|

"Tristeţea şi bucuria depind mai mult de ceea ce suntem, decât de ceea ce ni se întâmplă." (-Multatuli-)Prin ceea ce suntem, putem oare păstra "bucuria" indiferent de ceea ce ni se întâmplă?

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

"Tristeţea se poate descurca şi singură, dar, ca să fie ea insăşi, bucuria are neapărată nevoie să fie impărtăşită cu cineva" Mark Twain
Bucuria vine din interior, " învaţă să iubeşti un lucru uşor pentru că e trecător. "

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Da.Pentru ca bucuria este copilul ocupației și constituie starea de spirit normala a omului.Tristețea este un element destul de dominant al vieții iar bucuria este rațiunea existenței noastre. Daca in lume nu ar fi și tristețea care sa dea vieții un fond, ar fi cea mai stupida și de prost gust comedie. Bucuria ne insuflețește cu atat mai mult cand urmeaza unei tristeți peste care se ridica și o invinge.Incetarea oricarei tristeți este ea insași o bucurie.
Tristețea și bucuria fac lumea și umplu sufletele noastre.Cine nu le iubește pe amandoua, nu cunoaște cu adevarat prețul vieții.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Trebuie sa inveti sa nu intorci capul atunci cand explodeaza o bomba in spatele tau. Daca un lucru, oricat de rau ar fi nu reuseste sa-ti schimbe starea atunci da, esti perfect bucuros, bucuria ta este pastrata.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează