|

As dori sa stiu ce analize trebuiesc pentru depistarea leucemiei? urgent, dau fundita!

4 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Se suspecteaza pe o hemoleucograma coroborata cu un frotiu de sange periferic. Pentru certitudine, este obligatorie biopsie de maduva osoasa (din stern cel mai adesea).

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Aici: http://ro.wikipedia.org/wiki/Leucemie gasesti date. Totusi iti recomand sa apelezi de urgenta la un medic, care va indica analizele ce trebuiesc facute. Sanatate si numai bine!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Va multumesc oricum! eu nu am nimic, eram doar asa speriat de cazurile dese de leucemie! dar totusi ea se poate vindeca daca se descopera la timp?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Atentie! Problemele de natura medicala sunt probleme serioase care necesita asistenta/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativa si in nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare va recomandam sa apelati la personal medical specializat atat pentru diagnosticare, cat si pentru tratament.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează