|

"Îngenunchează şi tu în faţa Mântuitorului cu credinţă, cu dragostea şi smerenia sutaşului, şi atunci îndată vei simţi cum bolnavul tău se tămăduieşte, iar casa sufletului tău se umple de o binecuvântare, de o fericire şi mulţumire pe care n-ai avut-o şi n-ai cunoscut-o." (-Iosif Trifa-)De câtă sinceritate şi smerenie aş avea nevoie pentru acest demers?3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu doar de moment

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Credinta ii una si credulitatea ii cu totul altceva, cand crezi ceea ce spune un om fie el si doctor se numeste credulitate. In ziua de azi sunt oameni care se vindeca de cancer cu metastaza (adica cancer in stadiu final) bazandu-se doar pe o simpla conversatie SINCERA in care se lamuresc cu adevarat acele "conflicte" si "contradictii" pe care oamenii le au in capul lor.

http://www.youtube.com/watch?v=ms_n8pfXlJY
http://www.youtube.com/watch?v=Z57uBCcOdvI (are subtitrare in limba romana)


Oamenii care pleaca capul la toate invinuirile care li se aduc si care iarta pe toata lumea nu sunt smeriti ci niste blegi. Oamenii smeriti sunt cei care isi dau seama cand le spui o minciuna, sunt cei care stiu sa iti demonstreze ca folosind minciuna nu se ajunge niciodata la vreun castig. Asa ca un raufacator orisicati prieteni ar avea, si oricat de multi martori mincinosi ar avea, si orisicat de bine ar stapani tehnicile de convingere si orisicat de mare tamtaram ar face... in momentul in care este lasat sa vorbeasca un om care isi da seama, un om care dovedeste atunci acel raufacator nu mai are nicio sansa sa-si acopere magariile. Toti cei care stiu sa dovedeasca sunt smeriti din simplu fapt ca ei nu au nevoie sa ridice tonul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Vrei procente? Ai nevoie sa iti daruiesti toata viata ta Domnului iar El ti se va descoperi happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează