Deci ești indiferent la faptul că vei arde o eternitate în iad?
Auzi bai "IubescRomania"
Un creator sfant in adevaratul sens al cuvantului, este pur, are o inima curata, eu asa stiu.
Nu comanda la altii, incepe razboaie, isi exprima nemultumirile intr-o carte cu basme, isi pune copilul sa sufere in ultimu' hal pe mana unor nemernici care il omoara pe un lemn, sau isi condamna la suferinta vesnica copii(oamenii)? atat te duce capu si pe tine ce sa-ti zic...
Biserica: "Hai sa inventam o minciuna credibila cu iadul vesnic, ca sa bagam frica in oameni, ca sa fie cuminti sa nu cumva sa aiba curajul sa fie hoti ca si noi(preotii, politicieni etc) bvo.
Wow, hai sa vedem daca iti place raspunsul:
cred ca D-zeu exista, dar nu cred nici macar o idee ABSOLUT VAGA din religie
incepand cu multpreaIMBECILUL: D-zeu te "iubeste"
pentru ca isi arata "dragostea" tragandu-ti-o si pe fata si pe spate cat mai rau!
si sa nu ma iei cu "binele mai mare" pentru ca am doua problele "mici:
1. TE CONTRAZICI SINGUR, D-zeu nu ma iubeste pe mine, isi iubeste "binele mai mare" si mi se rupe, oricare ar fi binele ala
2. dar MAI ALES, sunt o fiinta inteligenta si constienta de sine insusi, asa ca, binele mai mare e o chestie pe care ar trebui sa fiu rugat si apoi sa il accept, NU SA IMI FIE INFIPT PANA SUS UNDE SOARELE NU PATRUNDE, CA IMI PLACE SAU NU!
De vreo 6 ani, nu.
Nu e ca si cum inainte de acei 6 ani credeam prea mult, dar eram speriat de iad, asa ca nu prea aveam de ales decat sa cred fortat.
Asta nu a ajutat deloc la problemele mele mentale deja existente.
De cand nu mai cred duc o viata mult mai fericita si sunt mult mai impacat cu mine insumi.
Sa nu mai mentionez ca mi s-au deschis ochii la multe lucruri pe care inainte nu le vedeam din cauza ca eram orbit de religia asta toxica.
Categoric.
Cu fiecare zi ce trece sunt tot mai convins de existența lui. Si de faptul că peste foarte puțin timp va interveni în conducerea umană.
Lilia2621 întreabă: