| didi33 a întrebat:

Am o problema.Am cautat simptomele ovarelor polichistice si hirsutismului si le am.Dar am fost la o ecografie si doctorita a zis ca nu am nimic.Dar eu tot cred ca am.
Voi ce parere aveti?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| danielaxyz a răspuns:

Eu iau Tonic feminin, e un reglator hormonal(de la plafar)
http://terapeut.ro/commerce/tonic-feminin-200-ml-dacia-plant-p-361.html

| Andreea260496 a răspuns:

Mai bine te-ai duce la un specialist sau la mai multi doctori. au mai fost cazuri in care doctorii au spus ca persoana respectiva nu avea nimic, s-a agravat boala pentru ca nu a mai fost la niciun control si a murit. asa ca te sfatuiesc sa te mai duci si in alta parte. big grin

| Empathizer a răspuns:

Simptomele nu sunt specifice, pot sa apara si din alte cauze, nu neaparat patologice. Iar parul mai abundent pe corp poate fi si constitutional, nu neaparat ca o manifestare a unei boli. Daca ecograful nu a vazut chisturi ovariene sau tumori de glanda suprarenala, inseamna ca nu le ai.

| sophiem a răspuns:

Trebuie sa-ti iei o trimitere catre endocrinolog. Ei iti vor doza hormonii si te vor lamuri.