| Boss_Ionut_1999 a întrebat:

De ce uni oameni nu cred in Dumnezeu dar cred in satana? e stupid

Răspuns Câştigător
| sublime89 a răspuns:

Aici sunt de acord cu tine. Nici eu nu pot sa inteleg miscarea asta satanista moderna, in care unii spun ca nu exista d-zeu, dar exista satana, altii spun ca sunt atei etc. Cum sa fii ateu si satanist in acelasi timp? laughing E doar dorinta lor de a fi mai "cool" si mai deosebiti.

| Boss_Ionut_1999 explică (pentru sublime89):

Da e stupid acum atei se confunda cu satanisti. E o diferenta foarte mare intre a fi ateu si a fi satanist un ateu nu crede in nimic chiar nimic pe cand un satanist il urmeaza pe satana si ii vinde sufletul lui pentru o viata mai buna pe pamant

| sublime89 a răspuns (pentru Boss_Ionut_1999):

Satanistii sunt cei care se confunda cu ateii, nu invers. Cel putin unii dintre ei. Dar asa e, nu au cum sa se identifice unul cu altul.

| Silviuloan a răspuns (pentru sublime89):

Ei vor sa para interesanti...

57 răspunsuri:
| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Degeaba...

| Mădă0611 a răspuns:

Imi place ca ai scris dumnezeu cu majuscula si satana cu minuscula.
Cei care cred in satana cred si in dumnezeu, doar ca nu-l vad asa cum il vad crestinii.

| PorumbRodica1965 a răspuns (pentru Mădă0611):

Da, scumpo, a sluji lui Dumnezeu este o onoare, al renega, este enorm de urat, doar lui ii datoram viata, nu inteleptilor (In felul lumii), care nu pot elimina ura, invidia egoismul, imoralitatea, calomnia, arme, dezastre si multe altele. Nu?

| мιнαɛℓα36 a răspuns (pentru PorumbRodica1965):

Doamna Porumb Rodica, pentru ca va vad asa activa, imi raspundeti si mie la niste intrebari, ca mi-s tare curioasa:
Raspundeti doar cu adevarat sau fals, imi este de ajuns.
1. Martorii lui Iehova sunt incurajati sa nu urmeze o facultate deoarece acolo se promoveaza gandirea independenta care este controlata de demoni?
2. Martorii lui Iehova sarbatoresc nasterea unui copil in familie, dar nu aniverseaza ziua lui de nastere?
3. Martorii lui Iehova nu dau din mana in mana o farfurie pentru colectarea de bani la intrunirile lor asa cum fac bisericile demonizate. Ei au cutii de donatii la toate salile regatului si salile de congrese, iar de pe podium li se aminteste adeseori sa nu uite sa doneze pentru lucrarea de predicare. Li se spune de asemenea ca atunci cand mor pot lasa prin testament casa lor, bijuteriile, polita asigurarii de viata sau chiar bani cash pentru societatea Watchtowe?
4. Martorii lui Iehova sunt singurii crestini adevarati de pe pamant, in mijlocul lor nu exista probleme?
5. Martorii lui Iehova vor trai singuri in paradis?
6. Martorii lui Iehova refuza transfuzia de sange? De ce sa traiesti azi, daca refuzi transfuzia p[oti trai vesnic.

| RAY a răspuns (pentru PorumbRodica1965):

Rodica cine nu elimina draga / elimina ura, invidia egoismul, imoralitatea, calomnia, arme, dezastre si multe altele. Nu? / voi crestini ca ateii din tariile din nord sunt sfinti pe langa voi,nu au toata europa vest, nord atatia puscariasi prin europa ca voi romanii, atunci ce vorbesti, du-te in suedia aia nici armata nu au ateii aia nu ca voi bagati miliarde in bombe atomice mai ales americani sfinti care omoara lumea cica din iubire, sa lasam ipocrizia la o parte ok

| Mădă0611 a răspuns (pentru PorumbRodica1965):

De ce sa slujesti pe cineva cand poti sa fii liber si om in acelasi timp? Ca nu poti sa fii astea doua lucruri in acelasi timp? Naspa atunci, aici e problema locuitorilor acestei planete, nu ca diavolul ar fi conducatorul lumii pana la "revenirea" lui Iisus.

| contαbαndonαt a răspuns (pentru Mădă0611):

Si tu chiar crezi ca lor le pasa ce cel mai pretios lucru in aceasta lume, libertatea?*Uitam c-am scris "cel mai pretios", ca multi nici nu realizeaza.

Nu, nu le pasa, nu vezi? Ei considera ca sint deja asigurati cu aceasta mentalitate "daca cred si nu exista n-am pierdut nimic, daca nu cred si totusi exista, atunci am de pierdut totul", ca doar nu am vrea sa riscam nu?
Confortul psihic le asigura pe toate, ce sa-si mai doreasca? De ce sa mai evolueze?

| Boss_Ionut_1999 explică (pentru мιнαɛℓα36):

Tu ai ceva cu martori lui Iehova laughing)))

| Boss_Ionut_1999 explică (pentru contαbαndonαt):

Libertatea nu ti-o ia Dumnezeu si nu ti-a luat-o niciodata libertatea ti-o iei tu singur cand alegi sa il urmezi pe satana

| Mădă0611 a răspuns (pentru contαbαndonαt):

Nu pot fi oameni altfel. Uita-te ce parere au despre atei si gandeste-te ca in atei se vad pe ei fara dumnezeu, de asta au asa o parere proasta, pentru ca se cunosc si stiu de ce sunt in stare, grav, mai e si confortul psihic de care zici, dar e grav sa nu poti sa fii om fara ceva care te obliga sa fii cat de cat.

| PorumbRodica1965 a răspuns (pentru мιнαɛℓα36):

Nu am cum sa-ti bifez, dar daca ai fost in mijlocul lor, de ce nu ai privit cu ochii mintii si-a inimii instruirea corecta si nu ai primit in inima ta cu sinceritate punctul de vedere a lui Dumnezeu, in toate aspectele vietii? Stii, apostatilor mereu le este in gand resentimentul, si dorinta de a se razbuna, ca doar au fost nedreptatiti, isi cauta propriile interese, nu privesc tinta la martorul fidel, nici la sclav. Ai detalii doar negative, pentru ca in inima ta nu e loc de adevar, de aceea consideri tu ca este mai bine in afara/?

| Lizzu a răspuns (pentru Boss_Ionut_1999):

"Libertatea nu ti-o ia Dumnezeu si nu ti-a luat-o niciodata libertatea ti-o iei tu singur cand alegi sa il urmezi pe satana "
--libertatea in satana e pentru satanisti exact cum e libertatea in dzeu pentru credinciosi.
Sunt doua lucruri diametral opuse dar la fel de importante pentru adeptii lor.

--Iar daca alegi sa parasesti calea "cea dreapta" adica cea in dzeu, si devii ateu asta nu inseamna ca iti libertatea.
Iar satanistii nu considera ca libertatea le e ingradita atunci cand adera la satanism.
Asta e.
Difera perspectiva.
Perspectiva e totul.

| Boss_Ionut_1999 explică (pentru Lizzu):

Nu intelegi o chestie foarte importanta satana nu vrea nu o sa vrea si nici nu a vrut VREODATA sa il ajute pe OM daca il urmezi pe satana ai o libertate mai mare aici pe pamant dar in iad unde o sa ajungi nu o sa mai fie asa te asigur de asta.

| Lizzu a răspuns (pentru Boss_Ionut_1999):

O sa-ti scriu din iadwinking

| RAY a răspuns:

99,8 din populatia romaniei este crestina, 0, 1 este non religoasa, 0.1 este atee, unde vezi tu satanisti ca eu nu vad, daca te referi la cei 0, 1 adica 25000 de mii de persoane atee pai ce rau fac cateva mii, tin sasi reamintesc ca voi crestini de craiun beti, mancati si habar nu aveti de iisus mare crestini sunteti, e stupid ca 99, 8 din voi credeti dar nu stiti in ce credeti referitor la satana citeste vt ce a facut rau satana sa stiu,sau in nt ca a spus sa faca din pietre paini asta e ceva rau, dumnezeu a omorat copii noi nascuti a omorat,dat legi groaznice nu satanel care il ajuta sa ispiteasca lumea, sarpele nu-i satana, la evrei satana nu-i raul suprem e doar ispita atat, nici la mulsulmani fix voi crestini stiti mai bine ca evrei ce sa spun voi care ati macelarit popoare toata istoria lumii, apropo satanisti aia au mers pe undeva si au omorat de nu puteau trece de cadavre ca voi?

| Boss_Ionut_1999 explică (pentru RAY):

Sa inteleg ca dumnezeu e ala rau si satana e ala bun?

| RAY a răspuns (pentru Boss_Ionut_1999):

Citeste vt

| ErrorFound a răspuns:

De ce oamenii cred in Dumnezeu si nu sunt atei? E stupid.
Te nasti ateu. De ce nu esti ateu si acum?
La fel si cu satanismul. Judeci fara sa gandesti.

| Narcis2007 a răspuns (pentru ErrorFound):

El probabil s-a referit la faptul ca "satana" a fost creat de dumnezeu deci intrebarea lui are logica in pespectiva crestina

| ErrorFound a răspuns (pentru Narcis2007):

Din perspectiva crestina, dar spune-mi si mie: De cand este perspectiva crestina singura care conteaza?
Mai sunt si atei pe aici, si satanisti, si ocultisti...

| PorumbRodica1965 a răspuns:

Potrivit Bibliei, -,, Intreaga lume zace in puterea celui rau-"1Ioan 5:19, asa ca noi ne-am nascut si traim in vremea in care Satan domneste peste pamant, si se lupta cu toata puterea ca sa nu-l lase pe om sa se apropie de Adevaratul Dumnezeu, se foloseste de diferite metode ca :materialismul (care ocupa timpul, dorintele, epuizand corpul fizic, moral spiritual )imoralitatea sexuala, divertismentul nepotrivit, politica, armata, terorism, coruptie, divort, avorturi,, violenta, rasism, nationalism, si multe alte forme de-a induce omul in eroare, dar nu in ultimul rand se foloseste de religia falsa, o metoda promovata cu succes.Dar pana unde crezi ca vor merge lucrurile?

| a3e6u9 a răspuns (pentru PorumbRodica1965):

Regret să-ți spulber iluziile patologice, dar nu trăim într-o lume bântuită de demoni. Realitatea nu e ca-n Harry Potter, cu magie și creaturi mitologice. Apropo, nici Moș Crăciun nu există.

Succesuri! happy

| мιнαɛℓα36 a răspuns (pentru PorumbRodica1965):

"nu in ultimul rand se foloseste de religia falsa" - si care este religia cea dreapta? Martorii lui Iehova?

| PorumbRodica1965 a răspuns (pentru a3e6u9):

Asa consideri tu ca-s iluzii, dar daca ai studia Biblia care este un adevar mare ti-ar fi bucuria, cand, ai gasi acest adevar, si ti-ai da seama ce se intampla in jurul nostru, in viata oamenilor, asa doreste Satan sa se ascunda, sa induca omul in eroare sa creada ca el nu exista si nu este cauza nenorocirilor din lume. Raul este prezent, induce oameni in eroare, indepartandu-i de Dumnezeu, pe care l-a pus cu succes intr-o oglinda negativa in fata oamenilor. Dar stai linistit, ca Dumnezeu intotdeauna isi duce la indeplinire planurile, chiar daca impotrivitorii lui vor sau nu vor, lucrurile lui merg inainte, cu succes.

| PorumbRodica1965 a răspuns (pentru мιнαɛℓα36):

DOVEDIT,just si adevarat. Cauta sa te documentezi, cine infaptuieste azi < Vointa lui Dumnezeu>? Eu ma bucur pentru acest lucru, as vrea sa te bucuri si tu.

| CranK71 a răspuns (pentru PorumbRodica1965):

Cea ce spui tu este ca diavolul ne da bani, iar noi daca vrem sa ne apropiem de dumnezeu trebui sa dam toti banii bisericii sa ii "sfinteasca" si noi sa traim in saracie!

| мιнαɛℓα36 a răspuns (pentru PorumbRodica1965):

Saru' mana si multumesc pentru invitatie, dar NU VREAU! big grin

| a3e6u9 a răspuns (pentru PorumbRodica1965):

Mi-e greu să înțeleg cum puteți să credeți toate bazaconiile alea din cartea de basme intitulată biblia. Dacă ați fi copii, aș înțelege.

În momentul în care scoateți nasul din cartea aia antică (scrisă de niște ciobani primitivi din deșert) și nu vedeți îngeri și demoni, D-zeu, sau mai știu eu ce creaturi mitologice, cum vă convingeți că ele totuși există? Bănuiesc că voi credeți într-un D-zeu sfios, în îngeri și demoni sfioși.

| TTudorr94 a răspuns (pentru a3e6u9):

Asa e mos craciun nu exista de cand s-a dus in somalia la copii sa duca daruri, a fost prins ostatic, de ce crezi ca s-a intamplat asa in '93 in mogadiscio.

| CranK71 a răspuns (pentru PorumbRodica1965):

"Pentru mine, cuvântul «Dumnezeu» nu este nimic mai mult decât expresia şi produsul slăbiciunii omeneşti, Biblia este o colecţie de legende onorabile dar primitive, care sunt însă destul de copilăreşti. Nicio interpretare, oricât ar fi ea de subtilă, nu ar putea să-mi schimbe părerea despre ea" - Albert Einstein

| PorumbRodica1965 a răspuns (pentru a3e6u9):

Auzi, tu intotdeauna ai gandit asa ca si acum? Poate ca si eu inainte sa studiez Biblia iti impartasam parerea, dar studierea Bibliei, m-a ajutat sa vad realitatea, si lucruri care azi le traim, dar tu in ce crezi, sau nu crezi? Totusi prin faptul ca intri in dialog inseamna ca in subconstientul tau, totusi lucreaza, un piculet de ceva, cum se numeste? Tu ai intrat la categoria religie, apoi draguta, despre ce ar trebui sa vorbeasca cei care cred in Dumnezeu, despre arborii de cauciuc?, si pe aia i-a facut El, si pe tot ceea ce este necesar pentru viata noastra. Dar ce sa facem, unii cred, multi nu, care cum, a fost crescut, educat, de ce s-a lovit in viata, unde a constientizat ca viata lui apartine de cineva, nu ne-am hotarat noi nasterea, nu ne-am ales parintii, dar putem sa alegem sa-i fim prieteni celui ce ne-a creat intr-un mod admirabil si infricosator. Nu?

| PorumbRodica1965 a răspuns (pentru CranK71):

Scumpete, nu am spus eu asa ceva, dinpotriva, bisericile care spun ca-i slujesc lui Dumnezeu, dar isi asupresc semenii, pun poveri grele pe umerii lor, ignora de fapt, credinta adevarata, se lupta impotriva lui Dumnezeu, cauta folosul lor nu si al semenilor. Diavolul ii ajuta pe cei lipsiti de pietate spune-am, da, sa faca banii dar murdari, si tot in murdarii se duc. Nici sub o forma nu-s pentru Dumnezeu, Lui nu-i trebuie bani, nici truda noastra, ci doar prin vorbirea si faptele noastre sa ne dovedim a fi supusii lui.

| PorumbRodica1965 a răspuns (pentru CranK71):

De ce l-ai copiat pe Einsten, a fost si el un om, ce a trait si a murit, pe pamant, ca multi altii bogati, sau saraci, regi sau sclavi, dar a sluji unui Dumnezeu ce intretine viata ta prin respiratia si circulatia sangelui, care, te ajuta sa-ti indrepti pasii, este o cinste, a nu-l accepta pe cel caruia ii datorezi viata este mare necaz, cum te ve-i simti tu cand copilul tau daca-l ve-i avea, te va renega? Vrem, nu vrem, viata noastra apartine de cineva, nu ne-am hotarat nasterea, nici inaltimea, nici numarul oaselor din corpul nostru. De fapt cine nu il accepta pe Dumnezeul Adevarat in viata lui, nu are nici un scop si nici un viitor. Intelepciunea umana, n-a depasit intelepciunea lui Dumnezeu!(Daca Dumnezeu nu facea uraniul, din ce facea Einstein bombica? )

| RAY a răspuns (pentru PorumbRodica1965):

Un nimic se lupta cu dumnezeu incredibil

| Boss_Ionut_1999 explică (pentru a3e6u9):

Incepi sa ma enervezi ma omule poti sa imi dai macar 2 sau 3 dovezi ca nu exista dumnezeu si ca biblia nu e adevarat?(normal ca nu o sa poti exact ca orice noob pierdut si fara vointa)

| Boss_Ionut_1999 explică (pentru CranK71):

Albert einstein credea in Dumnezeu

| sublime89 a răspuns (pentru Boss_Ionut_1999):

Einstein NU a crezut in d-zeul crestin. "I do not believe in a personal God and I have never denied this but have expressed it clearly. If something is in me which can be called religious then it is the unbounded admiration for the structure of the world so far as our science can reveal it." (Albert Einstein, 1954) Sper ca intelegi.

| Boss_Ionut_1999 explică (pentru sublime89):

Si bine inteles ai luat un citat de pe net dar nu uita ca pe net sunt dovezi si cum ca einstein credea in dumnezeu oricum mi-a placut raspunsul tau anterior tongue

| sublime89 a răspuns (pentru Boss_Ionut_1999):

Nu prea o sa gasesti dovezi ca a crezut in d-zeul crestin. Daca afli vreun citat, sa mi-l dai.

| Boss_Ionut_1999 explică (pentru sublime89):

"Nu cred intr-un Dumnezeu personal si niciodata nu am negat acest lucru, ba chiar l-am exprimat foarte clar."Deci nu credea intr-un Dumnezeu personal dar crdea in ceva.


| sublime89 a răspuns (pentru Boss_Ionut_1999):

D-zeul crestin e un zeu personal. Einstein era agnostic, in niciun caz o persoana religioasa.

| CranK71 a răspuns (pentru PorumbRodica1965):

Nu il copiez pe Einstein eu am citat din el daca stiti ce inseamna, am vrut sa spun ca el a fost unul dintre fenomenele omenirii si totusi nu a avut ajutor din partea lui -Dumnezeu- (poti reusii in viata chiar si daca esti satanist sau mai stiu eu ce, pentru ca toate astea nu exista, existi doar tu si taria ta de caracter)

| CranK71 a răspuns (pentru Boss_Ionut_1999):

WTF de unde ai m-ai scos-o si pe asta? nu ai citit ultima lui scrisoare?

| PorumbRodica1965 a răspuns (pentru CranK71):

Vezi cum zici tu, dar oare nu Dumnezeu ne-a creat pe toti? Dar fiecare individ, are calitatile si defectele lui, nu suntem la fel, insa unii de mici copii au anumite inclinatiisi sunt ajutati de familiiele lor, sau de catre dascali, pe unii poti sa-i tot instruiesti ca tot degeaba e. Dar Dar dupa cum avem enuntat in Biblie Dumnezeu le da favoare celor care cred si fac voia lui. De exemplu Einsten invatant si experimentand atomul si energia nucleara a ajuns sa vada ca poate fi de folos daca se exploateaza cu ratiune, asa cum (trebuie sa mananci si sa bei cu ratiune )el a abuzat de ceea ce numea descoperire a facut impreuna cu altii, bomba nucleara - a distrus mii de vieti -la Hiroshima si Nagasaki (nu stiu cum se scrie corect ), oare putem spune ca Dumnezeu i-a dat favoare pentru asa ceva? A fost o reusita in viata sau Satan l-a ajutat pe el si pe multi altii si atunci si azi sa infaptuiasca tragedii nu vointa lui Dumnezeu? Apoi spui ca nu exista decat, oare? Dupa tine si taria ta poti tu sa-ti schimbi tu toate celulele din corp tot la 3 luni? poti sa-ti controlezi circulatia sangelui? Poti tu sa-ti faci parul sa creasca din mai multe radacini decat ai? Asa se crede omul saracu de el, de stiutor a toate, dar.

| PorumbRodica1965 a răspuns:

Daca doresti sa citestiin Biblia ta in Apocalipsa 12:9-12.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Http://www.satanismul.blogspot.ro/
asta nu e stupid, ceia ce este stupid este exitenta unei fiinte omniprezente si omnistiente

| ViseleSmulgGratii a răspuns:

Se numeste ''trolling''.

| contαbαndonαt a răspuns:

De ce unii oamenii cred in dumnezeu dar nu cred in Satana? "e stupid".

| contαbαndonαt a răspuns:

Sa intelegi ca esti prea prost sa intelegi, mai, "noob pierdut si fara vointa' ce esti.

| Boss_Ionut_1999 explică:

Ok sa zicem ca nu credeti in Dumnezeu puteti sa imi dati dovezi ca nu exista Dumnezeu?

| Lizzu a răspuns (pentru Boss_Ionut_1999):

"Ok sa zicem ca nu credeti in Dumnezeu puteti sa imi dati dovezi ca nu exista Dumnezeu? "
laughing asta-i buna tongue
-cum sa ceri dovezi despre ceva ce nu exista?
Daca o carte nu este in locul ei obisnuit pe birou ce dovezi ai vrea decat ca ea nu este acolo?

| Boss_Ionut_1999 explică (pentru Lizzu):

Ai o logica de ma ia durerea de cap numai cand incerc sa inteleg cate prostii iti pot trece prin cap mai bine spunea-i direct ca nu crezi in dumnezeu si nu stii de ce nu crezi in Dumnezeu si gata.

| Lizzu a răspuns (pentru Boss_Ionut_1999):

Ok,cum spui tu happy

| Boss_Ionut_1999 explică (pentru Lizzu):

laughing