| Gabinho a întrebat:

Am 4-5 zile de când nu am gust și miros, in rest tot normal, am făcut testul. Am covid. Însă de 5 zile nu am nimic, decât nu simt mirosul și gustul. Medicii mi au dat doar paracetamol, cum îmi pot capata mirosul si gustul inapoi? Cat mai dureaza? Stie cineva? Poate fi si o răceală insa nu am nimic aparent.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

2 saptamani si trece

| zilog a răspuns (pentru mgtow):

Unora poate sa nu le treaca deloc! unii pot chiar sa moara si sa nu le treaca nici morti
nu mai spune ca in 2 saptamani trece ca pe mine m-a tinut 2 luni pana cand am descoperit cu ce se poate desinfecta.

| Simpatik a răspuns:

Daca ai iesit pozitiv la test covid nu e o raveala e covid, trebuie sa treaca minim 2 saptamani in care iti mai faci un test si vezi daca mai e pozitiv sau negativ. Abia dupa ce dispar si simptomele poti spune ca esti vindecat

| Gabinho explică (pentru Simpatik):

Ce intreb eu... Ce răspunzi tu

| Digikey a răspuns:

Mirosul si gustul reapar treptat dupa 7-8 zile.
Asa s-a intamplat si la prietenii mei care au avut raceala asta chinezeasca de s-a crizat toata O fata din grup a zis ca dupa 12 zile.Este clar ca nu se poate generaliza, dar asa sa-ti faci o idee.

| Ephedra a răspuns:

Gustul si mirosul iti pot reveni si dupa o luna. Sunt in aceeasi situatie ca si tine cu gustul si mirosul. Nu iti face griji...iti vor reveni.

| Ephedra a răspuns:

Update: dupa 7 zile a inceput sa imi revina mirosul happy
Va reveni si la tine mirosul cat de curand. O sa vezi ca poate dupa o saptamana...10 zile asa, vei incepe sa simti asa usor usor mirosul. Nu te astepta sa mirosi super bine dintr-odata.