| Inferno a întrebat:

Pamantul are 6000 de ani? Nu prea cred. Existenta Vaalbarei (Centura Barberton din Africa de Sud.) are o vechime de 3, 5 miliarde de ani, cu mult peste cele 6000 de ani aproximate de creationisti.
Si daca,presupunand prin absurd,acest lucru nu v-a convins, atunci ce spuneti de un copac cu o vechime de 9.550 de ani depasind varsta estimata de creationisti. Daca la cele din urma exista o scuza folosita de nestiutori cea ca datare cu C14 prezinta erori (Ceea ce este iar eronat, datarea cu C14 prezinta erori de maxim 10 ani plus-minus si doar in cazuri rare exista diferente mai mari,oricum exista si alte metode, una fiind spectometrul de masa ce nu are la baza C14),aici nu mai putem vorbi de aceiasi problema.

6 răspunsuri:
| Inferno explică:

Am spus ca exista si exceptii, era imposibil sa nu existe si erori, dar din 1000 de teste corecte doar unul este gresit.

| Inferno explică:

"Sunt metode mai eficiente decat C-14! "
Am si enumerat una mai sus si mai exista inca cateva, toate indica o varsta similara.

| LineGuide a răspuns:

Nu, dragule, in biblie, si anumite tipariri ortodoxe scrie:"7500(nu stiu exact cat500si...)de la creearea omului"Deci, acele 7 zile pot fi intelese prin mai multe feluri:1.fractiuni de secunda, si 2.milioane de ani. Sper ca te-am facut sa intelegi ce vrea sa zica biblia prin :7000de ani(creearea omului).

| TrentonChase a răspuns:

Si presupunand ca Pamantul are cateva mii de ani dinozaurii cand au mai trait?
Si picturile rupestre din pesteri? Dar homizii descoperiti in Siberia cu o vechime de 40.000 de ani?

| Inferno explică (pentru TrentonChase):

Am omis aceste lucruri deoarece exista scuza stupida:" Datare cu C14 nu este buna."
Cea ce este total eronat.

| clorhidrat a răspuns:

Pamantul nu are 6000 de ani, are mult mai mult. Nu vad de ce ai zice ca are doar atat.