|

"Fericiti veti fi cand va vor ocari si va vor prigoni si vor zice tot cuvantul rau impotriva voastra, mintind din pricina Mea. Bucurati-va si va veseliti, ca plata voastra multa este in ceruri, ca asa au prigonit pe proorocii cei dinainte de voi" Oare cine dintre noi respecta asta?

7 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

23 Asemenea profeţilor lui Dumnezeu din vechime, creştinii se aşteaptă să fie batjocoriţi, persecutaţi şi să se spună neadevăruri despre ei, şi toate acestea „pentru dreptate". Dar, perseverând cu fidelitate în pofida acestor încercări, avem bucuria că-i suntem plăcuţi lui Iehova şi îl onorăm (1 Pet. 2:19–21). Oricare ar fi suferinţele pe care le avem de îndurat, ele nu ne vor face să ne pierdem bucuria de a înfăptui voinţa lui Dumnezeu nici acum, nici în viitor. Şi nici nu ne vor răpi bucuria pe care o aduce perspectiva de a domni alături de Cristos în Regatul ceresc sau de a avea viaţă eternă ca supuşi pământeşti ai lui. Toate aceste binecuvântări sunt dovezi ale favorii, generozităţii şi bunăvoinţei lui Dumnezeu.

6 răspunsuri:
| a răspuns:

Da, daca esti Ghita Contra vei avea un loc in rai... campionii la barfa si la cearta ajung in rai. N-ai vazut ce carcotas e Isus in cadrul evangheliilor? Cu toti se lua in gura: cu preotii, cu politicienii, cu bogatanii, etc.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Crestinii adevarati cand sunt batjocoriti ei nu se lasa intimidati si sunt bucurosi in sensul ca stiu ca au aprobarea lui Dumnezeu si ca este alaturi de ei.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

În Proverbele 29:25 se spune: "Frica de oameni este o cursă".
Mulţi, chiar dacă înţeleg ce este corect nu trăiesc aşa pentru că nu au puterea de a fi diferiţi de alţii. Prin urmare, continuă să trăiască aşa cum o fac şi cei din jur. Doar cei ce-l iubesc cu adevărat pe Dumnezeu sunt dispuşi să înfrunte şi batjocuri pentru a-şi păstra intergritatea. Şi asta deoarece "în iubire nu există teamă" (1 Ioan 4:18).

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=eZnqyIh_eRI.o cantare frumoasa si inaltatoare.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

In momentul in care lasi o viata distrusa pentru una noua impreuna cu El toti prietenii pe care ti i-ai facut de-a lungul timpului si te-au indrumat spre rau se vor intoarce impotriva ta cu vorbe urate, oamenii urasc pe cei care propavaduiesc Cuvantul lui, chiar si discriminarea aceasta fata de sectanti este o ura in fata Domnului insa " prietenia cu lumea e vrajmasie in fata Domnului "

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Majoritatea raspunsurilor au fost super, asa ca merci!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează