|

Popi,,vrăjitori''!?

cati dintre voi se destainuie la acesti farseori?

http://www.youtube.com/watch?v=9KwTHsqBSYY

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Sunt 4-5 cazuri pe an în toată mass-media, şi ştim că mass-mediei nu-i scapă nimic. Este nedrept să iei acele câteva cazuri şi să le multiplici cu 10000! Multiplicarea aceasta e o aberaţie răuvoitoare. Sunt în ţară peste 15000 de preoţi şi peste 8000 de monahi şi monahii în mănăstiri. Ce vină au ceilalţi dacă presa de scandal prezintă doar "uscătura" din pădure, doar pe acei farsori ipocriţi "camuflaţi" pe nedrept în această misiune, şi care au devenit de fapt şi de drept cei mai mari duşmani ai propriilor lor credinţe şi valori?

E inconfortabil acest subiect tocmai prin nedreptatea pe care acei "farsori" o aduc propriei lor credinţe, de care vor să profite. Din păcate, nu s-au pus ei în serviciul Bisericii, a comunităţii, ci li se pare probabil că Biserica ar fi în slujba lor! Ruşine lor! Dintotdeauna sfinţii au avut grele cuvinte împotriva acestora, afirmând că unii ca aceştia ajung pe talpa iadului. Un preot prin responsabilităţile lui enorme faţă de comunitate, se poate mântui cel mai greu!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna! big grin In ziua de azi nu mai poti avea incredere in nimeni, mai ales cand vine vorba de religie. Acesti ''Popi vrajitori'' nu sunt nimic altceva decat niste oameni banali care fac bani pe seama unor fraieri care cred ca spiritele si Divinitatea vor vorbii cu ei laughing. Sa nu faci niciodata greseala sa te duci la dinastia, cei pierde multi bani si timp, plus ca nu se va intampla nimic! Stai cuminte acasa laughing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează