| Anonime23e4 a întrebat:

Am un nodul la testicul sau sunt panicat degeaba?

Salut, am o problema la testicul, dar nu sunt sigur daca o am. O data pe luna, imi mai examinez si eu testiculele. Si sapt trecuta am observat ca daca intorc testiculul cumva, incerc sa pipai intr-un anumit fel, simt prezenta unui nodul. Dar e foarte greu sa il simt, si nici nu cred ca e nodul cateodata, doar rotunjirea testicului. Am citit pe net ca nodele la penis se observa la ochi, si se si simt usor. La mine pana si cand fac dus si am testiculele cele mai relexate si vizibile, nu vad nodulul.


Asta inseamna ca am un nodul? sau ca ma panichez degeaba

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| ImJack a răspuns:

Dacă nu simți o durere nu ar trebui sa fie ceva grav acum desigur ar fi bine sa vezi jn doctor, dar poate fi o malformație testiculele nu sunt perfecte dar ți-am zis cdaca nu simți durere iar totul este ok nu cred ca ai de ce sa iti faci frica