anonim_4396
| Anonim întreabă:

Știi ce te așteaptă dincolo de moarte exact? De unde ești așa sigur că nu mai exista nimic?

7 răspunsuri:
| halogen001 a răspuns:

Stiu ce ma asteapta, adica nimic. Am vazut ce i-a asteptat pe toti cei care au murit deja,

| DoctorUnivers a răspuns (pentru halogen001):

N-ai de unde să știi.Ai vorbit tu cu ei? Cu fiecare ce a murit să îl întrebi ce face acum?

| halogen001 a răspuns (pentru DoctorUnivers):

Bine ai pus problema. Daca eu nu am vorbit cu ei, tu nu ai vorbit cu ei, atunci cine a vorbit? Cine poate sa te asigure ca fanteziile sunt reale, daca nimeni nu vorbeste cu ei? Poti crede niste mincinosi?

| halogen001 a răspuns (pentru DoctorUnivers):

Foarte corect ai pus problema. Asa cum n-am vorbit eu, tot asa n-ai vorbit nici tu si tot asa n-au vorbit nici altii si atunci nu poti sa asculti ce prostii inventeaza unul si altul si sa zici ca sunt adevarate. Morti vii n-ai vazut, cu ei n-ai vorbit si atunci nu raman decat fanteziile inventate de unii si de altii. De asta nu ne asteapta nimic, pentru ca asta e edavarul. Am vrea noi sa ne astepte Raiul, dar acela e pe hartie.

| iurii75 a răspuns:

Cel mai bine știe acest lucru Cel care l-a creat pe om.
Iar El a spus în cuvântul său ( Ecleziastul 9). 5 Fiindcă cei vii știu* că vor muri, dar cei morți nu știu nimic și nu mai au nicio răsplată, căci până și amintirea li se uită. 6 De asemenea, iubirea lor și ura lor și gelozia lor au pierit deja și nu mai au parte de ceea ce se face sub soare... 10 Tot ce găsește mâna ta să facă, fă cu toată puterea ta, căci în Mormânt*, locul unde te duci, nu este nici lucrare, nici plan, nici cunoștință, nici înțelepciune.
Totuși aceasta nu înseamnă că pentru cei care au murit nu mai este nici o speranță. Pentru că cel care ia creat a promis o înviere.
Faptele 24:15 Și am în Dumnezeu speranța pe care o au și oamenii aceștia: că va fi o înviere atât a celor drepți, cât și a celor nedrepți

| marinaru777 a răspuns:

Prea putini stiu unde ajung si anume sfintii, vezi filmul Ostrovul, ingerul rus Otroc etc

| AndrElle a răspuns:

Exista, sufletul purcede. Își găsește locul. Depinde cum au trăit, bine sau rău.