|

De ce preferi sa ai incredere in oamenii de stiinta si nu in Dumnezeu? In ziua de astazi sa devi "om de stiinta" este foarte simplu, asta spunand-o in contextul pe care il foloseste masoneria pentru a insela masele de oameni.Nu inseamna ca daca stiinta a creat anumite lucruri folositoare ea deja este buna si trebuie privita ca pe un "dumnezeu". De unde sti tu, ca in spatele oamenilor de stiinta nu se afla masoneria (de fapt asa si e, dar infine) care prin "descoperirile" ei invata lumea ca nu exista Dumnezeu.Ai stat tu lana omul de stiinta x ca sa vezi cum adescoperit el cutare lucru? Nu.De altfel sunt ferm convins ca satanismul si masoneria sunt in spatele stiintei? In cazul in care nu v-ati dat seama toata aparatura din ziua de astazi si alimentele din magazine sunt nocive omului.As vrea sa imi spuneti de ce aveti incredere in niste oameni care distrug creatia lui Dumnezeu si nu in isnusi Cratorul a toate? As prefera sa nu imi spuneti ca si eu ma folosesc de ele si nu stiu ce.Intradevar si eu ma folosesc de tv, de pc sau de altele, insa nu ii ocupa locul lui Dumnezeu in sufletul meu.Nu vi se pare caci credinta aceasta in niste "documentare" false si mincinoase este tot o forma de indoctrinare pentru a nu crede? Pentru ca vesnic auzi din partea unui ateu, ca noi crestinii de mici ne indoctrinam copii. (si ar mai fi multe de spus, insa ma opresc aici)

50 Raportează Evaluează
50 răspunsuri:
| a răspuns:

Sunt si oameni de stiinta care confirma veridicitatea Bibliei.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru EmaS):

''Sunt si oameni de stiinta care confirma veridicitatea Bibliei.''
Mai ema, acei oameni afirma doar, nu confirma nimic, e o mare diferenta. Si apropo, ema, nu omul de stiinta reprezinta argumentul, ci stiinta in sine, ca observ ca voi nu prea discerneti aceste doua elemente. Si ma rog, care stiinta confirma ce scrie in biblie? Ca vezi tu ema, e de ajuns ca un singur fragment din toata biblia sa fie dovedit a fi fals, iar din acel moment, multa lume isi poate da seama de cat de impostori au fost cei ce au scris aceasta carte.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

''De unde sti tu, ca in spatele oamenilor de stiinta nu se afla masoneria''
Eu vad, ca in spatele tuturor marilor puteri sade cate un popa, de curand am vazut ca sade si in spatele lui Obama. Stiinta se bazeaza pe valoare si pe studiu, ea nu poate fi controlata de cineva. Dar, multimea, ceata de indoctrinati poate fi foarte usor manipulata de aia de sus, chiar si de masonerie prin intermediul popilor, si mai mult de cat atat, chiar o face.
Masoneria nu-i un laborator de stiinta unde fac si desfac ei totul. Masoneria nu poate controla stiinta, insa masoneria poate controla ceata de crestini, asa poate sa o faca si in multe cazuri o face.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

''Nu vi se pare caci credinta aceasta in niste "documentare" false si mincinoase este tot o forma de indoctrinare pentru a nu crede? Pentru ca vesnic auzi din partea unui ateu, ca noi crestinii de mici ne indoctrinam copii. (si ar mai fi multe de spus, insa ma opresc aici)''

''DOCTRÍNĂ s. f. sistem închegat de concepții, principii și teze fundamentale prin care se exprimă o anumită orientare în domeniul filozofic, religios, politic, artistic etc.''

Pot exista doctrine politice, dogme religioase care intr-adevar indoctrineaza. Stiinta nu e doctrina. Dogma spune, stiinta demonstreaza. Dogma se bazeaza pe incapacitatea omului de a procesa informatia, si pe faptul ca adeptii unei doctrine atunci cand primesc mesaje din cadrul autoritatilor doctrinare, in cazul crestinilor, de la popi, direct sau indirect (prin intermediul bibliei) ei vor lua de bune datele primite fara a le verifica. Iar ca sa se ajunga la acest stadiu este nevoie de o indoctrinare sistematica, ceea ce in cazul crestinilor atinge deja venerabila vasta de 2000 de ani.
In cazul stiintei, nu se poate vorbi despre doctrina, ca, stiinta nu prezinta doctrine, pentru ca nu acesta este domeniul de activitate, stiinta ofera raspunsuri prin argumente, si ca sa o intelegi trebuie sa gandesti, iar in momentul in care gandesi, procesezi informatia, si nu o iei de buna, ca in cazul crestinilor, atunci nu mai putem vorbi de doctrina. Asta pe langa faptul ca doctrina are un set de reguli care trebuie indeplinite pentru a se putea face indoctrinarea, ceea ce nu exista in stiinta, ca si din acest motiv stiinta nu este egal cu dogma.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Masoneria nu poate controla stiinta, ci doar niste cete ca cele crestine, pentru ca pentru a putea manipula pe cineva este nevoie de un lucru esential, incredintarea in cele spuse de cei ce doresc sa manipuleze, ori masonii stiu bine aceste lucruri, stiu unde este terioriu de mancat, si folosesc biserica pentru ca stiu ca acolo se aduna oameni slabi ce pot fi usor manipulati. Dar tu habar nu ai despre doctrina, te-ai bagat si tu in seama degeaba.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru chelstone):

Ma bucur ca gandesti asa, daca cu toti am avea mentalitatea ta ar fi mult, mult mai bine dar din pacate romanii raman oii

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

"In ziua de astazi sa devi "om de stiinta" este foarte simplu, asta spunand-o in contextul pe care il foloseste masoneria pentru a insela masele de oameni."
Cine ti-a vandut gogosile astea prea cuvioase, smerit in ale nevazutului?
Tot ce indrugi tu nu este altceva decat sa manjesti cu **** stiinta de care te folosesti si iti este indispensabila timpului actual si mai atasezi o "sperietoare" masoneria pe care o cunosti necunoscand mai nimic despre ea si ceva lături sataniste. Dar fiindca ai pomenit de misterioasa masonerie din punct de vedere organizatoric e mai aproape de religie decat de stiinta observand mai atent au erahizari asemanatoare, simboluri specifice si au ritualuri, chestiune pe care in lumea stiintifica nu le gasesti. Si atunci despre ce vorbesti!?
"Ai stat tu lana omul de stiinta x ca sa vezi cum adescoperit el cutare lucru?"
Luminatia ta, dar tu ai stat langa vreunul care l-a vazut pe Dumnezeu?
Oamenii de stiinta sunt contemporani cu noi, alti au murit, ii stim, avem inventiile lor de care ne folosim. Voi in afara de batut matanii, cruci pe piept, rugaciuni, moaste pupate, ce folositi in concret de la credinta voastra?
"(si ar mai fi multe de spus, insa ma opresc aici)", bine ai facut ca oricum nu ai spus nimic interesant.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Hombre):

Dar tie cine ti-a vandut gogolsile ca Dumnezeu nu exista? cine ti-a vandut gogosile ca un indracit este bolnav psihic, si ca satana nu exista? Nu manjesc cu rahat nimic.Asta este adevarul.Toti care zic ca nu exista Dumnezeu sunt niste satanisti.De ce spun asta? Pentru ca ei fiind "oameni de stiinta" lumea ii crede, prin urmare omul nu mai crede in Dumnezeu, traieste in pacate, nu ii mai pasa de mantuirea sufletului si uite asa castiga satana suflete pentru imparatia iadului. Oare ce s-ar face satan fara acesti "prieteni" ai lui? Ma tot gandesc cum ar face sa convinga omul de inexistenta lui daca nu ar exista acesti oameni care declara ca el nu exista? Ce bine isi poate face el lucrarea pierzatoare de suflet cu un om, daca acesta nu crede in existentia diavolului.Il indeamna foarte frumos sa faca pacate peste pacate, ca doar de, este ceva normal.Si asa mai departe.Trebuie doar sa te gandesti putin.SA zicem ca ai un dusman care te uraste si vrea sa iti faca rau insa tu nu sti ce sentimente are impotriva ta.Cu siguranta el va cauta sa se dea bine pe langa tine ca tu sa il consideri prieten si asa iti afla punctele slabe si asa stie unde sa te atace.La fel si satan se foloseste de faptul ca stiinta are si ea meritele ei si a creat lucruri folositoare si cu asta se da el bine pe langa tine : cu stiinta.Mai apoi isi trimite slugile la "propovaduirea" ca Dumnezeu nu exista "ca sau facu fel si fel de studii si s-a ajuns la concluzia ca lumea de dincolo de mormant este doar un basm".Tu fiind poate prea putin credincios, daca ai incredere in acesti oameni devii necredincios si faci fel si fel de pacate.Prin toata treaba aceasta satan inala omul, mai departe descoperind-ui punctele slabe (adica pacatele la care este cel mai vulnmerabil sa cada ) si apoi are el grija ca pana la moarte omul sa nu faca pocainta.Si fain frumos isi face lucrarea pierzatoare in ascuns, ca doar tu nu crezi in el, si numai bine te face fiul iadului. N-ai decat sa razi cat vrei de cuvintele mele.Intr-o...2007 - 2100 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru WholeWorldTeam):

'' cine ti-a vandut gogosile ca un indracit este bolnav psihic''
Gogosi ai mancat tu ma, de-ai ajuns sa spui ca un bolnav psihic e indracit.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru WholeWorldTeam):

Ai scris mult fara sa spui nimic, decat niste naivitati cu o gandire cel mult de adolescent. Ai o fixatie in cap fara rationalmente si atat, tocmai de aceea nu mai continui sa spun ceva dor un un mic amendament;

"Sa fim seriosi Unde sunt dovezile palpabile ca Dumnezeu nu exista?"

Cel care afirma existenta lui Dumnezeu trebuie sa demonstreze ca exista si nu cel care nu crede OK? Bine la logica ta putina e greu sa pricepi. Punct.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru WholeWorldTeam):

''Nu judecaţi, ca să nu fiţi judecaţi. Căci cu ce judecată judecaţi veţi fi judecaţi; şi cu ce măsură măsuraţi vi se va măsura. De ce vezi tu paiul din ochiul fratelui tău şi nu te uiţi cu băgare de seamă la bârna din ochiul tău? Sau, cum poţi zice fratelui tău: „Lasă-mă să scot paiul din ochiul tău", şi, când colo, tu ai o bârnă în al tău?… Făţarnicule, scoate întâi bârna din ochiul tău, şi atunci vei vedea desluşit să scoţi paiul din ochiul fratelui tău. Să nu daţi câinilor lucrurile sfinte şi să nu aruncaţi mărgăritarele voastre înaintea porcilor, ca nu cumva să le calce în picioare şi să se întoarcă să vă rupă. (Matei 7:1-6) - See more at: http://moldovacrestina.md/......si-cinilor

Eu observ ca voi, atat tu cat si ema folositi textele biblie intr-un mod total eronat. Habar nu aveti de pildele din aceste texte, folositi paragrafe in mod abuziv doar pentru a ataca.
EMA, ''vezi bârna din ochiul tău si nu paiul din ochiul altuia '' - ti se pare cunoscut nu?! Doar ca daca ai fi citit intreaga fraza ti-ar fi fost in itregime defavorabila, de fapt tu ai rastalmacit-o cum ai vrut: ''Făţarnicule, scoate întâi bârna din ochiul tău, şi atunci vei vedea desluşit să scoţi paiul din ochiul fratelui tău'' Ei, parca-i altceva... Ema, fatarnica poti fi tu, si chiar esti de multe ori, dar eu sunt ateu ema, nu am cum sa fiu fatarnic. Ema, daca ai fi citit acest paragraf in intregime, ai fi aflat ca incepe cu nu judecati ca sa nu fiti judecati, ori tu cu astfel de rastalmaciri ale paragrafelor biblice, ii judeci de multe ori pe altii.

Acum nea caisa, omi1, ''sa nu aruncam margaritarele la porci''. Tu faci un lucru si mai grav, nu numai ca nu ai inteles aceasta pilda, dar dintr-un scop nobil ce avea initial ai folosit o parte din ea in cel mai josnic mod cu putina. Porc si caine este numit fatarnicul din acea pilda, asa...2005 - 2097 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sunt nevoit sa-mi musc degetele ca sa nu risc o alta suspendare. Ce ai facut Tu Deus cu sufletul acestui sarman?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Inferno):

E terminat inainte sa moara, te-ai mai relaxat? rolling on the floor

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Inferno):

Bine faci. daca ai face asa si in viata personala nu doar virtuala ar fi foarte bine.A jignii pe cineva care are o alta credinta decat a ta mie se pare lipsa celor 7 ani de acasa.Ti se pare ca in postarea de mai sus am jignit vreun ateu? am pus doar o simpla intrebare. oh go on Sunteti jalnici majoritatea.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru WholeWorldTeam):

A jigni este una, a spune adevarul alta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Oh, acum am citit tot din pacate. Providenta a fost nedrepta cu tine atunci cand ti-a dat doar jumatate din numarul de carti pe care l a oferit altora. Fatalitatea...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Google paranoid conspiracy theory.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

"De altfel sunt ferm convins ca satanismul si masoneria sunt in spatele stiintei"

Ca sa parafrazez din idiotenia pe care ai postat-o, ai stat langa oamenii de stiinta, sa vezi ce anume ii inspira? Un om de stiinta nu poate fi inspirat de Dumnezeu?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Dandanache):

Ce idiotenii am scris? si crezi ca Dumnezeu l-ar inspira pe om ca El nu exista?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru WholeWorldTeam):

Am zis ca nu exista? Sau tu asa iti imaginezi, ca toti cei care sustin stiinta sunt atei? Sunt crestin, si crestini sunt multi altii care au sprijinit stiinta si care au adus aporturi in diverse domenii stiintifice. Cati ani ai? Raspunsurile tale sunt de o naivitate copilareasca.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Fara stiinta eu pot sa caut in minte fiecare element dintr-un vis, si le gasesc pe toate, deci nu e nimic nou.
Fara stiinta pot sa observ asemanarea mea sau a ta cu oricare animal din jur.
Fara stiinta pot sa observ ca mintea ta functioneaza cum ii spun eu daca iti spun ceva nou. >:)
Fara stiinta pot sa observ cum sunt "oamenii lui dumnezeu" si sa aflu ca dumnezeu nu exista.

Pai uite ca esti indoctrinat, masoneria.

Daca mare parte din ce spun oamenii de stiinta, a se observa ca nu sunt ghilimele, e adevarat, de ce cealalta parte sa fie falsa? Teoriile apar asa --> http://i.imgur.com/QXF4n.jpg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Tu esti pericol... pericol! Nu stiu cati ani ai, dar dupa cum gandesti nu ai mai mult de 10 ani. Totusi, ceva imi spune ca ai mult mai mult de 10 ani, iar diferenta de ani in gandire, de la 10 ani la cati ani ai in fapt, ti-au fost spalati de credinta ta in inchipuiri.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Alphawolf):

Eu am 10 ani sau unul ca tine care crede tot ce vede la tv?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Stiinta ofera dovezi stiintifice,oricine se poate convinge de ea indiferent de rasa,sex,varsta,credinta etc
oricine poate vedea ce cauzeaza ploaia,curcubeu,eclipsa etc

religia este un basm scris de niste oamenii acum mii de ani,nu crezi in ea ajungi in iadul vesnic indiferent daca esti bun

da voi crestini va indoctrinati copii de mici ce nu-i adevarat in asta?
nu exista copil crestin,si doar copil care este indoctrinat sa fie crestin sau de alta religie
apropo cum a aparut dumnezeu din nimic cum a creat miliarde de stele din nimic?
cand ai sami ovedesti ca din nimic apar zeii am sa te cred sau ca exista dumnezeu prin metoda stiintifica
apropo uiti ca tariile cele mai religioase sunt cele mai sarace,violente,corupte,criminale etc tarii
in scimb cele atee sunt bogate,prospere, lipsiti de coruptie,vilenta etc cum e suedia declarata tara cu cea mai mica rata de coruptie din europa, Romania e campioana la coruptie, hotie, violenta, saracie etc
apropo ateii aia rai vau trimis ajutoare din 2007 au hranit milioane de gurii

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru RAY):

Dar nu ti se pare ciudat ca atatia oameni cred in acest basm? Nu crezi ca nu toti sunt prosti si mai exista si incredere? Ce copii indoctrinati de crestini? Nici nu stii ce vorbesti. Nu esti in masura sa judeci si nici sa te iei de copiii care au credinta in Dumnezeu. Ca tu nu crezi, e problema ta dar lasa-i pe ceilalti sa creada si nu mai vorbi din lipsa de ocupatie.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru AndraRox):

In primul rand faci niste afirmati mincinoase
eu n-am spus ca crestini sunt prosti, copii etc exagerezi
2 dar nu ma iau de copii, de ce i numesti copii, in fine eu judec pe nimeni, eu nu cred in dumnezeu pentru ca din nimic nu poate aparea creatori, nu sunt obligat sa cred in ce vrei tu eu stiam ca traim in democratie
3 imi exprim doar parerea atata tot n-am obligat pe nimeni sa creada in ce cred eu, in scimb voi crestini ma amenitati cu iadul vesnic

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru RAY):

Vorbeam in general pentru ca asta este parerea majoritatii ateilor si imi pare rau dar eu nu te-am amenintat cu iadul. Si "da voi crestini va indoctrinati copii de mici ce nu-i adevarat in asta?/nu exista copil crestin, si doar copil care este indoctrinat sa fie crestin sau de alta religie" sunt cuvintele tele iar daca nu te iei de copii te iei de parinti. Este problema fiecarei familii sa isi educe copilul/copiii cum vrea. Nu are rost ca tu sa minti exprimandu-te subiectiv. Numai bine.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru AndraRox):

Andra ce am mintit, de ce minti?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru RAY):

Era vorba despre copii...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Poate pentru ca oamenii de stiinta iti aduc dovezi, vizibile, palpabile chiar? Si un om rational trebuie sa creada in dovezi, pentru ca altfel traieste in lumea basmelor. Arata-mi o dovada clara a existentei lui Dumnezeu. Nu ai.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru sublime89):

Sa fim seriosilaughing Unde sunt dovezile palpabile ca Dumnezeu nu exista? Unde sunt dovezile palpabile a multor aberatii care le scot unii oameni de stiinta?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru WholeWorldTeam):

''Unde sunt dovezile palpabile ca Dumnezeu nu exista?''
O regula a logicii spune ca atunci cand cineva AFIRMA ca ceva sau cineva exista trebuie sa faca si demonstratia. Stiinta nu-l studiaza pe dumnezeu, dar studiaza si explica fenomene care, de exemplu in biblie se spune ca se se fac prin puterea lui dumnezeu, demonstrandu-se adevarata cauza a manifestarilor anumitor fenomene naturale, astfel se infirma multe din paragrafelor biblice.
Altfel, poate aduci si tu dovezi palpabile ca nu exista allah sau alti zei.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru WholeWorldTeam):

In muzee de exemplu. Dar trebuie sa calci macar o data in viata ta pe acolo ca sa le vezi. Bineinteles ca trebuie sa si vrei sa crezi in dovezi. Daca ti-e prea frica sa vezi adevarul atunci continua sa crezi in basmele tale mai departe. Voi cautati cu disperare arca lui Noe in speranta ca o sa aveti si voi o dovada palpabila laughing Dar totul e in zadar, NU EXISTA!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

In ziua de astazi sa devi "om de stiinta" este foarte simplu, asta spunand-o in contextul pe care il foloseste masoneria pentru a insela masele de oameni.-- Putem spune la fel si in cazul patriarhilor lumii ortodoxe si a papilor?
De unde sti tu, ca in spatele oamenilor de stiinta nu se afla masoneria--- De unde stii tu ca in spatele religiei nu sta masoneria?
Ai stat tu lana omul de stiinta x ca sa vezi cum adescoperit el cutare lucru? ---Ai stat tu langa Isus/Dumnezeu sa vezi cum a creat cutare lucru?
De altfel sunt ferm convins ca satanismul si masoneria sunt in spatele stiintei--- De ce folosesti tehnologia, aparatura medicala etc?
cazul in care nu v-ati dat seama toata aparatura din ziua de astazi si alimentele din magazine sunt nocive omului--- Toata? Absolut toata? Nu toate ci doar cateva, in privinta alimentelor este profitul de vina si goana dupa acesta?
.Nu vi se pare caci credinta aceasta in niste "documentare" false si mincinoase este tot o forma de indoctrinare pentru a nu crede?--Nu aceste documentare false si mincinoase prezinta o alternativa fata de o idee deja implementata, intelegi diferenta? Imediat dupa ce au aparut cateva documentare si lucrari despre evolutie care vin in contradictie cu teza religioasa reprezentantii acesteaia din urma s-au inflamat si au facut si eu documentare...ei zi-mi acum ca aceste din urma nu sunt mincinoase si false!
ca noi crestinii de mici ne indoctrinam copii.--- Pai si nu o faceti? Nu ii botezati fara acordul lor, ii aruncati in cazan de mici si apoi le formati mintea, le-o mulati pe religie?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru M25M):

La patriarh nu am vazut semne masonice, in schimb la papa sunt o gramada : cum ar fi crucea cu capul in jos si altele.Masoneria nu are cum fi in spatele Ortodoxiei pentru ca masonii si satanistii nu suporta crucea si moastele sfinte si asa mai departe.Asta se poate dovedii in cazul in care atingi un indracit cu obiecte atinse de maoste seja il deranjaza din senin.Cel mai probabil sectele sunt opera masoneriei de a dezbina biserica lui Hristos. Daca observi sectele au lepadat crucea si alte obicete sin Biserica Primara si ratacit le considera idoli.Nu am stat langa Dumnezeu sa vad cum face minunile sau afce diverse lucruri, insa acestea s-au transmis pana la mine prin Sfanta Traditie, adica din "gura in gura" pana in zilele noastre.Plus de asta ca unele s-au scris si in biblie.Cu privire la ce aparatura medicala si celalte atata timp cat nu faci un dumnezeu din ele nu vad unde este pacatul? Dumnezeu a igaduit ca noi sa ne putem vindeca prin plante sau prin alte substante pentru ca el este vcreatorul a toate. Daca el nu facea in asa fel incat anumite substante sau plante sa vindece boli azi nu ne-am mai putea trata cu nimic.Cu privire la documentare, nu ti se pare normal ca daca vin unii cu idei necrestine biserica sa ia masuri? Spre exemplu la inceputul crestinismului cand unii au inceput sa se rupa de Biserica si sa isi faca ei propriile "biserici", atunci Biserica apostolica ca sa se deosebeasca de acele rataciri si pentru ca lumea sa nu isi piarda credinta si sa se rataceasca Bisericii i s-a atribuit un nume, ca lumea sa nu se rataceasca.Asa e si in cauzl asta.Ai vreo dovada ca ce scrie in biblie e fals? ai dovada ca Hristos nu a existat niciodata pe pamant? Nu ai.Sunt doar ipoteze si teorii. Temeiul Botezului copilului mic este unul vechi inca din vechiul testament cand Dumnezeu a poruncit ca toti copii sa fie taiati imprejur.winking Si mi se pare normal ca un copil sa fie botezat dupa porunca lui Dumnezeu iar mai apoi pe parcursul vietii sa il inveti credinta.Crezi tu...2004 - 2100 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru WholeWorldTeam):

''Ai vreo dovada ca ce scrie in biblie e fals?''
laughing Crestinii trebuie sa dovedeasca ca ceea ce scrie in biblie e adevarat, ca altfel poate demonstrezi si tu ca ceea ce scrie in coran este fals.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru chelstone):

Sunt dovezi cate vrei.Dar voi de toate va bateti joc.Si mai spune ceva in biblie : sa nu aruncam margaritarele la porci.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru WholeWorldTeam):

''Sunt doar ipoteze si teorii.''
Sa stii ca teoria, prin natura ei, este o afirmatie cu valoare de adevar.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru WholeWorldTeam):

Asta se poate dovedii in cazul in care atingi un indracit cu obiecte atinse de maoste seja il deranjaza din senin.--- Nu te mai uita la filme...ori nu mai acredita filmulete in care oameni cu probleme psihice grave sunt considerate posedate.
Daca observi sectele au lepadat crucea si alte obicete sin Biserica Primara si ratacit le considera idoli.--- Fiecare religie vine cu ceva nou, unora nu considera ca pupatul moastelor sau batutul crucilor il servesc pe Dumnezeu si se rezuma doar la pastrarea bibliei sau a noului testament.
Daca el nu facea in asa fel incat anumite substante sau plante sa vindece boli azi nu ne-am mai putea trata cu nimic.---Rationamentul este slabut, tot El a dat si bolile si microbii si plantele otravitoare etc...

Referitor la documentare, cum ramane cu dreptul la libera exprimare? Daca biserica sau institutiile religioase i-au o pozitie drastica in fata documentarelor (care provin din lucrari de cercetare) care aduc o alternativa fata de varianta religioasa se numeste teocratie. Esti constient ca fanatismul religios a format Institutul de Cercetare Creationista unde se fac cercetari care sa demonteze evolutia. La inceput se cerea o dovada prin care sa se demonstreze legatura dintre pasari si dinozauri precum si inrudirea dintre acestea apoi cand s-a descoperit fosila Archaeopteryx care reprezenta o fosila tranzitionala acestia au mutat din nou stacheta invocand alte verigi lipsa si alte si alte. Ti-am spus acestea ca sa iti faci o idee cine persecuteaza pe cine. Ti-am zis acestea ca sa vezi cine face presiuni asupra cui. Stiinta a venit cu o alternativa care ce sa vezi nu se pupa cu crestinismul si nu numai (si alte religii au propriile lor mituri despre viata si formarea acesteia)dar nu l-a atacat. Prima tabara care a incarcat arma si a tras a fost religia.

Biblia a fost scrisa de vreo 40 de oameni pe o perioada de 1500 de ani, motiv pentru care se vad contradictiile. Imi vine greu sa cred ca Biblia este adevarata fiind nu cred intr-un...2006 - 2100 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru WholeWorldTeam):

Vezi tu, tu nu prea ai proprietatea termenilor, tu habar nu ai ce-i aia o dovada. Plus de asta zi o singura dovada, asa, ca sa-ti arat ce minte infantila ai.
''sa nu aruncam margaritarele la porci''
Atat de mult poti?! laughing Sa stii ca pot si eu sa te jignesc, da nu-i acesta scopul meu. Sa stii ca in coran scrie ca tu nu vei ajunge in rai niciodata.
Deci, nu vii si spui ca sunt dovezi cate vreau, le prezinti.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Ciudat,vorbesti de controlul masonilor cand multi oameni sunt controlati prin religie

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pentru ca tot ceea ce se stia, acum stiinta doar redescopera. Spre exemplu, se stia ca pamantul e rotund inainte sa se spuna ca e plat, dar nu-si mai aminteste stiinta happy

Exista o cunoastere universala si un limbaj universal, pe care stiinta se schinuie sa le descopere. Problema e ca ele sunt, au fost si vor fi. Si cine cauta, gaseste happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Stiinta este arma Satanei,ea te indeparteaza de credinta,crezand ca totul a fost facut din calcule,si scrieri matematice.
Credinta este cea mai puternica arma,ea lovind doar cu dragoste si pace ( propriu zis, nu veniti cu, genuri ca de ce au murit oameni, cine crede, moare pentru credinta sa!).

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Mikhtarian):

Problema cu "cine crede, moare pentru credinta sa" e ca au fost omorati oameni care nu credeau.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Mikhtarian):

In sfarsit domnuleeee uite un crestin care spune ceva CORECT!
Da, stiinta este arma lui Satan, Satan reprezinta inteligenta pura, in loc de ipocrizia

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu crezi, foarte bine... dar nu iti bate joc!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Tl; dr
deci hai sa nu mai mancam.CA TOT E POST BA!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cata paranoie laughing. Aici este vorba de o credinta oarba neverificabila in religie si incredera in teoriile stiintifice verificabile: misticii antici care cand vedeau un boschete in flacari in caldura desertului credeau ca e dumnezeu si omul de stinta modern, care creaza teorii stiintifice demonstrabile, iar oricine este interesat poate sa le studieze si sa isi prezinte contra argumentele in fata comunitatii stiintifice, iar daca o sa aiba dreptate, acea teorie va fi revizuita sau chiar desfintata.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează