| UIV27 a întrebat:

Am descoperit acum cateva minute o biluta tare in spatele unui testicul. este in spate jos.este ca un colt al testiculului.ma doare cand ating. oare am cancer?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Lisa01 a răspuns:

In timpu asta in care scrii aici mai bine ai fugi la medic.Este o problema medicala la care aici nu poti gasi rasp.Ai nevoie de ajutor specializat. Nu are rost sa te agiti degeaba pana nu o sa aflii rasp unui medic. Fuguta la doctor.Bafta si sanatate.

| awspam a răspuns:

Nu cred, vezi un medic poate va trebui sa il scoata de acolo sa nu creasca, numai sta sa astepti craciunul

| UIV27 explică (pentru awspam):

Testiculul sa il scoata, nu? am 14 ani. poate sa fie cancer? Bila aia e foarte mica. abia se simte si este jos Aproape merge in spate

| awspam a răspuns (pentru UIV27):

Poate nici nu e nimic nu te panica, nu testicolul se scoate, daca chiar ar fi nevoie se indeparteaza doar zona respectiva dar asta numai daca e nevoie

| awspam a răspuns:

De asta spun sa mergi la un medic sa se uite pentru ca asa nici eu nu am cum sa te ajut si dupa vorbe nu se poate spune nimic