| Inferno a întrebat:

Daca realitatea este creata pentru noi de catre Dumnezeu, atunci de ce o buna parte din ea nu ne este accesibila?

4 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Copilul cand se naste are acces la toata realitatea. Dar el o va intelege numai cand va creste -si numai daca va creste sanatos o va putea intelege. Si va creste sanatos daca se va hrani numai cu lucruri sanatoase.

| sublime89 a răspuns:

Asa a vrut el, sa ne faca in ciuda, sau sa ne puna la incercare smug Ii place sa ne tina ingoranti. De aceea ne-a si creat asa.

| cornelmarius a răspuns:

Interesanta intrebarea ta, dar ''realitatea'' asta de aici este falsa pe langa adevarata realitate si anume dincolo de ce se vede, si ea este accesibila dar nu pentru toti ci numai pentru unii care in preexistenta s-au intors la El si aici este normal ca sa le deschida mintea ca sa perceapa adevarata realitate, sunt mai multe de discutat aici, insa si Cristos spune ca la unii le este dat la altii nu le este dat si asta se intelege foarte bine numai in contextul cel spus de mine!

| Markusfrtt a răspuns:

Ce traim noi in ziua de azi, nu este realitate si doar o minciuna.Viata noastra nu ar trebui sa fie un chin, viata noastra ar trebui sa fie o joaca. Uita-te la Friends Show si ai sa intelegi