|

Statisticile arata ca numarul divorturilor creste de la un an la altul.

Intrebari:

1.Cei care, anticipeaza sau iau in calcul varianta de a divorta, de ce mai trebuie sa se casatoreasca? pana la urma actul nu reprezinta nimic.

2. Divorturile survin mai ales la oameni cu studii superioare,doctori,avocati,artisti, actori, etc. unde violenta este mai scazuta decat in familiile cu o educatie precara. In cazul celor cu studii superioare este de fapt vorba de orgolii decat de violenta?

10 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Cei care anticipeaza sau iau in calcul divortul se casatoresc din interes. Actul nu reprezinta nimic, dar ajuta in a obtine si in ascunderea ipocriziei.

Divorturile pot fi si din orgolii, dar in general ele sunt din nepotrivire. Cand omul iubeste nu vede defecte sau diferenta de caracter, dar odata cu trecerea timpului isi da seama ca nu prea are nimic in comun cu partenerul de viata ales.
Diferenta dintre cele doua categorii expuse de tine(cele cu studii superioare -si cele cu educatie precara) este, in general, de situatia financiara. Cele cu situatia financiara precara nu au de ales, sunt nevoite sa suporte(nu au unde se duce sau sunt dependente de venitul partenerului.) Unde se poate duce sau ce obtiuni poate avea o femeie cu trei copii care castiga minimul pe economie? Trebuie sa indure orice umilinta - pentru copiii ei o face.
Persoanele cu studii superioare au o situatie materiala mai buna, deci au obtiuni mai multe. In plus, acestea nici nu fac copii pe banda rulanta. Copiii unesc, pentru ei se fac compromisuri.

9 răspunsuri:
| a răspuns:

Buna!
1. Multe persoane se casatoresc doar pentru a mosteni niste bani sau multe bunuri mteriale. Altii se casatoresc doar ca sa aiba un partener de viata care sa-l intretina( in special barbatii). Altii se casatoresc doar ca-sa aiba un partener la pat( tot barbatii). Divorteaza pana la urma deoarece atunci cand partenerii nu mai simt nicio atractie pentru celalalt sau daca nu mai au bani sau daca nu se mai iubesc, etc. ei divorteaza care este cea mai simpla metoda de a scapa unul de celalalt( avantajul ii survine femeii care primeste pensie alimentara +jumatate din bunurile casniciei).

2.Da, ai dreptate. Daca luam de exemplu un actor ne vom da seama ca, daca e trecut de 25 de ani a fost casatorit de nu stiu cate ori. Dece? Pentru ca aceste persoane au bani si isi permit multe divorturi si casatorii. Se casatoresc ca sa nu fie singuri si ca sa nu fie vorbiti de presa ca nu sunt casatoriti. Eu urasc cand vad asa ceva la televizor. Urasc personalitatile care lasa presa sa difuzeze nuntile lor la tv. Unii mor de foame iar ei se casatoresc de mii de ori. Pana la urma, banii sunt totul pentru unii. Foarte, foarte rar vei vedea personalitati care se iubesc cu adevarat si care nu s-au casatorit de 2 ori. Stiu, nu este treaba mea ca ei se casatoresc de cate ori vor ei dar mie imi vine greata cand ii vad cum se lafaiesc in bani iar alti mii de omanei n-au ce manca ..Asta-i perspectiva mea.( examineaza cazul sotilor Columbeanu ca sa-ti dai seama de fapt ce-i ala divort si inselare adevarata).

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

In fata lui Dumnezeu si actul conteaza, pentru ca altfel e considerat fornocatie.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Se casatoresc sa fie in rand cu lumea.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Casatoriile in ziua de azi se fac mai mult din interes nu din dragoste si de aceea sunt si divorturile... Trist dar adevarat!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sa se veseleasca o data in viata, sa treaca in c.v.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

1 - Daca nu te mai intelegi cu persoana respectiva...trebuie sa divortezi!

2- Deci nu mai trebuie sa mergem la scoala...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Casatoria este un simplu act
oamenii cu studii superioare divorteaza atunci cand se cearta des cu partenerii lor de viata/dispare atractia sexuala
unii oameni influenti nu divorteaza de frica, ca sa nu li se pateze imaginea pentru ca in Romania divortul este perceput gresit si aici are o mare vina si religia

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Lumea in ziua de azi e cu susul in Jos, unii se casatoresc pentru castiguri materiale parerea mea, mai e ceva (este multa prostie) mai ales la persoanele cu studii superioare...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează