|

Un credincios ar fi trebuit sa stie sa raspunda la toate intrebarile legate de D-zeu, tu ai intrebari la care nu poti raspunde sau nu iti pui intrebari daca da de ce nu?

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Eu ma intreb de ce a permis 11 Septembrie

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Un om credincios a lui Dumnezeu are nevoie de intrebari, Pe parcusul intregi vieti, Daca cerceteaza scriptura ii se vor pune multe intrebari in cap, Iar intrebari nu vor mai fi numai atunci cand vom fi in cer.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Tocmai de-asta am devenit eu atee, că mi-am găsit răspunsurile fără Dumnezeu, am optat pentru ceva realist.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Imi pun intrebari.am si indoieli, in legatura cu multe prbleme legate de religia ortodoxa.citesc studiez si caut sa-mi lamuresc toate. asa cum biblia ne invata si cum este scris; ca viata vesnica este aceasta; omul sa adune cunostinta despre tine si despre cel pe care l-ai trimes tu in lume.si comtrar prostiei vehiculata de unii prosti care nu stiu unde au vazut, citit sau auzit; Crede si nu cerceta, iti spun ca in biblie scrie, cercetati toate in jurul vostru si alegeti ce este bun.cautati si veti gasi, intrebati si vi se va raspunde, bateti si vi se va deschide.cine ma va cauta, cu toata convingerea lui.cu tot sufletul lui si cu toata dragostea lui, voi iesi in intampinarea lui, voi intra cu el si voi cina cu el, si unde se roaga doi in numele meu, eu voi fi al treilea. dar nu poate nimeni raspunde la toate intrebarile decat numai cel care este cuvantul intrupat, care s-a rastignit si a inviat a treia zi, dupa scripturi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Baiatu intrebarile tale nu sunt vrednice sa le pui, nimeni nu stie raspunsul la aceste intrebari, nici siinta, se da doar cu presupusul.
Dumnezeu stie, pe noi nu ne duce mintea, pentru-ca mintea noasta nu e dezvoltata de nici macar 10%.
Desigur ca poate fiecare are intrebari la care nu stiu respunsul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează