| PublicAccount a întrebat:

Acum cateva zile, ma durea urechea, am crezut ca am tras curent. apoi mi-a aparut o umflatura mica in ureche si nu imi pot da seama ce e. am apasat pe ea, s-a spart oarecum dar nu toata, si nu curge nimic, e posibil sa fie puroi sau un cos? de fiecare data cand sparg ma tot doare. iar la atingere seamana cu o bataie asa. putin moale.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Andrei233 a răspuns:

Poate fi o infectie, pot fi puncte de colesterol infectate sau poate fi un ganglion limfatic.Da-ne mai multe detalii.Ai febra, dureri musculare, te doare cand inghiti? In fine, eu cred ca ai un ganglion limfatic.Te sfatuiesc sa mergi la ORL.

| Empathizer a răspuns (pentru Andrei233):

... nu e un ganglion limfatic inflamat, ganglionii limfatici din zona sunt in fata si in spatele pavilionului urechii, nu in ureche.

| Empathizer a răspuns:

Poate fi ce zici tu, dar mergi la ORL, pentru siguranta.

| Mariaaa234 a răspuns:

DU-TE URGENT LA DOCTOOOOOOR!