| WhatheWow a întrebat:

De ce Dumnezeu cere singe si promite pedeapsa eterna; mai poate fi numit Zeu al bunatatii si Divinitate perfecta?

Răspuns Câştigător
| OOOLEOOO a răspuns:

Nu uita de sclavie, zeul crestin cere sclave, ignorand libertatea care este drept al omului.

''Mai bine mor liber decat sa fiu sclav o eternitate'' Bob Marley

6 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Acesta a fost scopul cu care a venit Domnul Isus, ca sa moara pentru pacatele noastre.Crucea nu putea sa fie evitata. el stia ce I se va intampla cand va veni pe pamant. El este Jertfa de ispasire.Aceasta era o parte din planul pe care El si Tatal L-au facut inainte de crearea lumii. El a declarat:,, Şi, după cum a înălţat Moise şarpele în pustiu, tot aşa trebuie să fie înălţat şi Fiul omului,,

| danut a răspuns:

Da Dumnezeu este un Dumnezeu al IUBIRII, al DRAGOSTEI iar PEDEAPSA PACATULUI este NECESARA pentru ca PLATA pentru acesta este MOARTEA. Pentru disparitia Raului din UNIVERS trebuie ca cineva sa Plateasca pentru el. Nu exista pedeapsa eterna ci MOARTE ETERNA sau moartea a doua sau cea vesnica. Da Dumnezeu este un Dumnezeu BUN fiindca cei ce si-au dorit dragostea, pacea, indelunga rabdare, iubirea dezinteresata, mila, umilinta, facerea de bine, bunatatea sa AIBE ACCES LA dorintele lor iar acestea nu pot "locui" impreuna cu facatorii de rau.

| wpoieoit a răspuns:

Nu stiu unde ai citit tu asta, dar gresesti.Si in al doilea rand nu poti sa spui despre Dumnezeu ca este Zeu.

| RAY a răspuns:

O data mort creierul find mort esti mort nu te duci nici unde si ce daca crestini cred in iad asta nu inseamna ca exista si nebuni cred in multe dar nu sunt reale, iad = hades = copie a iadului din mitologia greaca, isus sa intarnit cu zeul grec hades la o bere probabil

| ΟρθόδοξηΠίστη a răspuns:

Unde asta? In VT. Am observat ca tu nu prea esti logic sau cel putin asa reiese din intrebarile tale. Normal ca Dumnezeu a parut altfel fata de NT unde era bun, etc. deoarece in VT Dumnezeu era drept si era si normal. La inceput, cand ai un copil mic, normal ca il inveti, cand greseste il mustrii, te superi pe el, dar cand ajunge mare trebuie sa il lasi pe el sa faca ce a invatat sau ce a trebuit sa fi invatat. Cat despre jertfele cele sangeroase, erau preinchipuri la Jertfa cea fara de sange a Mantuitorului.

| WhatheWow explică (pentru ΟρθόδοξηΠίστη):

E o observatie a unui om a carui logica e invierea mortilor, apa transformata in vin, bastoane care se tranforma in serpi, mincare cazuta din cer, animale care vorbesc etc. Singele pe care Dumnezeul tau il cere e prezent in Biblie, de la Potop, sacrificiul lui Isus pina la Apocalipsa; unde gresesc?