|

Oamenii se rusineaza sa vorbeasca despre Dumnezeu

Pentru crestini si..."crestini"

Suntem într-un cerc profan de discutii. Vorbe, vorbe, vorbe... De cele mai multe ori goale, în care nu se su? a un cuvânt despre Dumnezeu - Tatal nostru al tuturor -, despre dragostea pe care ne-o poarta. despre viata viitoare, rasplata cereasca; de ce, oare? Pentru ca oamenii se rusineaza sa aduca vorba despre Dumnezeu.Dar ceea ce ma uimeste mai mult este ca chiar oamenii care trec drept evlaviosi si drept,,luceferi" în societate arareori vorbesc despre Dumnezeu, despre Mântuitorul Hristos, despre valoarea timpului, despre înfrânare, judecata, fericirea viitoare sau chinurile vesnice, atât în cercul familiei, cât si în acela al oamenilor de lume, si-si petrec adeseori timpul în discutii sterile, jocuri de societate, distractii.

Si aceasta se întâmpla tot pentru ca se rusineaza sa înceapa o asemenea discutie, temându-se sa nu devina plictisitori sau ca nu vor putea sa o poarte ei însisi cu sinceritate.O, lume desfrânata si pacatoasa! Vai tie, ce vei face în ziua judecatii obstesti, în fata nemitamicului Judecator!,, Întru ale Sale a venit dar ai Sai nu l-au primit" (Ioan 1, ll). Da, Domnul si Creatorul nostru nu este primit la noi! Nu-L primim în case, nu-L „primim" în discutii. Sau, iata, cineva citeste Sfânta Carte sau zice rugaciuni cu glas tare, dar oare de ce o face în sila, fara chef, de parca i s-ar împletici limba în gura? Nu din prisosul inimii, ci fiindca se simte stingherit, buzele-i pustii de-abia i se misca. De ce oare? Din dispretul fata de lecturile duhovnicesti si fata de rugaciune, pe care diavolul i l-a sadit în inima, dintr-o falsa rusine. 0, sarmanii mei oameni! Va rusinati de ceea ce ar trebui sa tineti la cea mai mare cinste! O, fapturi nerecunoscatoare, naravite! Ce chinuri meritati pentru o asemenea purtare?

6 Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

"Sau, iata, cineva citeste Sfânta Carte sau zice rugaciuni cu glas tare, dar oare de ce o face în sila, fara chef, de parca i s-ar împletici limba în gura? Nu din prisosul inimii, ci fiindca se simte stingherit, buzele-i pustii de-abia i se misca. De ce oare? Din dispretul fata de lecturile duhovnicesti si fata de rugaciune, pe care diavolul i l-a sadit în inima, dintr-o falsa rusine. 0, sarmanii mei oameni! Va rusinati de ceea ce ar trebui sa tineti la cea mai mare cinste!" - Cum ai desus asta? Vrei sa educi sau sa judeci?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ateii in iad cu voi pedofili in rai cu voi

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Complet gresit ce ai spus tu.
Nu eu am ales ca Dumnezeu sa ma creeze prin urmare nu ii datorez nimic.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ai dreptate, cei care se dau drept credinciosi si nu sunt un exemplu, sunt mai rai ca oamenii normali care fac tot aceleasi lucruri.
Nu le este rusine sa vorbeasca din moment ce au afirmat ca sunt credinciosi.
Lumea de la inceputuri a fost "pacatoasa", pentru ca asta este natura noastra umana!

"Întru ale Sale a venit dar ai Sai nu l-au primit" (Ioan 1, ll)"
Daca vine,nu am nici un motiv sa nu cred in el,dar nu o sa fiu de acord cu el, pentru ca din cauza brutalitatii si geloziei lui sufera in cele mai groaznice chinuri semenii mei!
Daca exista Dumnezeul Crestin, acesta trebuie executat pentru atrocitati aduse impotriva rasei umane!

"sarmanii mei oameni!"
Daca esti de acord ca semenii tai sa fie torturati de un psihopat, nu ai dreptul sa vorbesti de mila, iubire si respect.Sa iti fie rusine!

"Din dispretul fata de lecturile duhovnicesti si fata de rugaciune, pe care diavolul i l-a sadit în inima, dintr-o falsa rusine. 0, sarmanii mei oameni! Va rusinati de ceea ce ar trebui sa tineti la cea mai mare cinste! O, fapturi nerecunoscatoare, naravite! "
Esti paranoic si mania persecutiei este o boala, iti recomand urgent un doctor.
http://www.psychologies.ro/cuvant/mania-persecutiei

" Ce chinuri meritati pentru o asemenea purtare?"
Esti sadic omule, mergi la un psiholog urgent.

Nu imi vine sa cred cu cine vorbeam de stiinta :|
Credeam ca esti diferit!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ei nu stiu nimic de aceea nici nu vorbesc

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu judeca pe altii ca sa nu fii judecat. Niciodata nu vei sti ce e in mintea celui care se roaga. Niciodata! Sau poate crezi ca poti citi ganduri. Nu totul se judeca asa usor cum crezi tu. Doar nu vrei omul sa danseze cand se roaga... Tu cand te rogi cuiva sa iti dea ceva, nu cred ca dansezi sau ceva de genul. Te duci si rogi frumos. dar cand mai stii ca ai gresit multe, nici nu mai ai obraz sa te mai rogi. Pai omul greseste in orice moment Lui Dumnezeu. Si totusi are nevoie sa se roage. Cand isi aminteste cate greseli a facut, normal ca nu o sa fie fericit.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează