Esti tare realy, eu care sunt sceptic sa vin cu dovezi nu tu care afirmi, repet cred la fel cum crezi tu in cruci gasite de crestini in banane ca fiind semne divine, uite un doc legat de asta http://istoria-universului-2020.blogspot.com/......marte.html
dar nu o sa il vezi pentru ca tu deja stii totul plus ca o spui ca nat geo =evrei
Negatia poate fi demonstrata si argumentata. Se poate afirma cu certitudine ca intr-o cusca nu e nici o pisica atata timp cat ea este goala stiind ce inseamna o pisica si cum este ea definita. Zeus este infatisat ca un om. Dumnezeu nu e om si nu reiese de nicaieri din Biblie ca Dumnezeu e om sau ca are o conditie asemenea omului. Faptul ca a creat pe om care sa imite cateva calitati morale ale lui Dumnezeu si chipul sau nu inseamna ca Dumnezeu poate fi comparat cu un om. Chipul unui om este caracterizat si de modul cum este perceputa prezenta acestuia. Fizicienii nu pot nega existenta anumitor particule ipotetice precum gravitonul. Astrofizicienii nu pot nega existenta unor extraterestrii sau a unor forme de viata total diferite decat cele de pe Pamant. Universul nu e ca o cusca ci mult mai mult. Omul nu cunoaste limitele universului. De aici putem deduce ca tu dai dovada de fanatism si de indoctrinare negand existenta lui Dumnezeu cu tot scepticismul tau. Ti-am aratat un exemplu simplu de demonstratie a ceva ce nu exista in cazul pisicii. Astea arata ca tu nu cunosti ce inseamna Dumnezeu si te mai si lauzi ca ai stiinta. Tu pretinzi sa stie omul definitia riguroasa a ateismului in timp ce tu nu cunosti notiunea de Dumnezeu si ce presupune aceasta.
Eu am venit cu dovezi, evident ca tu trebuie sa vii cu niste argumente si mai categorice daca ai pretentia sa te creada lumea.
"dar nu o sa il vezi pentru ca tu deja stii totul"
Sincer chiar l-as vedea pentru ca ma pasioneaza Universul dar in momentul de fata nu am timpul si intimitatea necesara. Totusi astept argumentele pe care le ai ca sa negi existenta acelor piramide. Adica ai
1. Poze cu piramida destul de evidenta facuta de un rover NASA. Evident, pozele pot fi falsificate dar nu cred ca stii tu suficient Photoshop incat sa poti dovedi ca pozele care sunt acum pe internet sunt false
2. Ai oameni de stiinta NASA care confirm ca acele piramide chiar sunt piramide. Cum ar putea oricare proces natural sa creeze asta? Adica ai piramide identice in Egipt si stii si tu foarte bine ca nu s-a creat singura.
Tu de la pretinsul scepticism o dai in ignoranta dogmatica.
"plus ca o spui ca nat geo =evrei"
Sincer sa fiu, chiar asa este.
Editor-șef la National Geografic este Susan Goldberg iar daca nu ai fi paralel ai sti ca Goldberg este un nume evreiesc.
73% din National Geografic este detinut de 21st Century Fox, gigant media american detinut de Rupert Murdoch, individ care nu doar ca este evreu dar mai este si sionist. Care-i faza cu asta? Chiar eu am tradus in romana un caz concret despre cum FOX a permis mediatizarea unei povesti distorsionate care nu era tocmai reala iar daca imi aduc bine aminte, tot victima a ramas cu buza umflata pentru ca a dat FOX in judecata iar FOX era mana in mana cu guvernul american ca doar toata America era si este condusa de sionisti si aici intra mass-medie, economie, educatie, politica etc.
Pai tocmai ca dupa dovezi de genul te uiti ca sa vezi daca exista aliens. Doar nu te astepti sa te loveasca aliens in fata pentru ca in ziua de azi suntem mintiti in ultimul hal cu privire la aliens si o gramada de lucruri sunt ascunse de populatie.
"Nu trebuie sa ma creada lumea"
Atunci de ce mai raspunzi la intrebari?
"important sunt eu" - dai dovada de egocentrism si mandrie si trufie. Acestea sunt inspirate de Satan si demoni.
"de ce naiba o civilizatie alien facea piramide de ce nu a lasat in urma lor ceva modern si de ce numai vin inapoi?" - pentru ca pe Pamantul devenit paradis sau rai nu era nevoie de tehnologie si nu erau zilele din urma ale acestui sistem condus de Satan. Tehnologia este produsa prin mijloace industriale poluante insa Dumnezeu permite si inspira tehnologia pentru ca acest sistem oricum este sortit esecului. Faceau piramide cu ajutorul oamenilor si nefilimilor ca sa exprime rivalitate cu Dumnezeu "strapungand" cerul. Faceau piramide si pentru ca prin varful piramidei sa fie directionat spre cer sufletul faraonului promovand minciuna sufletului nemuritor. Nu se mai intorc pentru ca sunt tinuti in lanturi vesnice de catre Dumnezeu adica nu se mai pot materializa in forma de om. Iuda 6.
Internetul de acum este si inspiratia lui Dumnezeu pentru ca evanghelia despre Hristos sa se raspandeasca impreuna cu restul Bibliei. Insa demonii inspira pe oameni sa foloseasca tehnologia in scop militar.