| Ionut1492 a întrebat:

De unde provine expresia:Sambata a fost facuta pentru om iar nu omul pentru sambata?

Răspuns Câştigător
| TrăieşteClipa a răspuns:

Iubeste-ti dumnezeul din tot sufletul bla bla, iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti, sambata a fost facuta pentru om bla bla sunt invataturi ale scolii fariseice a lui Hilel din care provenea si celebrul Iisus care a participat la o rascoala impotriva romanilor si acestia nu au stiut de gluma si l-au executat impreuna cu inca doi de-ai lui.
Iisus nu a inventat nimic nou.Rugaciunea
Tatal Nostru este plagiata din cartea egipteana a mortilor catre zeul Amun scrisa cu 1800 de ani inaintea nasterii lui Iisus.

2 răspunsuri:
| VelaJohnny a răspuns:

Din Biblie

Marcu 2:27 „Şi le-a mai spus: „Sabatul a fost făcut pentru om, nu omul pentru sabat."

Tare greu e sa cauti pe internet laughing

| VelaJohnny a răspuns:

Pentru Nathanel (mi-a dat block)

laughing cine te-a mintit legat de rascoala? Se pare ca (virgula) confunzi istoria. Documenteaza-te mai bine prietenewinking a fost o rascoala, insa mai tarziu si nu au avut crestinii vreo treaba in asta, ei chiar parasind Ierusalimul inainte ca imperiul Roman sa asedieze orasul. laughing zici de altii ca is creduli si credinciosi, si se pare ca esti mult mai credul tu, deoarece credinta ta se bazeaza pe favoritism. Is pasionat de istoria Israelului si a Mesopotamiei (mai mult amator decat expert) si singura rascoala religioasa din secolul I a fost a unei secte iudaice, care i-a ațâțat pe toti evreii din Ierusalim la ea. In 70 e.n a fost distrus Ierusalimul datorita evreilor iudaici.

Întrebări similare