| mentholinks a întrebat:

Vreau sa-i intreb ceva pe credinciosii care se roaga la Dumnezeu. Deci Dumnezeu permite ca copii mici sa moara de foame, sa fie violati, sa fie rapiti si omorati pentru organe si in acelasi timp va asculta voua rugaciunile penibile in care ii cereti sanatate, pace si prosperitate?

85 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| GolopențaAdrian a răspuns (pentru Holiday):

Incheiem subiectul

| GolopențaAdrian a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

Din tarana acum incheiem subiectul ca vad ca aveti pofta de circ

| xerxes1 a răspuns:

Spalatii pe creier dau vina pe diavol.Ca sa inceapa sa gandeasca cu propriul creier cred ca mai avem de asteptat cateva mii de ani.

Da este adevarata

| Holiday a răspuns (pentru GolopențaAdrian):

Care subiect? La aberatiile enuntate de tine te referi? Daca tot le-ai facut, macar asumati-le si eventual alta data gandeste inainte sa te apuci sa bati campii.

Daca nu crezi in Dumnezeu nu are rost o asemenea discutie

| Holiday a răspuns (pentru GolopențaAdrian):

Tu asa crezi in spiridusul tau? Acceptand niste fracturi de logica doar de dragul povestii?! De asta am spus mereu, credinta in astfel de personaje necesita destul de multa lipsa de inteligenta, sau o oarecare tulburare psihica.

Toate sunt create de Dumnezeu

Mai lasa-ma cu tampeniile astea de doi bani pe care le spui

Mai lasa-ma cu tampenii de doi bani

| anonimg a răspuns:

Dacă Dumnezeu nu există, atunci oamenii se roagă în van; dar dacă Dumnezeu există, atunci El va judeca pe toți oamenii care n-au făcut nimic pentru copii aceia. Copii aceia vor fi mântuiți, și ei vor fi judecătorii acelora care au trăit nepăsători față de acei copii. Este scris că astfel de oameni mai bine își legau o piatră de moară de gât și se aruncau în mare decât să facă rău copiilor.
Și când a spus asta, Mântuitorul nu a exagerat. Plânsul și scrâșnirea dinților va fi în ziua judecății lui Dumnezeu. Oamenii vor simți acel chin pe care Mântuitorul l-a simțit în grădina Ghetsimani: despărțirea definitivă de Dumnezeu. Și dacă din pricina aceasta I-au apărut sudori de sânge prin piele Domnului Hristos datorita agoniei, nu vreau să îmi imaginez prin ce va trece cei răi care refuză astăzi să-și mărturisească păcatele și să fie curățați în sângele lui Isus Hristos.
Oamenii chiar cred că lucrurile spirituale sunt povesti; ei cred că dacă facem răul și nu ne vede nimeni care să ne pedepsească vom scăpa. De aceea oamenii fac răul: că Dumnezeu nu pedepsește imediat. Nu o face, pentru că El lasă răufăcătorului timp de pocăință. Dacă răufăcătorul moare nepedepsit de Dumnezeu, atunci el nu va fi mântuit. Dar dacă este pedepsit de Dumnezeu pentru răul făcut, atunci există speranța că și-a cerut iertare pentru răul făcut și că va putea fi mântuit. Orice faptă a noastră, orice gând și cuvânt (bune și rele) -toate sunt notate cu o acuratețe desăvârșita în cărțile cerești.

| GolopențaAdrian a răspuns (pentru anonimg):

Omul fara Dumnezeu nu poate fi mantuit

| GolopențaAdrian a răspuns (pentru anonimg):

Frumos raspuns dar nu toti de pe acest pagina cred asa ceva

| RAY a răspuns (pentru GolopențaAdrian):

Satana este un slujitor la curta lui dumnezeu, ce face satana mai exact? da-mi versete cand el face ceva fara voia lui dumnezeu

Dumnezeu e perfect
nu e perfect, o recunoaste chiar el cand afirma ca regreta ceea ce a facut

Care dumnezeu?
crestinism
islam
iudaism
care dumnezeu vorbim noi acum

| RAY a răspuns (pentru anonimg):

Dumnezeu spune ca inainte de mine si dupa mine nu a fost nu va fi vreun mantuitor, deci iisus nu este un mantuitor https://books.google.ro/......tps?/books

Omul care crede ca cineva e egal cu dumnezeu merita omorat cu pietre

| mentholinks explică (pentru GolopențaAdrian):

Eu am intrebat daca iti asculta tie rugaciunile in timp ce se intampla cu copiii aceia ce se intampla.

| GolopențaAdrian a răspuns (pentru mentholinks):

Pai Dumnezeu poate asculta rugaciunile

Nu mai raspund la aceste intrebari ca voi vreti circ

| GolopențaAdrian a răspuns (pentru RAY):

Pai Antihristul o sa se dea Dumnezeu

| GolopențaAdrian a răspuns (pentru RAY):

Dumnezeul pocaitilor adica cel din Biblie