Răspuns Câştigător
| George475 a răspuns:

Cartea sfanta a islamului, Cum este biblia "sfanta" pentru crestini asa este quranul "sfant" pentru musulmani,

44 răspunsuri:
| Idris a răspuns (pentru George475):

Eu urmez Sunnah Profetului Muhammed (aleyhi sallatu wasallam) deci sunt musulman sunit. Nu prea vreau sa vorbesc aici in public despre Shia, poate sunt frati shiiti pe aici si se pot simtii ofensati intr-un fel, insa Shia urmeaza mai mult familia Profetului Muhammed decat pe Profetul Muhammed. Shia vorbeste de rau sotiile profetului si in special pe Aisha(RA). Shia acorda,, putere divina,, sa zicem asa imamilor si ii considera mai presus decat profetii. Acestia urmeaza orice altceva in afara de Shari'ah si se inchina oricui altcuiva pe langa Allah, ceea ce in islam noi numim SHIRK. Referitor la acea organizatie, shiiti sustin regimul lui Bashar si lupta impotriva sunitilor. Ceea ce in islam e strict interzis, a lupta impotriva unui alt frate musulman. Aceasta este pe scurt.

| George475 a răspuns (pentru Idris):

Nu iti pot trimite mesaje personal pentru ca sunt "junior" ( multumesc TPU, nice)

| Idris a răspuns (pentru George475):

Scrie aici. happy

| George475 a răspuns (pentru Idris):

Poate sunt un ipocrit, un idiot, etc. si poate nu este un exemplu bun dar lupta aceasta IS vs every *** body este un exemplu de diferentiere prin doctrina religioasa, chiar daca ei nu sunt musulmani adevarati, ei se considera a fii. Acesta este cel mai bun exemplu pe care il am cand spun ca religia este un lucru care mai mult ne diferentiaza decat sa ne apropie. As dori sa imi clarifici mai in detaliu diferenta dintre sunni si shia, nu imi dau seama cum pot fii asa de diferite si totusi pot sa tina de aceeasi religie. Si tu consideri ca IS sunt musulmani sau doar folosesc cuvantul islam pentru a isi incorona actiunile ca si cum ar fi lucruri bune. Lasa faptul ca unii oameni pot fii ofensati, nu are nimic, traim intr-o societate prea sensibila.

| danay72 a răspuns:

Intr-adevăr viata de familie va fi fericita, dacă alegi și persoana potrivita care apreciază ca ai fost casta și aplica și ea normele biblice.

| CinevaAnonimă explică (pentru danay72):

In sfarsit cineva care crede!

| KodrutZ a răspuns (pentru Idris):

OK, donezi saracilor, dar CE VOR FACE SARACII CU BANII AIA? Problema nu e ca unii nu au, ci ca foarte multi duc lipsa de educatie.

| Idris a răspuns (pentru KodrutZ):

Fiecare ii va cheltui dupa cuviinta. Isi vor acoperi din nevoi etc.

| KodrutZ a răspuns (pentru Idris):

Teoretic, da. Practic, nu vor sti ce sa faca cu ei. Nu sint educati in spiritul asta, nu au experienta necesara. Pai da-mi mie un miliard si unui evreu un milion. Peste zece ani ala o sa aiba mai mult ca mine. Nu ca eu o sa ii toc pe prostii, ci fiindca nu am pregatirea, experienta, educatia, si starea de spirit necesare pentru a ii inmulti.

| UnBroken2016 a răspuns (pentru KodrutZ):

"educatia, si starea de spirit necesare pentru a ii inmulti." La ce ti-ar trebui sa ii mai inmultesti laughing. NU sunt destui? Cred ca asa gandesc toti miliardarii planetei care tot fac bani si fac pana crap. Oricat ar avea tot nu le_ar ajunge

| KodrutZ a răspuns (pentru UnBroken2016):

Pai nu sint destui. Ideal ar fi sa ii inmultesti ca sa stii cum se face. Cea mai importanta mostenire pe care o lasi e asta - educatia si modelul personal. Nu e vorba ca nu iti ajung. Eu si acum cheltui mai putin decit fac. Daca as face de 100 de ori mai multi, as dona mai multi, as investi in niste proiecte care mie unul tare imi surid (de exemplu cu un miliard-doua de euro as forma o echipa si as pune la punct un sistem antiaerian cu laser, cu citeva zeci de milioane as face un spital, cu citeva milioane un centru de pregatire intensiva in IT care sa fie ceva intre facultate si colegiu, si tot asa).

Răspuns utilizator avertizat
| Panzer1945 a răspuns:

Pe ganduri nu, in schimb am ras cu pofta!

Răspuns utilizator avertizat