Daca as fi penticostal, as "prefe-ra" o penticostala, daca as fi baptist as prefera o baptista, daca sa fi analfabet, te-as "prefe-ra" pe tine.
Sunt penticostala; ma inteleg bine cu oricine de orice religie ar fi atata timp cat stim sa ne respectam credinta si alegerile personale reciproc.
Ortodoxa si sincer nu mi-as schimba religia Niciodata.O prefer pe ea decat pe alte religii.
Ortodoxa...stii intr-un fel as fi preferat catolica : se aude mai bine slujba in biserica (o data am fost cu bunica la ea la catolici) si in al doilea fel nu as vrea : elevii care sunt catolici merg sambata la ora.
Si eu merg sambata la ore la religie, dar numai o ora pe saptamana si asta se intampla pana in clasa a8a!
Bine ca te crezi tu ala perfect in totul.Ei bine, succes in perfectiune!
Sa nu te schimbi niciodata de pe aceasta religie, si eu sunt penticostala!
Daca nu faci macar o greseala pe propozitie, te omoara cineva?
Nu erau copii adoptivi, erau parinti buni. Daca Dumnezeu a vrut sa se nasca si negrii iata ca a facut asta sa fie posibil.Tu crezi ce vrei dar sa stii ca eu nu am in cap numai tampenii, lasa ca vedem cand vei trece de la viata si vei ajunge in Iadul cel vesnic cum imi vei da dreptate, crede-ma ca acolo nimeni nu te va scapa si vei suferi pentru totdeauna, vei cere mila si nu vei capata pentru ca pe acest Pamant te-ai indoit canva ca exista Dumnezeu cu adevarat si tu nu ai crezut asta. Daca ai frati vei face tot posibilul sa le spui sa treaca din ateism la o religie care indica crezul in Dumnezeu si asta nu se va intampla doar daca isi dau ei singuri seama de acest lucru ( crede-ma, Dumnezeu exista cu adevarat, El poate face orice lucru sa fie posibil, iar tu nu ma vei face pe mine sa imi pierd aceasta credinta cu care voi fi mantuita canda si rasplatita!) Altceva nu mai zic.
Nu te omoara nimeni, sau poate ma omori tu cumva!
Asta cu fratii, este o pilda pe care ai invatat-o la scoala... la scoala nu face decat sa va imbacseasca creierele cu prostii. Stii macar cine a fost cu adevarat Joshua zis Iisus Hristos in secolul 4 e.n? Normal ca nu...stii doar ce te-a invatat la scoala la ora de religie. Voi credeti in basme, povesti cu oameni care se ridica din morti, tot felul' de legende puerile si tampite si voi zice-ti ca noi avem o problema? Scandalos!
Si inca ceva, tu nu crezi in Dumnezeu, ci in religie, am mai zis asta. Daca crezi in Dumnezeu de ce te indoi de ''atotputernicia'' lui, crezand in rivalul sau, satan? Deci, nu crezi in Dumnezeu, ci in religie.
Si inca ceva, eviti raspunsul, esti o penticostala, deci esti tare indoctrinata si speriata de Dumnezeu! Am dreptatea ca ai multi frati si surori? Am... Ei bine nu ai decat sa ramai la judeo-crestinism, ai citit macar Biblia? Stii iti asumi cand te declari judeo-crestin? Normal ca nu! Nici macar nu cred ca stii ce inseamna ''judeo-crestin'', asa ca numai veniti cu povesti, despre care nu stiti nimic, culmea! Numai are rost sa mai spun odata ce am spus in primul meu raspuns la acest comentariu indobitocit al tau.
AtateaConditii întreabă:
TrveHvnterGatherer întreabă: