| Bibio22maria200500000 a întrebat:

Am un punct mic roșu sub burtă, nu mă doare dar este puțin umflat. Ce poate fi? Cum îl pot trata? Să merg la medic sau trece singur?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| romeo78 a răspuns:

Orice semn de pe corp, care trezește suspiciuni, trebuie mers la medicul de familie. Da, poate fi o iritație, poate fi un coș, dar trebuie să vă vadă un doctor, care vă dă tratamentul corespunzător.
Sănătate!

| GeneviveJ a răspuns:

Depinde de caracteristicile acelui semn. Cat este de mare, cum este pielea in zona respectiva. Poate fi un cos, poate fi un abces, furuncul. Depinde de caracteristici. De cat timp a aparut si daca si-a modificat trasaturile. Poate te-a intepat o insecta. Poti sa ol dai cu o crema si daca nu trece sau se agraveaza ia legatura cu un medic.