Inorogii sunt personaje mitice care cica au trait acum mult timp frumos si bine dar se pare ca au disparut si din moment ce nu au lasat ramasite pamantesti nu se poate spune daca sunt adevarati sau nu. vrajitoarele sunt de 2 categorii: cele care se prefac si cele care au facut un pact cu diavolul( adica trebuie sa stii din Biblie ca vrajitoria nu e de la D-zeu) eu una cred ca exista fantome doar ca nu am avut experienta cu asa ceva deci nu am argumente si in Dumnezeu cred pentru ca Biblia ne spune cam tot ce trebuie sa stim.cu toate ca unele chestii nu prea le inteleg nici chiar cei mai credinciosi...dar asta se pune la alta categorie
Poi dacă cred în zei automat cred și în Dumnezeu, adică el e tot un zeu.
Cât despre chestii paranormale eu pot să-ți zic că majoritatea creștinilor cred...
@Andra101
Crede-ma asa ai fost invatatat de mica doar ca nu vrei sa realizezi asta.
@Andra101
N-am mai intalnit un crestin ca tine, care sa fie crestin nu cre(s)tin.
Andra101, si coranul este o carte sfanta care demonstreaza existenta lui allah, de ce sa nu crezi in allah?!
Andra101, si ce daca?! Cartea mortilor a egiptenilor a aparut inainea bibliei, si ghici ce?! Credinta egiptenilor a rezistat peste 3000 de ani.
''bisericiile si Biblia si izvoarele istorice nu-ti sunt de ajuns?''
''Piramidele au fost inchinate zeilor de catre egipteni, asta nu inseamna neaparat ca ei au si existat, doar ca egiptenii au crezut in ei si le-au construit piramidele in semn de credinta.''
De ce bisericile sunt o dovada iar piramidele nu?! Cat despre zei, se spune ca la inceput au trait alaturi de oameni, de ce n-ar fi adevarat?! Aceasta informatie s-a transmis din generatie in generatie, de ce sa nu fie o dovada?!
Deea, uite care e smekeria, egiptenii faceau acele piramide, se pregateau pentru viata vesnica, isi aduceau acolo cele trebuinciose pentru viata vesnica, bineinteles ca acum nu mai face nimeni asta pentru ca s-a pierdut traditia, dar acolo a existat o intreaga civilizatie care se pregatea pentru viata vesnica, as spune ca religia crestina este un plagiat al celei egiptene, exista numeroase asemanari si ''coincidente'' intre cele doua religii.
''Fara suparare ^_^ Chelstone tu de ce religie esti? ''
Uite nu simt nevoia sa ma alatur unei clete doar pentru ca asa este la moda.
'''nu inteleg de ce cei care nu cred in ceva (ateii) ii jignesc pe restul facandu-i needucati, bosorogi, manelisti etc atat timp cat noi nu am zis nimic despre ei.''
DA?! Misuna cineva pe acest site si punea intrebari de genul: ''ce masuri putem lua impotriva ateilor? (prin lege)''
Deea, ca veni vorba de jicniri, eu nu am jignit pe nimeni, cu exceptia unui tip care a facut un atac la persoana si n-am putut sa ma abtin. Stii ce!? Fraze de genul '' dumnezeu exista pentru ca ne-a dat inteligenta'', ''dumnezeu exista pentru ca altfel cum putea sa se fi creat un astfel de sistem minunat si complex: terra'', si multe alte stupizenii spuse de crestini, aceste fraze reprezinta un atac si o jicnire la intelectul uman, stii eu nu suport prostia, eu nu sunt pasiv la prostie dintr-un motiv: daca lasi un prost sa-si impuna credintele acestea vor fi vazute in timp ca fiind normale, eu unul sanctionez prostia, ipocrizia, habotnicismul.
In realitate multi din care zic ca au credinta in Dumnezeu ...Cred in El el la fel de mult cum cred in inorogi ...doar,sa scape de gura lumii
In tarile civilizate nici in d-zeu nu prea mai crede nimeni dar noi avem multi manelisti, needucati si multe babe.
Ei, majoritatea oamenilor care cred în Dumnezeu, sunt și superstițioși. Cred în farmece, superstiții, blesteme etc.
Adică-s ușor de prostit, ei nu cred numai în dzeu, cred toate prostiile.
@Andra101,
NU am spus toți, am spus majoritatea creștinilor! Vei vedea, dacă vei fi atentă la aspectul ăsta, că mulți creștini sunt superstițioși. Asta am și spus până acum, nu știu ce nu-i clar.
Pentru ca asa scrie in biblie. Si in plus, eu n-am vazut http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/241059_700b.jpg cu zei, inorogi, vrăjitoare sau alte supranaturaluri.
@Andra101 dar zeii egipteni(Ra, Seth, etc.) au existat inaintea bibliei, nu inseamna ca ei sunt cei reali?
Si apropo, daca iti arat un corn de inorog, tu ce imi arati ca sa te cred? Zici ca ai gasit 10 mii dovezi, dar pana acu nu am vazut nicio stire cum ca "s-a descoperit Dzeu".
"Zeii au aparut inaintea Bibliei dar niciodata nu au fost dovezi clare" sunt dovezi la fel de clare ca si biblia si alte izvoare istorice in cazul zeilor egipteni, ai vazut pana acum o piramida?
"dupa cum vezi foarte putini stiu de ei acum" adica vrei sa zici ca: daca crede doar unul, inseamna ca e nebun, dar daca cred mai multi, atunci e religie.
Ai putea sa mai faci o pauza de la matanii si sa mai vezi si lucruri noi. Sau iti place sa fii in pas cu "moda", si nu-ti plac antichitatile?
Deea cum sa zici asa ceva tu nu vizitezi manastiri? nu ai facut nicio poza? ai vrea ca lumea sa se inchine la piramide ca sa fii tu fericita? esti tare!
''ce masuri putem lua impotriva ateilor? (prin lege)'' hahaha genial. Ar trebui sa fim toti obligati prin lege sa ne ducem in fiecare duminica la slujba si popa sa faca prezenta, cine nu vine primeste amenda acasa.
E in zadar sa le vorbesti unora despre zeii egipteni, geto-daci, cei din mitologia greaca sau Buddha, pentru ca vor spune ca sunt povesti de adormit copiii.Doar tot ce tine de Dumnezeu e adevarat.
Noi credem ca exista vrajitoare si alte forte supranaturale dar nu le slujim lor pentru ca stim ca in spatele lor se ascunde puterea Diavolului. In Dumnezeu credeam pentru ca El este Creatorul lumii, al tuturor.
Deea eu am facut poza la o biserica si nu am intrat sa ma rog. E grav? adica mai am sanse sa ajung in rai?
Mi se pare mie sau cumva il cobori pe Dumnezeu mai jos de propria lui creatie.(daca ar exista) inorogi?
Nu pot sa iti raspund pentru ca nu am "dovezi stiintifice" si mi-am pierdut rabdarea necredincioaso!\
Bine ca v-a dat Dumnezeu minte sa descoperiti si voi "stiinta" vai si amar de noi oameni.
Fiindca prima poveste care le-a fost vanduta a fost aia cu dumnezeu si de restul au aflat nu prin indoctrinare
Pentru ca nu este nimic adevarat, nici macar faza cu dumnezeu...prefer sa cred in sfanta vodka si in Sherlock Holmes ala macar a fost adevarat.