Un lucru nu-l sti, pana la potop NU au existat mari si oceane, atunci s-au format.
"Omule, e vorba de apa. De unde a venit?"
Repet: trebuie sa citesti Biblia macar o singura data ca ai idee despre ce este scris in ea.
"In anul al sase sutelea al vietii lui Noe, in luna a doua, in ziua a saptesprezecea a lunii, in ziua aceea, s-au rupt toate izvoarele Adancului celui mare si s-au deschis stavilarele cerurilor." (Geneza.7:11)
Adica apele au cazut din cer, dar au iesit si din pamant.
"Si a pierit orice faptura care se misca pe pamant, atat pasarile, cat si vitele si fiarele, tot ce se tara pe pamant si toti oamenii." (Geneza.7:21) Deci vietuitoarele care puteau sa traiasca in apa n-au murit. Nu ma intreba de pinguini sau alte mamifere care isi mai duc traiul intr-un procent mai mare sau mai mic in apa, ca nu stiu; adica nu am studii sa cunosc in amanunt viata necuvantatoarelor. Ce stii tu, stiu si eu.
In vremea aceea (adica in timpul potopului) pamantul nu mai era nici gol, si nici pustiu. Era deja creat si populat cu oameni si animale, si tot felul de vietuitoare in aer, pamant si apa.
Apa in pamant exista destul de multa. Dar a cazut si din cer -timp de 40 de zile si 40 de nopti non-stop.
La inceput Dumnezeu a facut cerul si pamantul. La inceput pamantul era o planeta neteraformata acoperita in intregime de apa.
A existat si inainte de potop petrol. Noe a poleit cu bitum arca.
Facerea 1:2:Şi pământul era netocmit şi gol. Întuneric era deasupra adâncului şi Duhul lui Dumnezeu Se purta pe deasupra apelor.
Facerea 1:10:Uscatul l-a numit Dumnezeu pământ, iar adunarea apelor a numit-o mări. Şi a văzut Dumnezeu că este bine.
Asteapta pana imi vine iar o intrebare stralucita sau vreun raspuns inteligent.
M-am exprimat gresit, era vorba de PLOAIE, vina mea.
5. În ziua când a fãcut Domnul Dumnezeu un pãmânt si ceruri, nu era încã pe pãmânt nici un copãcel de câmp si nici o iarbã de pe câmp nu încoltea încã: fiindcã Domnul Dumnezeu nu dãduse încã ploaie pe pãmânt si nu era nici un om ca sã lucreze pãmântul.
6. Ci un abur se ridica de pe pãmânt si uda toatã fata pãmântului.
andreiadrian0123456789012 întreabă: