|

Astăzi i-au venit analizele de sânge mamei mele și doctorul de familie i-a zis ca are hepatita b, este grav, poate să moară? TPU sunt foarte stresat, menționez ca doctorul a zis ca este ceva gen purtătoare de virus și ca unitățile de pe analiza sunt micicrying

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Pe bune cunosti un caz de hepatita B care s-a vindecat? din ce stiu eu hepatita C se vindeca cu tratament iar hepatita B se poate tine in frau din tratament, pentru B exista si vaccin sa preintampine infectare pentru C nu exista inca.
Oricum ar fi daca se va tine un regim si se va ajunge a se lua Interferor sau alt tratament asemeni se poate trai fara probleme, inteleg draga Spidermon ca te afecteaza psihic aceasta afectiune a mamei tale si banuiesc ca si pe ea, de aceea empatizez cu voi si imi pare rau ca este bolnava, dar nu iti face griji, sa tina regim drastic pentru ficat si sa ia SILIMARINA la greu cat si sa lupte sa obtina acel tratament, este scump dar gratuit prin CASA de ASigurari doar ca ei nu-l dau la toate persoanele, nu stiu de ce o lalaies cu vrajeala cu viremia, mi se pare o prostie, toata lumea care are virusul acesta ar trebui sa primeasca tratament nu sa se dea in functie de cat de mare este viremia, dar poate imi scapa mie ceva!

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Din fericire, se poate vindeca de hepatita b si Nu, nu o sa moara. Ii trebuie tratament hepatoprotector. Încearcă suplimentele cu arginina, cum e sargenor

| a răspuns:

Sora mea s-a îmbolnăvit de hepatita C. I s-a dat un tratament si a ținut si regim dar nu s-a vindecat. După 4 luni au dus-o copiii la Cluj unde a primit un tratament timp de 3 luni, foarte scump, dar a fost gratuit. Lunar i se făceau analize si de abia după a treia luna de tratament i-au ieșit analizele bune. Duceti-o si voi la alt medic acum si nu așteptați ca sora mea patru luni. Multa sănătate ii doresc!

| a răspuns:

Eu zic să te liniștești și să ceri părerea și la alţi medici să le interpreteze, de asemenea și mai bine ar fi să repete aceste analize...O dată mi s-a intâmplat ca analizele mele să fie ale altei persoane și să aibă numele meu pe ele, s-a produs o eroare...Mi-am dat seama după ce am văzut că pe ele era o afecţiune ale căror simptome nu le prezentam.