|

Am un punct mic roșu sub burtă, nu mă doare dar este puțin umflat. Ce poate fi? Cum îl pot trata? Să merg la medic sau trece singur?

2 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Orice semn de pe corp, care trezește suspiciuni, trebuie mers la medicul de familie. Da, poate fi o iritație, poate fi un coș, dar trebuie să vă vadă un doctor, care vă dă tratamentul corespunzător.
Sănătate!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Depinde de caracteristicile acelui semn. Cat este de mare, cum este pielea in zona respectiva. Poate fi un cos, poate fi un abces, furuncul. Depinde de caracteristici. De cat timp a aparut si daca si-a modificat trasaturile. Poate te-a intepat o insecta. Poti sa ol dai cu o crema si daca nu trece sau se agraveaza ia legatura cu un medic.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează