| iulianxw a întrebat:

Aveți recomandări de pastile de plante care sa ma ajute cu depresie sezoniera? Cum începe vara încep si episoadele mele de depresie, nu am motivatie sa ma ridic din pat, stau toată ziua la seriale consumată de propriile gânduri, nu dorm cu zilele si mănânc ft mult in perioadele astea, am încercat tot felul de chestii dar nu pot scapa de niciun fel

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"...sa ma ajute cu depresie sezoniera?"

fără pastile!

plimbă-te (in natură), fă ceva util, ia-ți un câine

| dullcat5678 a răspuns:

Buna.Si eu cred ca trebuie sa faci activitati care implica miscare, astfel incat sa iesi din starea de vegetat pe canapea. Prietenii nu sunt disponibili pentru iesit?

| ponturi a răspuns:

Plimbare in natura, luati-va un animal de companie, apucati-va de voluntariat pentru cauze nobile cand o sa vedeti diferite cazuri o sa va treaca depresia, mergeti la un spital de cancer cand o sa vedeti ca oamenii de acolo mai au 2 luni de trait cu siguranta o sa va dispara depresia. Mult sport, miscare, o minge de baschet si in parc cu ea.

Răspuns utilizator avertizat