Nu mă interesează informația. O vrei, ea există. Caută.
Nu. Si nici nu ma intereseaza. Oricum tu râzi ca proasta'n târg si daca îți arăt degetul.
Vezi ce bolovan esti? Ai întrebat despre potopul lui Noe. Sau nu stii sa faci diferența între ele?
Habarnist esti. Intrebi în ce an o avut loc potopul, îți răspund ca în 2370 înainte de Cristos, apoi zici: "deci Marea roșie s-a trecut în 2370?
B O L O V A N!
Nici nu stiu de de pierd timpul cu tine. De fapt stiu. Sa dovedesc cât de habarnist ingrat si ignorant, dar și îngâmfat esti.
Nu, ca esti pe lângă.
Ai zis despre potopul lui Noe. Ți-am răspuns. Eu Pot si vreau sa păstrez câte un subiect în discuție, nu un ghiveci. Ce ma interesează ca ai întrebat si despre marea roșie. Ți-am răspuns la intrebarea despre potop.
Tu mi-ai aratat ca nici nu stii sa faci diferența între potopul lui Noe si trecerea mării roșii
Ce sa zic, mare contestatar al Bibliei.
Nu, nu e greu.
Dar nu vad de ce as strica orzul pe gâște. Oricum tu habar n-ai despre Biblie. Nu stii sa faci diferența între potopul lui Noe si trecerea mării roșii. de ce ți-aș mai explica chestii mai profunde?
Nu, nu asa am dedus. Asa e.
Păi dacă mă întrebi cu subiect și predicat când a avut loc potopul lui Noe, eu iti zic: 2370 î.e.n, si tu revii, si insisti (dai ca surda'n tobe) deci în 2370 a trecut Noe marea roșie? Ce da înțeleg? Ori esti un habarnist pe teme biblice cum greu găsești, ori ești ipocrit, în sensul că pui întrebări la care stii răspunsul, cu scopul de a induce în eroare. Dar la cât de habarnist esti, nici ipocrit nu stii sa fii
Si ca sa închei discutia, Osea 11:1 Se referă la Isus Cristos.