Toate astea se intampla datorida egoismului uman si departarii oamenilor de Dumnezeu.Neasculatea fata de Creatorul nostru duce omenirea in asa hal!
Dc generalizezi? dc trebuie femeia aia violata sa sufere ca oamenii nu cred in dumnezeu? Si cel care nu crede in dumnezeu sa duca o viata lipsita de griji. Unde e voaia lui dumnezeu?
Dsfrânaţii afirmă că "el trăia după nici o normă morală"? Ruşine atunci desfrânaţilor pământului să arunce cu noroi tocmai ei cei care probabil au cunoscut în viaţa lor doar desfrânarea. Mai bine le-ar fi ruşine de ei înşişi!
Pentru a nu arunca cu noroi în memoria sa, este suficient să fii puţin sincer cu tine însuţi. El a trăit totuşi în legalitate "matrimonială" (chiar dacă a avut trei căsătorii- a cinstit această instituţie a familiei).
Ruşine desfrânaţilor pământului să arunce cu noroi tocmai în cel datorită căruia au auzit ei vorbindu-se de creştinism în Europa!
Întotdeauna depăşit numeric de adversari pe câmpul de luptă (având uneori de până la 10 ori mai mulţi adversari), nu a fost însă depăşit şi de situaţie, pentru că legătura lui cu Dumnezeu a fost puternică prin Biserică şi prin duhovnicul pe care îl avea, la care se spovedea şi de la care lua sfatul împreună cu binecuvântarea lui Dumnezeu.
Voievodul Ştefan cel Mare a fost cel datorită căruia unele cârcotaşe iehoviste nu sunt astăzi fanatice închinătoare la Mahomed.
El a apărat creştinismul, şi-a apărat neamul de sclavia Imperiului Otoman, de transformarea în paşalâc turcesc (cum au suferit sârbii, ungurii şi grecii, o dominaţie sufocantă din partea islamiştilor), a apărat fetele şi femeile acestui neam de "necinstire" şi de deportarea în vastul imperiu otoman, şi-a apărat ţara de distrugere şi robie, limba, vatra şi istoria.
Dar de unde să ştie lucrurile astea, nişte trădători de neam, chiar dacă aceste lucruri se cunosc de prin clasa a IV dacă nu mă înşel...
De la tot ce se intampla pe pamant este voia lui dumnezeu, am ajuns la dumnezeu e de neinteles. NU frate totul e foarte simplu, totul pe pamant se bazeaza pe probablitati, favorabile sau nefavorabile. nu e nici o voie de zeu aici
Nimic nu se intampla din intamplare.Toate sunt oranduite de Dumneze?
qgenius153 întreabă: