| aabaaab3278 a întrebat:

Este vreo dovada arheologica sau de orice tip care atesta ca Iisus s-a nascut pe 25 decembrie?

51 răspunsuri:
| aabaaab3278 explică (pentru NOname):

Ai un talent sa faci intrebari recomandate laughing

| Mașka98 a răspuns (pentru aabaaab3278):

Vrei sa zici ca crezi in Isus, dar in Biblie nu?

Răspuns utilizator avertizat
| aabaaab3278 explică (pentru Mașka98):

Eu nu zic nici una nici alta, dar sa imi arati ca intr-o carte scrie un anumit lucru si sa cred ca e 100% adevarat fara sa ma intreb daca asa e, inseamna ca daca eu o sa scriu o carte in care voi scrie catre cititori ca dupa citirea cartii vor avea 10.000 $ pe masa, fara sa poata verifica acest lucru.

NOname
| NOname a răspuns (pentru aabaaab3278):

Am. big grin

| aabaaab3278 explică (pentru Mașka98):

Betleem-ul este in Cisiordania si in decembrie ninge acolo

| Mașka98 a răspuns (pentru aabaaab3278):

Uite ce e, eu cred ca Biblia e cuvantul lui Dumnezeu, si cred ce scrie in ea. Dar daca tu nu crezi asta-i problema ta...

NOname
| NOname a răspuns (pentru remus1007):

laughing Aha, un dezastru total (şi nu e unicul; am mai întâlnit specimene de genul).

| aabaaab3278 explică (pentru remus1007):

Offf, scuze

NOname
| NOname a răspuns (pentru remus1007):

Of, da, disperarea asta de a demonstra cu orice preţ că au dreptate (ar vrea ei). laughing

| Dorugar a răspuns (pentru aabaaab3278):

Daca raspunsul meu este exact ...astept FUNDA!

| SuNaM a răspuns:

Astronomul Michael Molnar spune că acest termen descria acum 2.000 de ani o planetă care apărea deasupra orizotului estic, exact înainte de răsăritul Soarelui.La un moment dat, planeta luminată pare să se oprească din mişcare şi chiar să-şi schimbe direcţia de deplasare, de la vest la est.

Asta se întâmplă pentru că Pământul se roteşte mai repede în jurul Soarelui comparativ cu alte planete precum Jupiter, Marte sau Saturn, dând naştere unei iluzii optice.Si dupa calculele astronomilor, acea planeta a aparut chiar pe 25 decembrie.Asta este motivul.E clar?

| aabaaab3278 explică (pentru SuNaM):

Esti paralel prietene, lasa-te.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar e o problema? si stratan s-a nascut de ziua lui, dar nu spune data.insa sigur e ziua lui, si poate fi in orice zi.care e problema?

| SuNaM a răspuns (pentru aabaaab3278):

Nu,ar trebui sa te documentezi tati.Stii cine e Adrian Sonca? Nu cred? Si chiar daca ai stii poti sa il intrebi ce parere are de declaratia Dl-ului.Molnar si apoi comenteaza.Multumesc!

| aabaaab3278 explică (pentru SuNaM):

Nu am gasit ce spune Adrian Sonka despre declaratia dlui. Molnar. Imi poti arata sau explica?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu.

| SuNaM a răspuns (pentru aabaaab3278):

Du-te si intreaba-l la Observatorul Astronomic din Bucuresi, al carui elev am fost.Si asta nu am spus ca sa ma laud, ci ca sa te duci sa il intrebi.