anonim_4396
| Anonim întreabă:

Am sprancenele lasate si imi da un aspect foarte neplacut asupra ochilor. Ce as putea face?big grin Multumesc mult.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| cretzufinish a răspuns:

Penseaza-lebatting eyelashes

| Emeraude a răspuns:

De pensat ai auzit, mamica? S-ar putea sa nu prinda o forma incredibila inca de la prima pensare, dar in timp vor capata un aspect pe cat se poate de feminin, evident, daca vei prinde tehnica.La salon te duci pe riscul tau, eu cu greu gasesc o cosmeticiana pe gustul meu, o data m-a pensat una de ziceai ca-s mirata de nu stiu ce bomberolling on the floor, a trebuit sa astept sa creasca waiting. O alta varianta ar fi sa ti le tatuezi, dar nu garantez ca nu te va durea si ca nu vei fi multumita de rezultat... s-apoi, daca ti le tatuezi... asa ramai cu elewinking succes!

| Victoria a răspuns:

Du-te la un salon de frumusete si lasa o cosmeticiana sa ti le penseze, macar pentru prima oara. Costa vreo 10-12 lei. Daca prinzi dupa mecanismul, o sa ti le poti pensa singura.

| SexyBarbieDoll a răspuns:

Poti sa le tatuezi, acolo poate sa-ti faca ce forma vrei!