Dumnezeu nu exista. Orice argument in favoarea unei zeitati a fost deja dezbatut si zdrobit.
Religia este doar un mijloc de control in masa, nici eu nu cred in zei, draci, fantome si duhuri dar fara religie poate am fi doar niste salbatici... insa nici ce au facut evrei cu canoniti nu mi se pare normal. Si sunt atatea relatari fara posibilitati incat ...parca ar fi o povestire de adormit copiii.moise a despartit marea, noe si arca lui(cum a adus ala ursi polari pe arca, unde a tinut balenele care sunt enorme) si in plus asta ar insemna ca am fi toti rezultatul unui incest avand in vedere ca noe pe arca nu a avut decat familia lui si in plus nu cred ca era in stare sa construiasca o ambarcatiune de o asa dimensiune
Nu.Nu sunt ateu, dar nu cred.Ratiunea e mai puternica decat inima.Recunosc ca am unele indoieli uneori si se poarta o lupta in mine, dar ajung la acelasi raspuns mereu.
Te referi daca este normal sa crezi intr-o religie politeista in 2012? Pai de cand a aparut prima credinta politeista (cea in care crezi in mai multi zei ) idea sa propagat pana si in crestinism. Orcat de monoteisti (credem in un singur om ) neam da noi de fapt nu ne rugam numai la Dumnezeu, ne rugam si la sfantul X si sfantul Y. Deci da mi se pare normal, e cam aceeasi chestie numai ca e imbracata in alte haine
Hai dale drek de religi fiecare crede in ce vrea intodeauna o sa fie dezbateri pe prostiile astea batetiva cat vreti oricine vrea sa dovedeasca ceva cu religia lui ee degeaba
eu1893 întreabă: