credințe si religii, alta in afara spiritualității infecte al unui dumnezeu infect, pe care tu îl urmezi ca o oaie și, cum sectanții studiază Biblia amănunțit, sunt sigur ca ești în deplina cunoștință de cauză. ("Pe vrăjitoare sa n-o lași sa trăiască"--Exodul 22:18) Ai tupeul sa nu fi de acord cu cuvintele domnului? (care e același în vechiul și noul testament)

Dacă consideri ca religia ta mai are viata lunga, te înșeli. Creștinismul dispare, încetul cu încetul.
Veți rămâne o gloata de sectanți ciudați, de care nu se va atinge nimeni.
Ia-te de mana cu prietenii tai Dănuț și Celcestietot, și formați comunitatea voastră, pe lună, dacă se poate, cât mai departe de Terra.

| Celcestietot a răspuns (pentru Manciu_Emil_1976):

Lasa-l frate, caci o sa te jigneasca asa cum a facut si cu mine. Tipic ateilor care nu au argumente pentru necredinta lor...

| Celcestietot a răspuns (pentru Teffan):

Multumesc! Cu fiecare comentariu al tau in legatura cu religia, ma faci sa ingeleg ca esti paralel cu ea. Se pare ca tu nu ai aflat de legea implinita de catre Iisus...

| Celcestietot a răspuns:

Persecutati, indepartati de cei din jurul lor (in general de catre inculti).

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Manciu_Emil_1976):

Eeeeeeh, potato, poteito. Tomato, tomeito.

| RAY a răspuns:

Https://www.reuters.com/......0520121210

atei sunt cel mai persecutat grup din lume, atei nu sunt religiosi dar din aceasta cauza sunt persecutati peste tot in lume, inclusiv in Romania incluusiv in istoria lumi se vede asta, crestini singuri se razboiesc intre ei si se omoara, catolici vs protestanti sau ortodoxi vs catolici, scrie un user mai sus ca cica crestini nu au persecutat cat de penibil este sa afirmi asa ceva cand oricine stie de evul mediu de 1500 de ani de teroare crestina, uiti ca crestini sunt cei care fc razboaie in toata lumea si ucid pers nevinovate si atunci te mai intrebi ca de ce sunt persecutati, ia sa vin eu sa iti omor familia o sa fi fericit nu? crestini au omorat 200 de milioane de persoane din cele doua americi, crestini au omorat in toata istoria nevinovati, Hitler un catolic devotat are in cont 25 de milioane de rusi si 6 milioane de evrei, stalin care era sa devina preot ortodox a ajutat la salvarea multor biserici, crestini mereu fac pe femeia asuprita si batuta, joc teatru

| RAY a răspuns (pentru Manciu_Emil_1976):

Asta e cel mai ipocrit raspuns citit la cat asta

| RAY a răspuns (pentru Manciu_Emil_1976):

Neoprotestanții tai au omorat catolici, asta nu spui, neoprotestanții au omorat pe aborigieni si pe indieni din cele doua americi

| Jardelin explică (pentru RAY):

Si o multime de evrei. Cisteste despre prigoana evreilor pornita de Luther.

| RAY a răspuns (pentru Jardelin):

Las ca si catolici exemplu hitler, evrei au fost urati mereu de crestini, de cam toata lumea, spun adv acum nu sunt rasist

| RAY a răspuns:

Manciu_Emil_1976 a evaluat răspunsul tău Neoprotestanții tai au omorat catolici... ca fiind şi eronat.

ce tupeu ai omule https://wol.jw.org/ro/wol/d/r34/lp-m/101997282

| RAY a răspuns:

Manciu_Emil_1976 a evaluat răspunsul tău Https://www.reuters.com/article/us... ca fiind şi eronat.


reacti de copil de gradinita, mai dai mult eronat fanaticule?

| RAY a răspuns (pentru Jardelin):

Sectanctul da voturi la ceea ce nu-i convine s-a trezit draci in el

| anonimg a răspuns:

Păi dacă au făcut așa cu Împăratul lor, ce altă soartă pot avea slujitorii Lui?
Oamenii stăpâniți de diavolul și îngerii lui par oameni normali, și nu se deosebesc de alții -sau între ei- decât prin cultură și obiceiuri.
Nu putini -ba chiar cei mai mulți- oameni se nasc boi și mor vaci. În traducerea Bibliei ar suna cam așa:

| Drolja a răspuns:

Am auzit și eu că foarte mulți creștini au fost persecutați de-a lungul timpului.
Ba mai mult, violați și supuși perversiunilor. În special copiii, băieței și fetițe în grija mănăstirilor, surdo-muți, autiști sau pur și simplu orfani de către preoți, papi, prezbiteri și alți creștini cu nomenclaturi și autoritate transcedentală să facă asta.
A, nu ăsta era subiectul, nu am citit întrebarea corect?

Întrebarea corectă era de ce creștinii au cea mai lungă istorie de crime, războaie, cruciade și alte denumiri care să înlocuiască termenul de omor?

Informați-vă corect, e una să închizi ochii în fața ororilor religiei și alt lucru să ai nesimțirea să le negi și să te consideri victima. Creștinismul nu poate fi considerat martir decât în puținii ani ai tiranilor romani, însă în restul istoriei, a produs cele mai multe crime.