| 4evergentleman a întrebat:

1.Voi aveți prieteni, viața socială sau sunteți solitari/mizantropi?

2. Daca ești mai tăcut ce boala psihica sau tulburare poți avea? Ca pe depresie nu poți da vina că am citit cum unii aveau depresii cronice de peste 10 ani dar aveau prieteni și erau sociabili! Poate fi un retard mintal sau de ce un om e mai tăcut,nu ii place sa socializeze cu lumea? Sa resemnat și a ales sa fie solitar! Vad oameni care au câteva clase și discuta chestii foarte interesante,au carisma,șarm,am văzut și boschetari care aveau șarm și erau sociabili,te atrăgea prin prisma personalitatea lor! Daca un om e plictisitor și mai tăcut ce boli tulburări poate prezenta? Sau poate fi de la depresie,anxietate sociala? Sa alegi sa fii mizantrop,fara prieteni,fara viață socială? Autismul este exclus că în cazul meu sufăr că nu am interacțiuni interumane,pe ei nu îi deranjează ca sunt mizantropi că nu au familie,prieteni pentru ei e o normalitate! Ar putea fi tulburare de personalitate schizoida? Poate depresia sa îți distrugă in halul asta viața și fobia sociala? Și să fie excluse schizofrenia,autismul,tulburarea schizoida,schizotipala? Sau o fi lipsa abilităților sociale, de comunicare? Dar astea tot de la o tulburare provine!
Retard mintal cum îți poți da seama că ai? Sa fie asta un motiv pentru care un om e tăcut retardul mintal sau poate fi tăcut și inteligent?


3. Oare ești nebun daca nu ai prieteni și familie după 30 de ani?

Eu la învățătură am fost un elev bun dar pe plan psihosocial sunt praf,nu știu dacă e de la introvertism sau depresie,cert este că am fost un tip șmecher dar de mic copil eram mai retras și tăcut,nu mă deranjează că sunt retras am avut numai prieteni care numai rău mi-au făcut,mă deranjează și sufăr că nu sunt sociabil,că sunt plictisitor,dar nu știu dacă e de la depresie sau așa sunt eu! Am întrebat medicul psihiatru de schizofrenie și autism și a zis că nu am,și de IQ a zis că am un IQ normal dar sa fiu așa retras mi se pare prea ciudat sa fiu izolat,sa nu am prieteni,familie,tot ce fac in ultimă vreme e sa merg la păcănele,ce e ciudat e că am inceput sa comunic cu unii deși nici nu ii cunosc și țigani și români și interlopi eu mai schimbam o vorbă cu ei desi câțiva ani parca eram mut nu comunicam cu nimeni, nu simțeam dar anxietatea mea era la un nivel extrem de grav dar și când nu aveam eram aproape la fel!
4.
Voi vă regăsiți în ce am menționat prin prisma acestei întrebări?
Cum pot sa fiu un tip atrăgător,interesant daca sunt mai tăcut? Eu nu sunt timid sunt tăcut deși cu unele persoane comunic dar nu sunt sociabil, sincer acum câteva zile m-am dus la un cazinou și fetele alea vorbeau NON STOP, rămăsesem mai mult uimit de cat de vorbărețe sunt decat de faptul că eu am pierdut 4400 de lei la păcănele,mă întreb ce caut eu în lumea asta, într-o lume de extrovertiti,oameni foarte sociabili,mă întreb cum o sa supraviețuiesc eu într-o lume atât de sociabila, și e frustrant că sunt și persoane cu 2-3 clase care sunt foarte sociabile care sunt inculte,analfabete și agramate dar au șarm,carisma și SCOALA VIEȚII!
Medicul mi-a zis că un om tăcut așa rămâne nu se poate schimba

Eu fiind mai tăcut nu cred că o să îmi pot face iubita,familie,nu sunt așa de tăcut dar nici sociabil că majoritatea oamenilor!
De depresie și anxietate e clar că nu o sa mai scap, am depresie de 17 ani și anxietatea e cronica,și depresia și insomnia, toate 3 sunt cronice!
Ar fi o idee buna sa nu mai exist? Sa îmi pun capăt? Sincer nu mă pot acepta așa,toți sunt sociabili eu sunt relativ asocial și retras,nu îmi pot găsi liniștea sufletească,lăuntrică că sunt tăcut,nu știu cărei fete i-ar placea un bărbat tăcut
Sau sunt așa de la depresie și că nu am încredere deloci in mine?
Care sunt cauzele unui om tacut/indiferent?
Mama mea nu avea nici o clasa,era inculta,analfsbeta dar era vorbăreață,avea șarmul ei,o găseau atrăgătoare multe persoane,era sociabila,vorbea cu toată lumea pe unde se ducea,o plăcea multa lume eu am fost bun la învățătură, olimpic la engleza și premiant dar sunt varza pe socializare
Ce pot face să devin sociabil daca nu am prieteni cu care sa ies? As avea unul dar e fals,prefer sa fiu singuratic decât în preajma oamenilor fake!

Oare ce probleme am? Sa fie că părinții se băteau de fata cu mine de când eram copil și că consumau alcool abuziv,că era mereu scandal și certuri? Sau de la lene sunt tăcut,că mi lene sa vorbesc? Că sufăr și de lene cronica laughing
Răspundeți sincer, fiți obiectivi, integri! Ce naiba se petrece cu mine?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Ca sa scapi de pacanele! Este singura ta sansa! Stiu ca ai o stiuatie grea, dar macar mai ai rude care iti trimit bani, isi fac griji pentru tine. Continua sa bagi la aparate, vei pierde si rudele si suportul financiar. Vei fi si mai singur si mai sarac, si mai dependent. Este clar ca nu poti sa te lasi de unul singur, chiar tu ai spus asta. 1an de zile la o manastire prin maramures sau moldova, te poate salva. Daca nu faci asta, peste o luna doua, iar postezi pe TPU ca ai pierdut toti banii si ca vrei sa te sinucizi. Treaba ta, faci cum vrei, dar baiatul ala pufulescu, ti-a zis bine. Dumnezeu sa te binecuvanteze

13 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Ma omori cu intrebari atat de lungi, e dureros.
Patternuri clinice de personalitate: prezinta cote ridicate la scalele
Schizoid - 85
Evitant - 70
Depresiv - 75
Ego-distonic - 75
2. Accentuari de personalitate: prezinta cote ridicate la scalele
Schizotipal - 71
Borderline - 75
Paranoid - 70
3. Sindroame clinice: prezinta cote ridicate la scalele
Anxietate - 68
Somatoform - 63
Bipolar: Maniacal - 69
Distimie - 69
PTSD - 72
4. Sindroame clinice severe
Tulburare de gandire - 68
Depresia majora - 61
Tulburare deliranta - 75

| 4evergentleman explică (pentru RAY):

Ce e ego-distonic? Ai uitat de psihopatism că am momente când nu am mila pentru nimeni și momente când am mila fata de o categorie de persoane ( saracii și bolnavii) asta exclude tulburarea schizoida că ei nu pot empatiza nu știu ce e aia,eu știu să empatizez cu cei bolnavi. Da,și tulburarea de personalitate evitanta posta fi available in cazul meu deși cred că de fapt anxietatea e la mijloc din cauza unor traume cu țiganii!
E greu sa aflam ce probleme avem nici Psihiatrii nu pot cu exactitate,ce mă deranjează este că sunt tăcut, plictisitor, nu am vitalitate nu sunt dinamic, plin de energie.
Ai dat un răspuns surprinzator de inteligent, nu mă așteptam, chiar apreciez! Poate sunt psihopat who know? Că sunt malefic uneori laughing numai că mă controlez!

| RAY a răspuns (pentru 4evergentleman):

După cum sugerează prefixul ego-ului, acest element contrar convingerilor este parte sau produs al propriei ființe: este o negare a sinelui.

e un copy paste dupa rezultatele mele, faza aiurea e ca psihiatra nu crede ca am adhd, desi am fost la pshioala recomandata de ea, nu stiu ce sa fac, cica m-a intrebat dar ce tu vrei ritalin sa slabesti cumva, ea atat stie ai depresie

| 4evergentleman explică (pentru RAY):

La psihiatru trebuie sa mergi pentru confirmare, dar avem medici slabi pregătiți și munți nu știu să distingă simptomele ce se regăsesc la o boala și între alta care poate fi tulburare sau sindrom! E foarte greu sa dai un diagnostic precis, concludent, 100% real că nu se fac analize speciale sa reiese că ai boala cutare,în funcție de relatarea ta el îți pune un diagnostic care de multe ori poate fi eronat,superficial,înțeles eronat!
Daca te duci la mai multi Psihiatrii o sa primești diagnostic diferit, fiecare are propria percepție, experiență, sau mai putina experiență și o sa primești păreri diferite, domeniul psihiatriei nu a ajuns nici în 2023 la un nivel fundamental,nu au o evoluție,ei nu cunosc nici mecanismele bolilor psihice,nici oamenii de știință nu pot!
Mergi totuși la un psihiatru și o sa afli nu la un psiholog! Userul donsavas știa la ce medic sa te îndrume,el le știa foarte bine cu psihologia,psihiatria dar și prietenul tau știe mosotti,și eu știam extrem de multe dar am luat-o randeaua de la păcănele nu mai citesc nimic. Da,anxietatea și depresia afectează funcția cognitivă,atenția, memoria,concentrarea,atenția distributiva și nu e ușor să faci un diagnostic de diferențiere,de fapt în multe boli psihice acestea pot afecta funcția cognitivă grav și nu e mare diferență intre ele și ADHD,simptomele se aseamănă foarte mult!
De exemplu într-o depresie recurenta și bipolaritate din nou nu e ușor că stările depresive se schimba foarte ușor și frecvent, și mai sunt câteva simptome care se aseamănă între ele izbitor cam la fel cum e tulburarea schizoida și cea schizotipala unde totuși sunt ceva diferente dar se aseamănă foarte mult. E complicat, și de o complexitate vasta ce ne depășește pe amândoi, bolile astea, tulburări ce sunt sunt de o complexitate incredibila că multe se seamănă foarte mult intre ele că și manifestare

| RAY a răspuns (pentru 4evergentleman):

Testul era prea in alb si in negru in testul milton, dar testul diva e mult mai concludent,aici nu e vorba de pregatire si rea vointa, daca pshioalaga da un rezultat clar, ba mai mult o si cunoaste, am sunat o de fata cu ea, a spus clar ca am, e pshiolog clinician

| 4evergentleman explică (pentru RAY):

A confirmat că ai ADHD? Oricum ca inteligenta ești peste multi useri de aici și dacă ai avea autism ești un tip destept, mai puțin destept in momentele când dai vina pe fizic pentru nereusitele tale cu fetele, de fapt la baza sunt alte frustrări și ca mecanism de apărare ai ales o metoda "ingenioasă" de a da mereu vina pe fizic deși e o percepție distorsionată, eronata! Sunt useri pe aici mai urâți decât tine care sunt sigur că au gagici sau parte de sex cel puțin.

| RAY a răspuns (pentru 4evergentleman):

Da, e clinic dovedit, dar eu stiam asta din ianuarie de cand am facut testul online, nu sunt autist doar borderline

| 4evergentleman explică (pentru RAY):

Deci nu ai nici autist nici ADHD ci borderline? Am văzut multi oameni internati la nebuni din cauza asta, fete foarte frumoase și deștepte, evo tulburare gravă cronica, e bine că nu ai ajuns și tu la spitalul 9
Ce sa zic.îți doresc multă sănătate și sper că îți vei găsi o gagica care sa te iubească așa cum ești, prost oricum nu ești doar atunci când dau vina pe fizic! La fete le plac băieții șmecheri ăsta e chestia și tu nu ești șmecher nu te ajuta ADN-ul, ele sunt atrase de șmecheri și de bad boys și tu nu ești! Nu le plac băieții cuminți, liniștiți lor le place să fie dominate și să aiba parte de adrenalină și tu fiind cuminte nu poți să le oferi așa ceva pe oferă băieții răi, dar bine am văzut și băieți ce aveau fata de dă-mi 5 mii,pampalai cu iubita așa că oricine își poate găsi, relevant e sa se asemene cu tine, una sănătoasă nu cred că o să stea cu tine doar o fata care are probleme relativ la fel, dar nu se știe, viața e imprevizibila!

| RAY a răspuns (pentru 4evergentleman):

Ai inteles fix pe dos, sunt confirmate clinic, borderline e mai specific feminim cu un grad mare de sinucidere de fapt e pe locul 1 la sinucideri

| GabiDumitrescu a răspuns:

1. Da si da. Stiu, suna fudged up. It is.
2. Iti pui prea multe intrebari ca sa fii retardat. happy Anxietate sociala din cauze multiple. Se mai calmeaza cu varsta. Si trebuie sa si vrei cu adevarat sa iei din carapace. Nu cred ca e ceva imposibil de invins, cel putin in cazul tau.
3. Deloc.
4. Partial. Sa vedem si cum o sa ma regasesc dupa divort.winking

Sinuciderea de obicei nu e o solutie. In cazul tau, cu siguranta nu e. Nu stiu ce sa zic de "lene cronica" dar poate ca inainte de orice ar fi cazul sa te apuci serios de miscare/iesit din casa. Nu conteaza ca nu ai cu cine. Tu esti destul.

| J0B0MAT a răspuns:

1.am ceva acolo cât de cât
2. poti avea multe boli sau niciuna.
3.da poți fi.sau nu.
4.da și nu.adică și eu mai am momente depresive și chestii dar reușesc să trec peste.
Problema ta ar fi că îți faci prea multe griji.Fii mai chill și mai încrezător.

| 4evergentleman explică (pentru J0B0MAT):

Nu pot fi că văd inculți,agramați,analfabeți funcțional care sunt sociabili și au prieteni,iubite și eu care am fost foarte bun la învățătură și sunt relativ inteligent sunt varza că sunt tăcut,nu am personalitate! Sau poate așa cred eu că sunt relativ inteligent,poate sunt prost cine știe!? Cert e, că nu mă pot acepta că sunt tăcut, că nu sunt sociabil, e ciudat că înainte nu mă deranjau aceste lucruri, acum sufăr mult din cauza asta nu mă pot acepta

| J0B0MAT a răspuns (pentru 4evergentleman):

Atunci da, ești puțin prost.

| 4evergentleman explică (pentru J0B0MAT):

De la depresie sunt așa și anxietate și singurătate că locuiesc singur mi-au murit părinții, eu am o depresie gravă de aia și joc la păcănele! De la depresie și anxietate sunt tăcut și plictisitor că eu nu sunt așa îmi place să fac glume sa fiu glumeț dar da, debit verbal mare nu am nici alții nu aveau și erau extrem de inteligenti nu prosti! Mie mi-a distrus viața depresia nu toate depresiile sunt la fel, daca nu aveam probleme acum eram la agățat gagici, mă distram aveam prieteni dar nu te poți pune cu o boala atât de grea singur sa nu te sprijine nimeni moral singur nu prea poți să ieși! Puteam sa iau tratament dar na m-am dus la păcănele dar nici asta nu are legătură cu prostia ci cu dependenta
E imposibil sa scapi de depresie severa fara tratament dar nici el nu face minuni!

| J0B0MAT a răspuns (pentru 4evergentleman):

Nu,prostia e una.Depresia alta. Ești prost când nu îți dai seama că trebuie să faci eforturi să scapi de problemele tale.Sau măcar să le diminuezi.Să încerci.Cu toții avem probleme.De unele nu scăpăm niciodată, dar reușim să le diminuăm, nu le lăsăm să ne strice fiecare zi.
Viața toată e o luptă.Nu e un paradis veșnic pentru nimeni. Unii duc lupte mai grele decât alții.Sunt mulți cu depresii, anxietate, timiditate care încearcă mereu.Cazi și te ridici, nu rămâi la pământ.Alții au probleme mai grave, nu au mâini, picioare, au boli pe care le duc toată viața.Și mulți fac depresie din cauza asta, mulți poate o aveau.Cu toate astea, mulți reușesc să se redreseze.Să capete mai multă încredere, relaxare și să se bucure de cele mai mici lucruri. Oameni puternici, deștepți.
Restul sunt slabi și proști.Nu e bai, asta e. Unii nu se pot schimba sau nu vor să se schimbe schimbe.
Și dependența e tot o trăsătură a oamenilor slabi și proști.Sunt destui care reușesc să scape de orice dependență, cu tratamente, ajutor și voință.
Nu veni să spui că e imposibil când nu încerci să faci un minim de efort.Nu te mai plânge degeaba, dacă crezi că e imposibil și nimic nu va avea efect la tine.Eu ți-am spus care ar fi problemele și cum ai putea încerca să rezolvi. Dacă nu, rămâi așa și nu te mai plânge.

| 4evergentleman explică (pentru J0B0MAT):

Majoritatea nu scapă de dependenta,mai ales de cea de fumat sau băut! Tu nu ai trecut prin așa ceva și nu ai cum sa înțelegi că la o depresie gravă e foarte greu sa mai lupti întruna de ani de zile,unii oameni nu dezvolta depresie orice problema ar avea și handicapați de ar fiindca nu se naște cu defect genetic,unii prin oricate traume trec nu dezvolta depresie,nu îmi vorbi tu mie de depresie că ești prost făcut grămadă că nu înțelegi că îți ia toată motivația și energia,ambiția,determinarea,te pune la pamant unii scăpa de așa ceva unii îi pot face fata alții nu fiindcă depresie sunt diferite nu toate se manifesta la fel,unele sunt distrugătoare nici măcar marile vedete internaționale nu le-au putut face fata,aia nu au luptat nu au muncit, au făcut de toate și nu a mai putut face fata că e boala foarte complexă pe care puțini o înțeleg. Eu vreau sa mă schimb dar nu am energie, motivație deloc că așa se manifesta depresiile astea nu am sprijin moral de la nimeni alții trec peste așa ceva că sunt sprijiniți de prieteni de familie, familia mea e inculta așa cum sunteți multi dintre voi care nu înțelegeți cat e de gravă boala asta și ca nu oricine poate lupta cu ea, nu toți avem același psihism teapan care și asta e determinat genetic! Nu îmi spune tu mie de depresie după 17 ani că tu nu făceai fata nici un sfert, lasă-mă cu aberațiile tale că te depășește acest subiect pe tine și implicit pe alti analfabeți și ignoranți! Nu a putut lupta Robin Williams cu așa ceva care era miliardar,avea familie,faima,își putea permite orice doctor de renume sa îl pună pe picioare și nu a putut și pot eu care nu am prieteni,parintu,o familie care nu înțelege cât e de gravă boala și care crede că e in capul meu adică eu nu am așa ceva eu îmi induc de aia nu mă pot da jos nici din pat că e in capul meu! Prosti sunteți voi care sunteți superficiali și nu pricepeți că nu toate depresiile sunt grave,cu unele poți trăi bine mersi! Uita te la interlopi se omoară cu sabii se bat mereu și nu dezvolta anxietate, atac de panica mai puternici devin când alții de la o simplă bătaie rămân nenorociți pe viață, suntem diferiți, tu și mulți alții nu știi să distingi o depresie gravă fata de una moderată voi aveți impresia că toate depresiile se manifesta la fel! Tu nu rezistai cu așa ceva nici pe un sfert îți puneai ștreangul la teorie toți sunteți buni la sar sfaturi și eu sunt campion la teorie practica ne omoară. Oi fi că joc acolo nu zic nu, dar nu îmi spune de depresie că habar nu ai cat e de serioasa boala asta și eu am și atacuri de panica in public îngrozitoare care se manifesta fizic prin tremurat nu mai mâncați ce nu trebuie că mulți dintre voi nu ați putea lupta cu așa ceva! Multi se sinucid din chestii banale și psihologi cu grămada s-au sinucis nu poți să înțelegi ceva ce te depășește și nu ai trăit și repet nu toate depresiile sunt grave nu oricine dezvolta depresie gravă!

| J0B0MAT a răspuns (pentru 4evergentleman):

Jesus, nu îmi spune mie de depresie. Știu totul despre ea până la metode de sinucidere minuțios gândite.Și cu toate astea, îți spun că sunt lucruri mult mai grave.Cu mult.De dependență nici nu mai zic.
Nu te mai crede buricul pământului și că alții nu au trecut prin ce treci tu.Mulți de aici au trecut și prin asta și prin altele mult mai grave. Mulți nu se simt confortabil să spună prin câte au trecut, dar nu presupune că știi prin ce bătălii au trecut alții.Din ce spui tu aici ești un mare plângăcios care crezi că tu o duci cel mai rău și nu vrei să faci nimic pentru a-ți fi mai bine. Ceri sfaturi pe aici, dar nu accepți nimic.Ce vrei să îți spunem că ești cel mai oropsit de soartă? Pentru că nu ești.Problema ta mare e la mentalitate.

| 4evergentleman explică (pentru J0B0MAT):

Zi o metoda nedureroasa daca ești băiat înafara de monoxid de carbon

| 4evergentleman explică (pentru J0B0MAT):

Pai și ce ar trebui sa schimb daca e mentalitatea daca eu sunt mereu trist uneori mega trist și lipsit de energie? Sunt curios, posibil sa ai dreptate, ce se trebui sa schimb?

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

N-am prieteni
Nu e obligatoriu să ai copii/soție.
Cei cu retard mintal nu pot avea mai mult de 8 clase și le fac la o școală specială.
Eu mă simt bine așa singuratic.

| 4evergentleman explică (pentru anonim_4396):

Sunt și cu retard care au bacalaureatul,nu toți sunt idioți,sunt și foarte buni la învățătură,mai rar dar sunt cazuri nu putem generaliza!
Cei care se simt bine singuratici sunt suspecți de autism că pe ei nu îi interesează relațiile interumane,viața socială,ei se simt bine în bula lor,in cazul meu nu e așa eu sufăr,deci e exclus autismul,schizofrenia și ea că nu prezint halucinații, delir și nu am realitatea distorsionată, rămâne retard mintal sau tulburare de personalitate schizoida, sau o alta tulburare sau de la depresie și anxietate.
Bravo ție!
Nu ma pot lăsa de păcănele am incercat nu pot și azi am fost, sunt dependent

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Lasă păcănelele alea! Mi-ai spus că te-ai lăsat de ele!

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Am prieteni, dar cercul meu este extrem de restrans pentru ca asa vreau eu. Viata sociala, am avut, si pot sa am daca vreau, dar acum la 37 de ani, ma plictisec cluburile si aglomeratia. Muncesc, am acoperis deasupra capului, mananc bine, sunt recunoscator. Eu sunt introvertit, dar nu din motive de anxietate, ci doar ca asa ma simt eu bine. Si oricum in viata asta, nu de dusmani trebuie' sa te feresti, ci de " prieteni". 4evergentelman, sper sa iei in considerare sugestia lui pufulescu si sa te internezi la manastire, este chiar o idee buna

| 4evergentleman explică (pentru anonim_4396):

De ce să mă internez la mănăstire?happy

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns (pentru anonim_4396):

Sunt puțin nervos de asta am scris în halul asta de...

| 4evergentleman explică (pentru MuatafaonurContInchisDeTot):

Nu scrii corect gramatical dar ai zis că ești jumate tigan jumate turc, scrii execrabil dar asta că ești mai mult turc decât tigan

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns (pentru 4evergentleman):

Dece crezi ca uni oamenii au unele păcate grele cu multe... Căci faci rău frate și cănd făcu rău el vede știe aude Adevărul atunici... Dumnezeu nu iartă cu el nu poți fi fals Mincinos sau altele ori cad de inteligent să fi și bomba sa fi sociabil și prieteni sa ai și tot faci rău el nu iartă și știe ce face el cunoaște cel mai bine omul.

| 4evergentleman explică (pentru MuatafaonurContInchisDeTot):

Aici ai punctat bine. Da,am făcut rău și eu și cred că de aia am atâtea probleme,cred și eu în Dumnezeu dar tu o dai in extreme deja e o boala psihica gravă,pari bigot dar nu ești,eu nu cred că ești la fel de bun precum pretinzi pe aici,țiganii in general sunt perverși și ipocriți,fățarnici,jegosi,lipsiți de caracter, eu nu cred in pocăință țiganilor, și vezi că nu e vorba de rasism că sunt și eu jumate tigan dar mie mi scârbă de ei, mai ales că mi-au făcut mult rău, ar trebui exterminați 90% din ei! Sper sa nu te superi pe mine dar am o părere foarte proasta despre țigani și nu cred in vorbele lor

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns (pentru 4evergentleman):

Nu toți sunt la fel. Frate tu deja deviezi atâta de rău că eu nu pot vorbi cu tine

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns (pentru 4evergentleman):

Ce zic eu ce înțelegi tu...

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns (pentru 4evergentleman):

Eu am credință Adevărată în el da eu nu forțez pe nimeni sa creda în el cu Adevărat dacă nu vor și prefera altle drumuri și altele

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns (pentru 4evergentleman):

Dacă ei nu cred în el cu Adevărat este treaba lor dar când le vine o belea pe cap sa nu se întrebe de ce și Doamne unde am greșit ca Dumnezeu zice nu fa aia uite o sa fie rău nu fa asa uite ca nu o sa fie bine omul lacom și plin de el ce face? Tot ca el se crede superior la tot și a tot stiutor și când de de belea Doamne... Pai.

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns (pentru 4evergentleman):

Sa fi rasist este o boala grava ca să ști și ura ta pentru ei este mare greșeală nu toți sunt la fel

| 4evergentleman explică (pentru MuatafaonurContInchisDeTot):

Majoritatea tiganilor sunt la fel,tocmai că eu nu deviez anxietatea,atacurile de panica,tremurul in public din cauza ciorilor le am! Fără țigani viața era mai liniștită,mai safe,ei fac rău peste tot sunt sălbatici! Eu am zis că nu cred in pocăință tiganilor că sunt perverși, deși sunt români pocăiți care sunt la fel de perverși ca ei! Foarte bine că crezi in Dumnezeu dar înafara de a merge la munca nu ai altceva in cap, materia cenusie lipsește cu desăvârșire, numai pe Dumnezeu îl ai în cap când tu ești rupt de realitate. Fi mai șmecher și nu mai ierta când se dau fetele la tine, faci țiganii de râs laughing

| 4evergentleman explică (pentru MuatafaonurContInchisDeTot):

Daca sunt jumate tigan nu sunt rasist sunt realist, viața ar fi mai buna pentru întreaga planetă fara țigani! Fiind jumate tigan nu mă poți acuză că aș fi rasist și nici raporta pentru rasism. S-o saturat lumea de țigani, nu știu cât îi mai tolerează. Dar dacă chiar ești bun așa cum pretinzi îți doresc numai bine, într-adevăr nu toți sunt le fel, poate și tu ești diferit și civilizat.

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns (pentru 4evergentleman):

Eu muncesc cu țigani frate la munca și ști cum muncesc băieți ăia? Rupem! Mai ales când nimeres pe tura cu ei nicio șansă nau ceilalți și băieți ăia muncesc din înainte mea acolo și sunt muncitori familiști fără rahaturi și prosti la ei uni din ei sunt băieți Adevărați tu ai prins ură pe toți ca unul din ei Tea tras de ureche puți și gata ca țiganu asa ca țiganu nu știu cum greșit nu-i așa nu-i băga pe toți în aceeași oală ca nu-i deloc așa ura ta fața de ei nu va ajuta cu nimic și mai rău îți faci ție

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns (pentru 4evergentleman):

Jmecher nu însemna să fuți tot ce prinzi și sa ai femei lângă tine aia nu-i jmecher...

| 4evergentleman explică (pentru MuatafaonurContInchisDeTot):

Așa e cum spui tu boss

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns (pentru 4evergentleman):

Sper că-ți dai seama ca ura ta nu-i sănătosă și Dumnezeul încerca să-ți spună asta cum știe el mai bine ca cu ura și chinul car îl porți te poți îmbolnăvi mai rău decar aparatele eu nu vreau sa am Dreptate eu vrea sa fi bine atâta am avut de zis boss.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Scapă de dependența de păcănele și călugărește-te. Asta-i cel mai bun lucru pentru tine.

| 4evergentleman explică (pentru anonim_4396):

De ce să mă călugăresc că joc la păcănele?laughing Nu am ucis pe nimeni sunt un tip civilizat nu fac rău societății, nimănui! Sau că sunt mai tacut?laughing

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Onur n-are mai mult de patru clase.

| 4evergentleman explică (pentru anonim_4396):

Vad și eu asta rolling on the floor e băiat cuminte așa că îl scutesc de bullying

| RAY a răspuns (pentru 4evergentleman):

Ai o obsesie pentru fete, tot aduci femeile in orice discutie, detaseazate mintal de asta

| 4evergentleman explică (pentru RAY):

Da,banii trebuie sa fie primordiali! Fetele și păcănelele îți iau banii

| RAY a răspuns (pentru 4evergentleman):

Invatarea ar trebui sa fie

| DeMicUnCălător a răspuns:

Cand te gândești prea mult la probleme. ATRAGI PROBLEME.
Am să fiu scurt la subiect.
-În urmă cu 25 ani nu avea după ce bea apă, eram sărac lipit. Nu casă, nu masă, nu servici. nu aveam absolut nimic.
Într-o zi am stat de vorbă cu un om înstărit și înțelept și ca de obicei, m-am plâns și i-am spus situația mea, dqr cu scopul să mă ajute, Ci doar obișnuiam să mă plâng. La care răspunsul omului schimbat viața,
Mi-a spus așa.
Vrei să-ți schimbi viața in bine? Nu te mai plânge și nu m-ai rosti cuvântul sărăcie NICIODATĂ.
Vrei să ști cum am ajuns după 25 ani? Sunt bine, sunt peste așteptările mele, sunt cum n-am visat vreodată să fiu.
Toate astea pentru c-au uitat cum este să-mi plâng de milă.

Viața nu-i ușoare pentru nimeni.

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns:

Sunt ceaia ce sunt ce atâta social legea atracții și alte prosti...

| 4evergentleman explică (pentru MuatafaonurContInchisDeTot):

Nici tu nu ești normal! Asta o știam de mult despre tine,rău e că s-au dat și fete la tine și le-ai refuzat doar că te-a făcut să suferi userul silentrain. Dar tu măcar muncești asta e demn de lauda lauda eu sunt puturos,îmi recunosc defectele.
Că doar oamenii sociabili supraviețuiesc și se pot integra în societate își pot întemeia familie,daca nu ești așa nu prea poți decât dacă esti plin de bani. Contează mult sa fii sociabil,așa ne-am perpetuat ca specie,așa suntem construiți, așa ne-am propagat ca specie prin socializare, cei care nu puteau să se adapteze mureau așa e și acum, lumea te urăște daca ești diferit, dar cel mai tragic e sa fii tăcut!

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns (pentru 4evergentleman):

Frate eu nu am zis Niciodată în viata mea ca sunt perfect merit am rămas aceleași care sunt și asa cum sunt eu și Niciodată nu am zis ca sunt sănătos tu normală am defecte și eu și păcate și eu nu sunt perfect frate eu sunt ceaia ce sunt nu ma dau Niciodată ceia ce nu sunt nai sa vezi așa ceva la mine căci eu ma cunosc cu Adevărată și cu fetele alea eu le am data ignor la toate de la bun început mai primea mesaje în privat da da degeaba... Le-am zis la toate de la început Doamnă violeta nu i-am dga block este o femeie și o Doamnă femeie frate în toată firea ști zic și lui Doamnă Sierra nu i-am dar block tot femeie serioasa matura înțelegi eu aicia vorbes la fle cum sunt și în realitate frate eu nu stau sa ma prefac sau alte rahaturi și... înțelegi doar la munca nu vorbesc ca acolo când sunt la munca pai acolo eu muncesc nu sta la. înțelegi nu carima legea dracului și alte rahaturi. Ori ești Adevărată cu Adevărată ori oricum se vede omul fals și. Înțelegi nu știu eu social asa și nici nu-mi place sa fiu dacă am ceva de zis zic dacă nu păi nu uneori ma mai feresc sa fiu sincer sa nu iasă certă nu ști frate cum sunt uni nebuni suciți și înțelege greșit de asta mai bine uneori nu sunt sincer și tac ma fac ca nu vad și aud nimic

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns (pentru 4evergentleman):

Iar treaba cu soeci și evoluția umana și astea sunt prosti pentru mine eu cred în Dumnezeu cu toată inima și fința și existenta mea si tot sufletul alea sunt prosti cu evoluția umană fără Dumnezeu nu există pe pământul asta...

| 4evergentleman explică (pentru MuatafaonurContInchisDeTot):

Foote frate tot ce prinzi nu mai trece cu vederea că ești bărbat și oportunități de astea rar o sa mai întâlnești,pff ești prost nu te supăra pe mine,daca pe mine mă placeau niste fete nu le iertam eram și eu că tine dar acum nu mai sunt așa,nu mai iert,foot tot ce prind daca arata bine și am ocazia,nu mă dau sfânt, m-am saturat sa fiu cumintel,lumea tot așa te percepe,ba chiar e un defect că ești luat de prost daca ești prea bun! Oricum aici sunt multi ciudați care sunt ca mine, multi dintre noi suntem normali dam vina că suntem imtrovertiti dar nu suntem normali, un om normal are prieteni, viața socială, familie, sau macar prieteni cine nu are nimic clar nu e normal

| 4evergentleman explică (pentru MuatafaonurContInchisDeTot):

Cu Dumnezeu tau vei rămâne singur toată viața fara prieteni și familie, măcar iubita! Dumnezeu nu face minuni daca ești prost sau nebun! Nu îți salvează viața!
Tu fiind jummate tigan ar trebui sa fii mai șmecher, țiganii in general sunt șmecheri, descurcăreți in viață sociabili nu singuratici, ciudați.

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns (pentru 4evergentleman):

Frate și tu ești ca... Voi asa sunteți voi frate voi ce prindeți *** treaba voastră frate eu nu sunt asa și uite ca n-am sa fiu asa Niciodată cu asta sa fie clar și mai mult decât clar. Prieteni am frate la munca destui toate rasele da aia sunt... Nu-ți mai zic nu-i judec treaba lor sa eu nu calc in asa locuri și nu am asa prienti la munca da sunt prieteni atâta!

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns (pentru 4evergentleman):

Lasa frate sa fiu eu ciudata decât sa fac altele... Dumnezeu nu a zis la nimeni și nu a condmnat pe nimeni sa fie... Răutate și falsitate și minciuna este în oamenii nu la Dumnezeu el nu-ți face rău cu nimic la nimeni

| 4evergentleman explică (pentru MuatafaonurContInchisDeTot):

Ăștia pe mine mă trimit la mănăstire dar tu trebuie sa mergi acolo că prea habotnic ești happy
Ești un băiat bun dar deja o dai la extrem du Dumnezeu, e deja o patologie

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns (pentru 4evergentleman):

Nu sunt frate habotnic n-are treaba ce-ți spun eu ce înțelegi tu...


Dumnezeu nu ar vina ca oamenii aleg sa fie fălci mincinos cu*vari sa bea sa fumeze sa cu*vesca sa facă scandale bătaie certuri nu Dumnezeu este de vina cu asa ceva și omul el face asta și eu cred cu toată inima în el și în tot ce face el ca știu și sunt mai mult decât sigur ca drumul lui este calea Adevarului nu a minicuni falsitate bautului drogaților și altele am fota și în biserica am poze am o grămadă și la catolici și la ortodocsi și musulmani la toți mam rugat el este unul atâta

| DomnulPoliticos a răspuns:

Deci nu te-ai sinucis pana la urma

| 4evergentleman explică (pentru DomnulPoliticos):

Din păcate nu, vad că nu am curaj și știu că pot supraviețui daca incerc și va fi mult mai rău. Dar nu se știe, mult nu mai e!

| nevermind1234 a răspuns:

Pe mine ai mei m-au privat de interacțiune cu alți copii in copilărie, sau dacă venea careva la mine sa ne jucam, surorile mele ma umileau si mi-era rușine sa mai invit colegele acasă. Si asta m-a afectat mult atunci, dar m-a făcut sa ma obișnuiesc atât de mult cu singurătatea încât asta e normalitatea pentru mine acum ca adult. Am încercat la un moment dat sa socializez, sa-mi fac prieteni dar inconștient tot eu ii îndepărtam. Plus ca si eu am fobie sociala. Dar am ajuns la concluzia ca e perfect ok sa fiu așa cum sunt si sa nu mai încerc sa ma schimb ca sa fac pe plac altora.
Eu zic ca asta e soluția si pentru tine! Cât de mult îți dorești tu sincer sa ai prieteni, si cât de mult, de fapt, încerci sa te încadrezi intr-un tipar?
Te-ai gândit ca poate tu îndepărtezi oamenii inconștient, pentru ca te simți incomod in compania lor?
In plus depresia asta a ta primește prea multă atenție de la tine. Prea o fluturi in toate direcțiile. Eu știu ca e reală, ca am mai vorbit despre asta și despre faptul ca eu sunt o supraviețuitoare, dar încearcă sa o privești ca pe un monstru pe care tu însuți îl alimentezi. Mai taie-i din porție. Cauta-ti un hobby, nu păcănele, ca te lasă la fel de pustiu si-n suflet si-n buzunare. Inscrie-te la vreun sport corp la corp, ceva mai agresiv, ca sa te descarci intr_un mod constructiv, aleargă, bate covoare laughing fa ceva cu energia aia cu care îți hrănești monștrii.

| 4evergentleman explică (pentru nevermind1234):

Da,mă simt incomod in compania oamenilor extrovertiti,dar nu și cu cei cu care rezonez,cu aia pot sta ore grele la discuții, dar în general numai extrovertiti îmi scoate Dumnezeu în cale cu care nu rezonez nu am nimic în comun și da, nu pot sa mă integrez intre ei că sunt foarte sociabili
Eu am avut copilărie, m-am distrat dar eram tăcut de mic, așa m-am născut laughing

| nevermind1234 a răspuns (pentru 4evergentleman):

Tăcut - tăcut, da' si cand te pui pe scris laughing Tu ai vorbi vrute si nevrute, dar nu-ți găsești "tribul". Eu zic ca te agiți prea mult si te concentrezi prea mult pe ceea ce nu-ți place, nu-ți convine (la tine, la alții, etc) si nu mai ești atent la ce se întâmplă in jurul tău. Nici nu știi câte oportunități ratezi atunci când atenția îți este îndreptată in direcția greșită

| 4evergentleman explică (pentru nevermind1234):

Am momente și cand sunt sociabil dar nu la fel de sociabil ca un om normal,sunt alții mai nebuni decât mine pe aici și de aia ti se pare că sunt de fapt ok,da,sunt in comparație cu unii mai ok, open mind dar tot nu sunt la nivelul de normalitate, sau poate așa e cum spui tu nu am găsit oameni care se aseamănă cu mine. Sunt alții mai tăcuți decât mine nebuni și nebune dar asta nu mă încălzește cu nimic, eu tot nu sunt sociabil in viață de zi cu zi sunt retras! Prin scris putem fi cu toții sociabili, e mai facil și nu se vad/simt emotiile ca atunci când discuți face2face

| 4evergentleman explică (pentru nevermind1234):

Sunt așa că mi-am recuperat banii la păcănele de azi ( 2700 de lei) am prins șeptarii și sunt puțin entuziasmat dar în general sunt varza dar cred că de la depresie,de la chimia creierului,chimia îți coordonează viața,acțiunile,gândurile,motivația,interesul față de orice,voința,energia,determinarea,deci depresia este o boala care te paralizează,nu te lasă să fii tu așa cum ești de la natura,te distruge! Nu toate depresiile se manifesta la fel, sunt depresii in care nu te poți da literalmente cu lunile jos din pat. Dar eu am mai multe probleme nu doar depresie, și o tulburare de personalitate, dar care din ele nu știu că sunt destule. Lenea oricum le întrece pe toate, asta e cea mai gravă dar tot de la depresie provine de la deficitul mare de serotonina și dopamina

| nevermind1234 a răspuns (pentru 4evergentleman):

Ei, am vrut doar sa fac o glumă. Si eu in scris sunt mai deschisă decât face-to-face. Ideea e ca tu ai luat in brațe convingerile tale despre tine și despre alți oameni și nu ești dispus să le mai dai drumul. Dar nu ai sa găsești niciodată o rezolvare, o altă cale, dacă nu-ți dai jos această povară, ca asta e:o povară. Uită de alții, de studiile vs abilitățile lor sociale, nu te mai compara. Fiecare om este un mix de trăiri, interpretări, tragedii, bucurii etc. Studiile, nivelul cultural nu reprezinta un criteriu în viața socială.
Si despre viata de familie, uite soțul meu e la polul opus :el vorbește cu toată lumea si toată ziua iese cu prietenii, dar înțelege ca mie nu imi place si ma lasă in legea mea. Nu te mai stresa ca nu ai sa găsești pe cineva care sa te înțeleagă. Dar dacă tu umbli non-stop cu un panou pe care scrie mare cât capul tău cât de nesigur ești, n-ai sa găsești niciodată persoane care sa se apropie de tine. Lasa-i sa te descopere, sa te îndrăgească, sa se îndrăgostească.