| NonZarek a întrebat:

Acum 2 săptămâni am fost la dentist pentru a-mi repara măseaua. Aveam mai bine de jumătate din ea lipsa, efectiv era găurita și cred ca și nervul afectat fiindcă ma durea ca naiba când atingem cu limba acolo.
Dentista, mi-a curățat zona, cred ca mi-a scos și nervul și mi-a reconstruit măseaua, m-a durut puțin după ce am ieșit de la dentist dar după câteva ore a dispărut durerea, însă, după o săptămână, când strâng dinții pe ea sau mănânc ceva puțin tare (piept pui ex) ma doare, nu ca și înainte dar cât sa ma deranjeze, iar durerea se ameliorează câteva minute cât continui sa mananc însă dacă iar trec minute fără sa mănânc, la urm atingere iar ma doare.

E ceva normal sa se întâmple asta? M am gândit ca e asa pana se vindeca fiindcă a fost chiar nasol ce am avut acolo.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Vorbeste cu dentistul care te-a tratat!

Salutare! big grinCred că știu ce ai și eu am avut carie happy Scriu imediat...

sad Am avut când eram mai mic, o carie atât de mare, încât mi-a afectat și gingia. sad A durut foarte tare, când a curățat-o. Apoi a pus plombă. Am mai fost la un stomatolog, și tot o carie aveam și după plombă, m-a durut după, în timp. sad O spus că e un fel de răceală a măselei pentru că mi-o tras frig și nu cred s-a vindecat. sad Deci, destul de nașpa situația, dar știu că m-a ajutat foarte mult nurofen-ul și se dă direct de la farmacie, fără prescripție. big grin Dacă simți că nu mai poți, du-te la farmacie și cumpără ceva pentru calmare, în câteva zile trebuie să îți treacă. Sănătate! happy Funda? big grin